Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Frýdek-Místek
Praktická lékařka Třinec, léčebná a preventivní péče, závodní lékař
Ordinace praktické lékařky pro dospělé MUDr. Radany Šoltésové s.r.o. v Třinci, léčebná a preventivní péče, závodní lékař, odběry, očkování, rehabilitace, akupunktura, vyšetření cév.
Stavební firma, realizace staveb, novostavby, stavební rekonstrukce
Komplexní realizace staveb na klíč, novostavby, stavební rekonstrukce interiéru a exteriéru budov, projekce, instalace a zemní práce realizuje stavební firma Ing. Jindřich Uherík.
Obec Čeladná, turistická oblast uprostřed Moravskoslezských Beskyd s golfovým hřištěm
Ideální místo pro odpočinek, ať už na golfovém hřišti či v lázních Vám poskytne moderní obec Čeladná u Frýdku-Místku, která svým návštěvníkům nabízí celou škálu služeb na nejvyšší světové úrovni.
Profesionální instalatérské práce - výměna dřezu, umyvadla, sprchového koutu, WC
Firma Jana Carbola se specializuje na vodoinstalatérství, proto se Vám postará o kvalitní a bezproblémovou výměnu dřezu, umyvadla, sprchového koutu a WC ve Vašem rodinném domě, bytě či jiném objektu.
Nákladní mezinárodní a vnitrostátní kamionová doprava - silniční přeprava v EU
Pokud potřebujete zajistit silniční přepravu zboží či nákladu, obraťte se na ČSAD Frýdek - Místek a.s., kde poskytují služby v oblasti nákladní vnitrostátní a mezinárodní kamionové dopravě v EU.
Kotle na pelety a tuhá paliva - odborná montáž, oprava
Firma Jan Carbol s bohatými zkušenostmi Vám v regionech Frýdek Místek, Nový Jičín a Karviná poskytuje odbornou montáž kotlů na pelety a tuhá paliva i jejich opravu.
Autobusová doprava, přeprava osob vnitrostátní, mezinárodní - pronájem autobusů
ČSAD Frýdek-Místek a.s. provozuje autobusovou přepravu osob po celé České republice i do zahraničí. Ať už jde o vnitrostátní či mezinárodní zájezd, nic pro nás není problém, autobusy také pronajímáme.
Ordinace praktické lékařky Frýdek-Místek, příjem nových pacientů
Praktická lékařka pro dospělé, diagnostika, léčba, prevence onemocnění, závodní péče, vyšetření krve, moči, stolice v moderní ordinace MUDr. Marie Stivarové, Frýdek-Místek.
Spinning, indoor cycling - pravidelné lekce vysoce motivujícího kardio – vaskulárního cvičení
Přijďte do sportovně relaxačního centra LION CROSS ARENA s.r.o. ve Frýdku-Místku a zvyšte si fyzickou kondici na skupinové lekci indoor cyclingu, pod vedením zkušených lektorů.
Autoservis, autoopravna, autodílna - oprava osobních a dodávkových vozidel
AUTODÍLNA 409 Paskov je kvalitní autoservis, který provádí mechanické a karosářské práce u osobních i dodávkových vozidel všech značek.
Montáž a revize - plynových zařízení, výměna topných těles, čerpadel
Jan Carbol ve Frýdku-Místku poskytuje komplexní a profesionální služby v oblasti plynařství, topenářství a vodoinstalatérství. Působí také v oblasti Nového Jičína, Kopřivnice, Příboru, Karviné.
Elektroinstalace, elektromontáže, rozvody a revize elektro
Elektroinstalace, rozvody elektřiny, montáž elektrického zařízení, výměna jističů i rozvaděčů, revize nářadí realizuje společnost Babilon elektromontáže s.r.o., okres Frýdek-Místek.
Příprava vozu na STK, provedení STK od spolehlivého autoservisu
Autoservis AUTODÍLNA 409 z Paskova provádí servisní služby vozu a zajistí Vám veškeré mechanické opravy auta spojené s přípravou STK. Provedení STK také zajistí za Vás.
