Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Frýdek-Místek
Zdvihací, uchopovací a manipulační technika
Prodej a nákup uchopovací a manipulační techniky, montáž mostových jeřábů a drah, výrobce atypických hydraulických zvedacích stolů – Bazala zdvihací zařízení s.r.o., Frýdek – Místek.
Použité oblečení, second hand z Anglie, dámské, pánské i dětské oděvy, outlet, e-shop
S vysoce kvalitním nošeným oblečením přichází firma Pavlína Kratochvílová - second hand z Dolních Domaslavic. Dovážíme bundy, halenky i spodní prádlo pro děti i dospělé.
Viskózová buničina ze smrkového dřeva pro výrobu vláken TENCEL, výroba, textilní průmysl
Výrobou buničiny na bázi dřeva se zabývá společnost Lenzing Biocel Paskov a.s. Dodáváme viskózovou buničinu ze smrkového dřeva pomocí nejlepších ekologických technologií.
Nerezové děrované a dekorativní plechy | Paskov - Ostrava
Kvalitní děrované a dekorativní nerezové plechy naleznete v našem katalogu.
ITALINOX, s r.o. Prodej nerezové plechy, trubky, tyče
Střešní práce, ploché i šikmé střechy na klíč, izolace plochých střech
Nové střechy spolu s tepelnou izolací a izolací proti vodě, komplexní střešní práce na klíč na plochých i šikmých střechách, izolace plochých střech realizuje Střechy Fides.
Hutní nerezový materiál, velkoobchod | Paskov - Ostrava
Dodáme kvalitní hutní antikorozní výrobky z různé oceli. Pracujeme s kovem žáruvzdorným, austenitickým, martenzitickým, feritickým a duplexním.
ITALINOX, s r.o. Prodej nerezové plechy, trubky, tyče
Vyšší odborné vzdělání v oboru zahraničního obchodu a cestovního ruchu, moderní škola
Pokrokové vyučovací metody, zahraniční stáže i rozšířenou výuku cizích jazyků umožňuje studium na vzdělávací instituci GOODWILL - vyšší odborná škola, s.r.o. z Frýdku-Místku.
Rodinné domy na klíč – kompletní profesionální práce od projektu po stavbu
Stavbou rodinných domů, i RD na klíč, počínaje projektem, se zabývá stavební firma Ing. Jindřicha Uheríka nejen v okolí Frýdku-Místku a Ostravy, ale v celém Moravskoslezském kraji.
Kompletní autoservis užitkových vozů a dodávek všech značek i osobních aut
Spolehlivý autoservis zaměřující se na užitkové a dodávkové vozy všech značek, např. Fiat, Ford, Opel, Hyundai a další, dále i na osobní auta, provozuje společnost ALVA Auto ve Frýdku-Místku.
ALVA Auto s.r.o.
Středoškolské vzdělání se skvělým uplatněním v praxi, podnikání
Střední odborná škola ve Frýdku-Místku poskytuje maturitní i výuční vzdělání se skvělým uplatněním v praxi v oborech podnikání, agropodnikání, mechanik, zahradník či opravář.
Kvalitní sítotiskové technologie – potisk textilu, triček, pracovních i sportovních oděvů, tašky
Sítotiskem, který se využívá na potisk textilu, ať už na pracovní nebo sportovní oblečení, na trička, tašky, se zabývá grafické studio Siena, s.r.o., dostupné pro zákazníky z Frýdku-Místku i Ostravy.
Vysoká kvalita tisku, tiskárna, digitální tisk Frýdek-Místek
Digitální tisk se vyznačuje rychlostí, kvalitou a barevnou stabilitou. Tiskneme od jednoho kusu až po tisícové náklady. Navštivte Tiskárnu Kleinwächter ve Frýdku-Místku.
KLEINWÄCHTER holding s.r.o. Tiskárna
Špičkové krby a krbová kamna za akční ceny do domů i bytů, bohaté krbové příslušenství
Rodinné pohody snadněji docílíte díky krbům od firmy Eurokam system s.r.o. z Frýdku-Místku - Frýdku. Kvalitní krbová kamna, vložky i obestavby pro příjemné teplo.
