Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Frýdek-Místek
Kvalitní pneuservis - přezouvání a oprava pneumatik u osobních i nákladních automobilů
Pneuservis Skotnica v Třinci se postará o opravu pneumatik i přezutí u osobního, nákladního vozidla, traktoru, zemědělských i průmyslových strojů, opravu Alu disků a plnění pneumatik dusíkem.
Pneuservis pro osobní i dodávková auta – spolehlivé a rychlé přezutí pneumatik
Spolehlivé a rychlé přezutí pneumatik vašeho auta vám zajistíme v Autodílně 409 v Paskově u Ostravy. V našem pneuservise poskytujeme profesionální výměnu pneu pro osobní i dodávková vozidla.
Pneuservis - oprava a prodej pneumatik pro osobní i nákladní automobily a zemědělské stroje
Pneuservis Skotnica v Třinci poskytuje opravy, ale také prodej pneumatik pro osobní, nákladní vozy, zemědělské i průmyslové stroje, sekačky, traktory a vozíky.
Romantika ve dvou na Ovečce - svatební cesta, oslava výročí i relaxace
Romantiku ve dvou si můžete plně užít v penzionu Ovečka, který se nachází v krásném prostředí Beskyd. Vydat se zde můžete na svatební cestu, oslavit výročí nebo si jen dopřát skvělou relaxaci.
Kvalitní autoservis - oprava a servis osobních i nákladních automobilů
Autoopravna VB servis Vladislava Blahuta se sídlem ve Frýdku-Místku poskytuje opravy a servis osobních i nákladních vozů se specializací na opravy manuálních a automatických převodovek.
Prodej pneumatik, protektorů i disků na osobní i nákladní auta
Prodej pneumatik, protektorů i disků na osobní i nákladní auta zajišťuje společnost Pneuservis Skotnica v Třinci, která zajišťuje kvalitní služby již řadu let ke spokojenosti všech zákazníků.
Pneuservis pro nákladní auta i zemědělské stroje, oprava nákladních pneumatik
Své nákladní auto v okolí Třince a Jablunkova můžete svěřit do rukou profesionálnímu pneuservisu Skotnica, který se navíc postará i o zemědělské stroje včetně oprav nákladních pneumatik.
Svatby a rodinné oslavy na Ovečce, akce na klíč v netradičním penzionu
Úžasné akce na klíč v netradičním penzionu Ovečka jsou tou nejlepší volbou, pokud chcete mít vše skvělé a bez problémů. Na Ovečce si můžete užít svatby i rodinné oslavy v příjemném prostředí Beskyd.
Přívěsy, půjčovna, pronájem přívěsů s pojištěním a zelenou kartou
Jednorázově si můžete půjčit přívěs u společnosti Pneuservis FM-CAR ve Frýdku Místku, která zajišťuje pronájem přívěsů i s pojištěním a zelenou kartou v okolí Ostravy a Nového Jičína.
Jeřábové drážky pro elektrické kladkostroje - rychlá dodávka a profesionální servis
Rychlou dodávku a profesionální servis jeřábových drážek vhodných pro elektrické kladkostroje zajišťuje společnost Bazala zdvihací zařízení s.r.o., která působí nejen ve Frýdku Místku ale i v Ostravě.
Prodej značkového oblečení pro dámy a pány - pláště, kabáty, saka, kostýmy, kalhoty
Firma Jana Carbola ve Frýdku Místku prodává kvalitní, české oblečení značky Koutný Prostějov pro dámy i pány jako jsou kabáty, pláště, saka, kostýmy, kalhoty a spoustu dalších.
Elektroinstalace pro rodinné domy i bytová družstva | Frýdek - Místek
Kompletní elektroinstalaci pro rodinné domy i bytová družstva, revize elektroinstalace i servis pro domácnosti provádí firma Jana Fabiana ve Frýdku-Místku a v blízkém okolí.
