Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Frýdek-Místek
CNC obrábění, soustružení, frézování, svařování materiálu, kovovýroba
Strojírenská činnost, kovovýroba, zámečnictví, obrábění kovů, soustružení, svařování, dělení, broušení, frézování realizuje společnost HBP Strojírna s.r.o., Frýdek-Místek.
Systém závěsné dopravy v tunelech a důlních chodbách, tratě, lokomotivy
Systém závěsné dopravy pro přepravu materiálu a osob v tunelech a důlních chodbách, tratě, lokomotivy, kontejnery, kabiny, manipulátory vyrábí a prodává společnost FERRIT s.r.o.
Rychlá výměna i oprava pneumatik - pneuservis, na který je spolehnutí
Hledáte-li v okolí Jablunkova kvalitní pneuservis, na který se můžete spolehnout, navštivte Pneuservis Skotnica v Třinci, kde poskytují veškeré pneu služby na profesionální úrovni.
Náhradní díly, oleje, maziva, autobaterie, pneumatiky - prodej
Autoservis v Paskově - Autodílna 409 nabízí prodej nových a použitých náhradních dílů u automobilů, olejů, maziv, autobaterií a pneumatik.
Elektrické lanové navijáky, kladkostroje na klíč - výroba, repase, oprava
Elektrické lanové navijáky a kladkostroje vyrábí dle požadavků zákazníků na klíč společnost Bazala Zdvihací Zařízení s.r.o., která zároveň zajišťuje jejich repase a opravu.
Ploty z umělého i přírodního kamene, pletivo, elektroskříně, plynové skříně HUP - prodej za skvělé ceny
Ploty z umělého i přírodního kamene, pletivo, elektroskříně i plynové skříně HUP prodává za skvělé ceny společnost ABC service, která působí v okolí Ostravy a Frýdku Místku.
Výroba a dodávka hydraulických zvedacích plošin, zdvižných stolů i nájezdových ramp
Společnost Bazala zdvihací zařízení s.r.o. z Frýdku-Místku se zabývá výrobou a dodávkou hydraulických zvedacích plošin, ramp a zdvižných stolů, které se využívají převážně ve výrobních provozech.
Čištění palivové nádrže, vstřikovacích systémů u dieselových a benzínových motorů
Autodílna 409 v Paskově si vám dovoluje představit novinku v jejich autoservise, a to čištění palivové nádrže a vstřikovacího systému, jak u dieselových, tak i u benzínových motorů.
Město Paskov, součást regionu Slezská brána, rekreační oblast s bohatou historií
Historické město Paskov, okres Frýdek-Místek, součást regionu Slezská brána, rekreační a turistická oblast, zámek, zámecká zahrada PP Paskov, kostel, uhelný důl.
Město Paskov
Plynoservis, plynové spotřebiče, kotle, sporáky, bojlery a jejich montáž, opravy a servis
Antonín Szkandera, firma z Bystřice nad Olší zabývající se kompletním servisem v oblasti plynu. Provádíme opravy, montáže a servis nejrůznějších druhů plynových spotřebičů.
Vakuové manipulátory samonasávací, samopřísavné s dlouhou životností
Samonasávací vakuové maipulátory, které se pyšní dlouhou životností a dokáží se podtlakem sami přisát, vyrábí a dodává společnost Bazala zdvihací zařízení s.r.o. v okolí Ostravy.
Nabídka práce, zaměstnání pro tesaře, truhláře i zámečníky - zajímavé finanční ohodnocení
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku, která se zabývá zasílatelstvím, balením, nakládkami a vykládkami zboží hledá zaměstnance na pozici - pracovník balení a manipulace.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Dámské i pánské pláště, kabáty, saka, kostýmy, kalhoty - kvalitní a značkové oblečení
Dámské i pánské pláště, kabáty, saka, kostýmy, kalhoty a další kvalitní oděvy českých značek můžete zakoupit v prodejně Jana Carbola ve Frýdku Místku, kde si z širokého sortimentu vybere každý.
