Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Frýdek-Místek
Prodej okrasných kamenů - kameny určené na skalky, zídky i do jezírek
Pokud si chcete své okolí zkrášlit pomocí okrasných kamenů, navštivte společnost ABC service ve Frýdku-Místku nebo jejich e-shop a vyberte si z široké nabídky kamenů, které ozdobí Vaší zahradu.
Exportní balení, balení pro přepravu, zboží, stroje, těžké náklady
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. se zabývá exportním přepravním balením strojních zařízení, technologických celků, nadměrných a těžkých nákladů.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Kvalitní a pohodlný nábytek do každého domu či bytu
Máte nové bydlení a potřebujete do něj kompletní vybavení? Nebo toužíte po změně a chcete vyměnit starý okoukaný nábytek za nový?
BRADOP nábytek, s.r.o.
Prodej vozů značky Škoda – výběr z modelů Octavia, Fabia, Kamiq, Scala, Kodiaq
Prodej i autorizovaný servis vozů Škoda zajistí společnost Auto Toman s.r.o. s pobočkou v Třinci, okres Frýdek-Místek. Vybírat můžete z modelů Octavia, Fabia, Kodiaq, Kamiq, Scala, Karoq a další.
Zednictví Sliž - obec Bystřice (Moravskoslezský kraj)
Firma Zednictví Sliž se sídlem v obci Bystřice v Moravskoslezském kraji se již téměř 25 let zabývá komplexní stavební činností, především rekonstrukcemi bytů a výstavbou rodinných domů.
Obec Pržno - okres Frýdek-Místek
Obec Pržno leží v okrese Frýdek-Místek a je členem Mikroregionu Frýdlantsko-Beskydy.
Obec Pržno
Léčebna dlouhodobě nemocných Gaudium Frýdek-Místek s.r.o.
Provozujeme nestátní zdravotnické zařízení s celodenní zdravotnickou péčí v Moravskoslezském kraji.
Profesionální údržba i výsadba zahrady, stromů, okrasných keřů a rostlin
Profesionální údržbu i výsadbu zahrad, stromů, okrasných keřů a rostlin zajišťuje společnost Zahradnické služby Závodný Martin, která kromě Frýdku Místku působí také v okolí Třince a Nového Jičína.
ZAHRADY ZÁVODNÝ
Prodej baleného černého a hnědého uhlí z ořechu a ekohrášku a dřevěných briket
Na prodej baleného uhlí, z černého a hnědého ořechu, které je vysoce kvalitní, se zaměřuje společnost ABC service s.r.o. ve Frýdku-Místku. Dále se zde prodávají brikety a ekohrášek.
Autokemp Baška, ubytování v chatkách, karavanech, stanech, apartmánech, ocenění autokempu
Autokemp Baška se těší na všechny návštěvníky a přeje příjemný pobyt v apartmánech, chatkách, karavanech a stanech, nový stůl na stolní tenis, paddleboardy, workoutové hřiště, rybolov.
Nová moderní Škoda Fabia ve verzi Ambition či Style splní Vaše sny o bezpečném a stylovém vozu
Novou Škodu Fabii Ambition, nebo vybavenější verzi Style, Vám představí v autosalonu Škoda v Třinci, nedaleko Frýdku-Místku. Společnost AUTO TOMAN s.r.o. se zaměřuje na prodej i servis vozů Škoda.
Umělecké návrhy atypických komerčních i veřejných prostor, realizace plastik, fontán a památníků
Uměleckými návrhy prvků dotvářející vzhled komerčních i veřejných prostor, zhotovením plastik, fontán i památníků se zabývá společnost NAZCA, s.r.o. ve Frýdku -Místku, i v okolí Ostravy.
Velký výběr přírodního kamene do gabionů, valounů, oblázků i kamenné drtě
Přírodní kameny do gabionů, valouny, oblázky či kamennou drť vybírejte na prodejně či v e-shopu společnosti ABC service, kterou najdete ve Frýdku-Místku. Máme velký výběr různých druhů kamenů.