Eurokam system s.r.o.
Klub Kmado ve Frýdlantu nad Ostravicí, mimoškolní aktivity, akce pro rodiny
Klub Kmado ve Frýdlantu nad Ostravicí, organizování mimoškolních aktivit, kroužků, rodinných dovolených, dětských táborů, turistických výletů a setkáních.
Rodinné centrum v Dětský svět Zvonilka ve Frýdlantu nad Ostravicí
Dětský svět Zvonilka je rodinné centrum a dětská herna ve Frýdlantu nad Ostravicí, zábavné atrakce jako prolézací centrum, skluzavky, tvořivé dílničky, dětské karnevaly a oslavy.
Montáž ventilačních turbín, hybridních ventilátorů pro snadné odvětrávání šachet
Ventilační turbíny a hybridní ventilátory pomáhají odvětrávat výrobní, montážní, skladové šachty. Montáž na panelových i rodinných domech provádí firma Jana Fabiana ve Frýdku-Místku.
Poradenství v oblasti měření a regulace, montáž a návrh MaR, servis měřící a regulační techniky
Odborné poradenství v oblasti měření a regulace, návrh a montáž MaR, ale i servis měřící a regulační techniky poskytuje společnost BRAINTRAST, s.r.o. v Ostravě a v celém Moravskoslezském kraji.
BRAINTRAST, s.r.o.
Praktická lékařka Frýdek-Místek, léčebná péče, závodní lékař
Praktická a závodní lékařka MUDr. Marie Stivarová z Frýdku-Místku ve své ordinaci realizuje léčebnou, diagnostickou a preventivní péče o pacienty.
Kompletní servis hromosvodů - revize, montáž, demontáž, opravy i nátěry
Firma Jana Fabiana z Frýdku-Místku poskytuje montáž, revizi, nátěry, opravy i uzemnění hromosvodů dle platných norem. Zpracuje cenovou nabídku, dodá materiál a provede montáž včetně revizní zprávy.
Zkušený elektrikář, elektroinstalační práce, elektro revize, opravy elektrických rozvodů
Firma Jana Fabiana ve Frýdku-Místku poskytuje elektroinstalační práce včetně elektro revizí a oprav slaboproudých i silnoproudých rozvodů. Při své práci používá nejkvalitnější materiál a součástky.
Hospicová komplexní péče pro nevyléčitelně nemocné pacienty v pokročilém stádiu nemoci
Kvalitní a citlivou péči vedoucí ke zmírnění důsledků onemocnění pacienta poskytuje zdravotnické zařízení Hospic Frýdek - Místek, p.o. Zajistíme, aby Vaši blízcí nebyli v posledních chvílích sami.
Montáž rozvaděčů, vývoj software, dodávka počítačů Třinec
Dodávkou počítačů, vývojem a tvorbou softwaru, montáží rozvaděčů na měřené a regulací se zabývá společnost BRAINTRAT, s.r.o. v okolí Třince, Frýdku-Místkua Ostravy.
BRAINTRAST, s.r.o.
Sjednání pohřbu Jablunkov – vše od tisku smutečního oznámení po výběr rakví
Pohřební služba Jan Sadový Jablunkov Vám zajistí při sjednání pohřbu veškeré služby od převozu zesnulého, tisku smutečního oznámení po výkop hrobu.
Řezání laserem Trumpf 3030|Třinec
Řezání plechů laserem Trumpf 3030 do tloušťky 20 mm s dokonalou přesností provádí společnost STEELTEC CZ, s.r.o. v Třinci. Zpracováváme i menší série.
Steeltec CZ, s.r.o.
Komplexní práce s kovem – kataforéza, lisování, galvanické zinkování, práškové lakování
Na práci s kovem, zahrnující kataforézu, práškové lakování, lisování, galvanické zinkování, pokovování, CNC zpracování plechů a montáž, se specializuje firma LAKUM-KTL a.s. Frýdlant nad Ostravicí.