Vše pro stavbu a rekonstrukci ploché i šikmé střechy - kvalitní střešní materiál přímo od dodavatele
Spolehlivý dodavatel střešních a stavebních materiálů pro stavbu a rekonstrukci střech, firma SALVATOR STŘECHY s pobočkou ve Frýdku - Místku nabízí veškeré doplňky pro šikmé i ploché střechy.
Teplovodní i teplovzdušné, horkovzdušné krbové vložky LECHMA - prodej, eshop
Společnost MBTerm-krby s.r.o. v Třinci je výhradním dovozcem krbových vložek LECHMA do České republiky a Slovenska. Teplovodní krbové vložky je možno pořídit z Programu Zelená Úsporám.
Zušlechtěné strojní součásti, ozubená, řetězová kola, hřídele - výroba
Pokud potřebujete vyrobit zušlechtěné strojní součásti, ozubená, řetězová kola nebo hřídele, obraťte se na firmu BRAVA-TECH s.r.o., která se specializuje na strojírenskou výrobu.
Šrouby, matice, čepy, pouzdra, svařence - výroba strojních komponentů a dílů
Výrobu kvalitních strojních dílů, komponentů a součástí jako jsou šrouby, matice, čepy, pouzdra i svařence zajišťuje firma BRAVA-TECH s.r.o.
Výsadba a údržba keřů a okrasných stromů - sadové úpravy, výsadby vzrostlých stromů
Nechte si vysadit keře a stromy od profesionálu. Společnost Zahradnictví Šimková, s.r.o. se v okolí frýdku - Místku i Třince zaměřuje na sadové úpravy a výsadby z vlastních zásob a pěstebních ploch.
Založení a úprava trávníků - výsev trávníku a pokládání trávních koberců včetně sečení a ochrany
Pěkný trávník Vám zajistí Zahradnictví Šimková, s.r.o. z Frýdku - Místku, která zajistí založení, výsev, úpravu i sečení trávníku, včetně ochrany proti plevelu.
Obec Čeladná, okres Frýdek-Místek, historické a přírodní zajímavosti
Obec Čeladná leží v Moravskoslezském kraji v okrese Frýdek-Místek. Naleznete zde spousty historických a přírodních zajímavostí, kostel, kapli, jeskyni, golfové hřiště a lázně.
Zahrady na klíč - spolehlivě a kvalitně, od návrhu až po realizaci a údržbu
Vaši zahradu utvoříme podle Vaších představ. Obraťte se na Zahradnictví Šimková, které provede veškeré zahradní úpravy a přestavby spolehlivě a kvalitně. Nabízíme vše od návrhu až po realizaci!
Výměna a oprava pneumatik - pneuservis s dlouholetou praxí a kvalitními servisními techniky
Výměnu a opravu pneumatik zajišťuje Pneuservis Skotnica s dlouholetou praxí v oboru a kvalitními servisními techniky. Působíme v okolí Třince i Jablunkova.
Stavba, revize, sanace, oprava, vložkování, frézování komínů - kominictví
Stavbu, revizi, sanaci, opravu, vložkování i frézování komínů zajišťuje společnost MBTerm-krby s.r.o. jako odborník na kominictví v okolí Trince a Frýdku-Místku.
Hiporehabilitace se vším všudy - rehabilitační péče prostřednictvím koně, pro osoby se specifickými potřebami
Profesionální hiporehabilitaci neboli komplexní rehabilitační péči prostřednictvím koně můžete dopřát osobám se specifickými potřebami v Bystřici. Ubytování můžete využít právě v penzionu Ovečka.
Masáž lávovými kameny, klasické a regenerační masáže - uvolnění svalů i mysli
Dopřejte si v masážním salónu Karla Váňová masáž lávovými kameny k celkovému uvolnění nebo klasickou či regenerační masáž obličeje a šíje, které mají blahodárné účinky na regeneraci pleti.