Kvalitní vodoinstalace - montáž a servis s aktivním přístupem
Kvalitní montáž a servis vodoinstalace v okolí Frýdku Místku a Havířova provádí firma Jan Carbol, která vyniká svým aktivním přístupem k zákazníkům a skvělými cenami.
Plnění, čištění a dezinfekce autoklimatizace- údržba klimatizace u aut
Pokud chcete mít prostředí automobilu bez bakterií a plísní, obraťte se na Autodílnu 409 v Paskově u Frýdku-Místku a Ostravy, kde Vám zajistí údržbu, plnění, čištění a dezinfekci autoklimatizace.
Oprava karoserií vozidel bez lakování metodou PDR - efektivní způsob opravy karosérie
Profesionální autoservis AUTODÍLNA 409 z Paskova provádí kompletní servisní služby pro vozidla všech značek a zajistí Vám i opravu karoserie bez nutnosti lakování, a to pomocí metody PDR.
Kotle na tuhá, pevná paliva - kvalitní a rychlá montáž s individuálním přístupem
Kvalitní a rychlou montáž kotlů na tuhá, pevná paliva v okolí Frýdku Místku a Třince zajišťuje s individuálním přístupem instalatérská firma Jan Carbol, která je odborníkem v této oblasti.
Zahradní centrum, prodej ovocných stromků a keřů
Společnost Zahradnictví Šimková, s.r.o. provozuje zahradní centrum, kde nabízí široký sortiment ovocných keřů a stromků na prodej v Třinci a okolí.
Topenářské práce, úsporné kotle, krby, podlahové topení, montáže a výměny radiátorů
Úsporné vytápění s možností čerpání dotace včetně záručního i pozáručního servisu Vám poskytne společnost Roman Lupík - Kotlíkové dotace z Frýdlantu nad Ostravicí. Snížíme Vám náklady za topení.
Dotace Roman Lupík
Profesionální pneuservis zajišťující opravu pneumatik u nákladních a užitkových aut
Opravu pneumatik nákladních i užitkových automobilů včetně vulkanizace, což je oprava pneumatik za tepla poskytuje Pneuservis Skotnica v Třinci, který disponuje těmi nejlepšími servisními techniky.
Pronájem dodávkových vozidel rychle a z pohodlí domova za příjemné ceny
U autopůjčovny MORAVIA Rent si můžete pronajmout dodávky a užitkové vozy různých velikostí ať už jste firma či soukromá osoba nejen z okolí Frýdku-Místku, Frýdlantu nad Ostravicí nebo Příboru.
Moravia Rent Půjčovna Dodávek
Profesionální oprava hliníkových ALU disků a pneumatik od zkušených techniků
Potřebujete-li opravit ALU disky, můžete využít služeb pneuservisu Skotnica v Třinci, kde se specializují na veškeré pneuservisní služby včetně oprav hliníkových ALU disků.
Zahradní centrum - velký výběr, ovocné keře, okrasné stromy
Zahradní centrum společnosti Zahradnictví Šimková nabízí široký výběr ovocných keřů a okrasných stromů na jednom místě. Obsloužíme zákazníky také z Ostravy a okolí.
Renovace, leštění světlometů u aut – profesionální čištění zašlých světel
Udělejte něco pro vaši bezpečnost. Nechte si profesionálně vyčistit zašlá světla u vašeho auta v AUTODÍLNĚ 409 v Paskově u Frýdku-Místku a Ostravy, která provádí renovaci a leštění světlometů.
Pohřební a hřbitovní služby nonstop  Jablunkov – 24 hodin denně
Zastihla Vaši rodinu smutná událost v podobě úmrtí člena rodiny? Pohřební služba Jan Sadový Vám nabízí nonstop své služby od převozu zesnulého až po zajištění kompletních pohřebních služeb.