Odhady a správa nemovitostí
Realitní kancelář REALIT ve Frýdku-Místku vám zajistí nejen odhady nemovitostí, ale také jejich správu.
Realitní kancelář REALIT Ing. Leo Zubek
Jeřáby mostové, podvěsné, portálové - montáž, servis i revize zdvihacích zařízení
Montáž, servis i revize mostových, podvěsných a portálových jeřábů zajišťuje společnost Bazala zdvihací zařízení s.r.o., která se mimo jiné zabývá také jejich výrobou a dodávkou po celé republice.
Projektování a realizace zahrad na míru, stavby jezírek
Zahradnictví Šimková, s.r.o. se zabývá projektováním a realizací zahrad na míru. Také Vám poskytne podrobný projekt a zrealizuje stavbu jezírka. Působíme nejen v okolí Frýdku Místku a Nošovic.
Privátní, hotelové, rehabilitační, veřejné bazény z nerezu - moderní a kvalitní
Nerezové bazény privátní, hotelové, rehabilitační i veřejné realizuje společnost BERNDORF BÄDERBAU s.r.o., která dbá především na kvalitu a moderní provedení těchto produktů.
Výkup železného šrotu a barevných kovů, kovošrot - spolehlivý partner v odpadech
Pokud chcete prodat kovový odpad, obraťte se na spolehlivého partnera v odpadech na KOVOŠROT CHLEBEK, s.r.o. v Třinci, kde se zabýváme výkupem železného šrotu a barevných kovů.
Praktické a estetické krbové vložky Lechma pro moderní konstrukce krbů - novinky
Praktické a estetické krbové vložky Lechma pro moderní konstrukce krbů můžete zakoupit u firmy MBTerm-krby s.r.o. v Třinci, která je jejich přímým a výhradním dovozcem. Nyní pro vás máme novinky.
Koupací jezírka a biobazény s křišťálovou vodou jako přírodní prvek Vaší zahrady
Společnost Zahradnictví Šimková, s.r.o. realizuje a projektuje zahrady také v okolí Frýdku a Nošovic. Zaměřujeme se také na koupací jezírka a biobazény, které jsou přírodním prvkem Vaší zahrady.
MLS laserová terapie - pomoc při odstranění akutní bolesti, zánětu i otoku
MLS laserovou terapii pomáhající odstranit bolest, zánět i otok provádí ve Frýdku Místku fyzioterapeutka Mgr. Iveta Sedlářová. Pokud potřebujete rychle překonat akutní bolest, jste na správném místě!
Bylinné přípravky přírodní proti únavě, na zlepšení paměti, koncentrace
Bylinné přírodní přípravky, které jsou určeny proti únavě a na zlepšení paměti i koncentrace můžete zakoupit u firmy Hemann s.r.o. zabývající se nejen jejich prodejem ale také výrobou.
Krby, krbové vložky kvalitních značek Kratki, Unico - velkoobchod, eshop
Krby a krbové vložky kvalitní značky Kratki či Unico můžete zakoupit ve velkoobchodě nebo na eshopu společnosti MBTerm-krby s.r.o., která se specializuje na krby a jejich realizaci.
Profesionální instalatér - instalatérské práce vodo-topo-plyn
Instalatér zajišťující profesionální instalatérské práce vodo-topo-plyn, je součástí společnosti Jan Carbol a využít jej můžou domácnosti i objekty občanské vybavenosti v okolí Frýdku a Havířova.
Profesionální fyzioterapeut - dárkový poukaz na relaxaci a regeneraci těla
Profesionálním fyzioterapeutem ve Frýdku-Místku, který pomůže Vašemu tělu je Iveta Sedlářová, jenž Vám navíc nabízí dárkové poukazy na relaxaci a regeneraci.
Přírodní bylinný přípravek na oslabenou imunitu - posílení, podpora
Přírodním bylinným přípravkem na oslabenou imunitu, který ji posílí a podpoří, je Vilcacora. Právě tento přírodní doplněk stravy Vás zaujme svými úžasnými účinky.