Elektrické konvektory, sálavé panely, topné kabely
Firma SEFEN, spol. s r.o. Frýdek-Místek se zaměřuje na vytápěcí systémy. Ve svém sortimentu nabízí elektrické konvektory, sálavé panely i topné kabely.
SEFEN, spol. s r.o. Elektrické vytápění
Prodej palivového dřeva Frýdek-Místek, těžba dřeva, dodávky palivového dříví, doprava dřeva
Naše firma z Frýdku-Místku provádí profesionální těžbu dřeva, nabízí prodej kvalitního tvrdého a měkkého palivového dřeva.
Výroba kovových plotových výplní na míru, v barevném odstínu přesně dle přání zákazníka
Na výrobu a prodej kovových plotových výplní se specializuje společnost ABC service se sídlem ve Frýdku-Místku, nedaleko Ostravy. Rozměry i barevnost je uzpůsobena přesně dle požadavku zákazníka.
Vestavné LED svítidlo z hliníku v moderním designu k prodeji přímo na eshopu
Vestavné LED svítidlo z hliníku v moderním designu je nyní k prodeji přímo na eshopu společnosti Kanlux s.r.o., která se specializuje na kvalitní svítidla, která navíc skvěle vypadají.
Kanlux s. r. o.
Klempířské, pokrývačské a tesařské práce Moravskoslezský kraj
Plánujete rekonstrukci vaší stávající střechy? Zahajujete stavbu nového rodinného domu a hledáte spolehlivého dodavatele, který vám střechu zhotoví na klíč?
Výživový poradce Vám sestaví jídelníček na hubnutí a nutriční plán přímo na míru
Pro sestavení jídelníčku na hubnutí a nutričního plánu navštivte našeho výživového poradce, který Vám pomůže s hubnutím ve sportovně-relaxačním centru LION CROSS ARENA s.r.o. ve Frýdku-Místku.
Infrazářiče Frico pro restaurace, terasy, zahrádky - užijte si tepelnou pohodu i v zimě
Firma SEFEN z Frýdku-Místku vám na zahrádkách, terase a restauraci díky infrazářičům Frico poskytne pohodlí a teplo i v chladném období. Zajistíme dodávku a instalaci v celém Moravskoslezském kraji.
SEFEN, spol. s r.o. Elektrické vytápění
Velkokapacitní strojírenská kovovýroba s dalšími úpravami pro dokonalou finální funkčnost
Specialistou na velkokapacitní strojírenskou kovovýrobu je společnost Steeltec CZ s.r.o. v Třinci, která se zabývá také jejich dalšími úpravami, aby byla zajištěna dokonalá finální funkčnost.
Steeltec CZ, s.r.o.
Ploty, poplastované i pozinkované pletivo a sloupky - prodej, e-shop
Vyberte si z širokého sortimentu poplastovaných i pozinkovaných pletiv a sloupků u společnosti ABC service s.r.o. sídlící ve Frýdku-Místku, která se zabývá prodejem a e-shopem plotů za přijatelné ceny
Vynikající čerstvé kravské mléko z mlékomatu - prodej každý den
Vynikající čerstvé kravské mléko z mlékomatu si můžete dopřát každý den díky Zemědělskému družstvu vlastníků Nošovice, která je Vám k dispozici ve Frýdku Místku i Nižní Lhotě.
Zemědělské družstvo vlastníků Nošovice
Prodej pletivových plotů a plotových dílců za nízké ceny
Sháníte-li pletivové ploty či plotové dílce, můžete se obrátit na společnost ABC service, obchodní společnost s.r.o. ve Frýdku-Místku, která se zabývá prodejem a dodávkou pletiva a dalšího sortimentu
Beskydská vesnička Horní Domaslavice – Moravskoslezský kraj
Obec Horní Domaslavice v okrese Frýdek Místek nedaleko Havířova a Českého Těšína. Na dojezd je i Ostrava a sousední Polsko.
Obec Horní Domaslavice