Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Frýdek-Místek
Automatizované systémy pro řízení technologických celků
Rozvaděče, automatizované systémy řízení, měřící a regulační techniky Vám dodá a namontuje Váš profesionální partner AUTEL montáže, a.s. se sídlem v Třinci.
Jeřábnické práce, zemní práce, autojeřáb Frýdek-Místek, manipulace s těžkými břemeny
Jeřábnické práce, zemní práce, autojeřáb Frýdek-Místek, manipulace s těžkými břemeny, přemísťování velkých břemen za pomocí autojeřábu, zemní a výkopové práce.
David Veverka - Jeřábnické práce
Defektoskopie, profesionální zkoušky nedestruktivní metodou v laboratoři
Realizací defektoskopie v okolí Nového Jičína a Frýdku se zabývá společnost INTEST NDT s.r.o., která provádí profesionální zkoušky nedestruktivní metodou ve své laboratoři.
Výroba, dodávka a prodej brzdového obložení – tkané, válcované pásy, lité v segmentech
Na výrobu a na velkoobchodní prodej brzdového obložení se specializuje společnost ARCO B. B. T., spol. s r.o. se sídlem v Třinci. Jedná se tyto druhy: válcované pásy, tkané a lité v segmentech.
Luxusní ubytování pro více osob na Chatě Horní Bečva, ve stylové valašské dřevěnici i s wellness
Ubytování vhodné pro více osob, například pro turisty či lyžaře na Chatě Horní Bečva v Beskydech. Stylovou valašskou dřevěnici s vířivkou Vám pronajme společnost Chaty Krásné chvíle s.r.o.
Výživový poradce, výživové poradenství a úprava hmotnosti
Hledáte-li výživového poradce, který by Vám pomohl ke správnému životnímu stylu, obraťte se na sportovně relaxační centrum LION CROSS ARENA s.r.o. ve Frýdku-Místku, zajišťující výživové poradenství.
Plastová zatravňovací dlažba, panely ke zpevnění ploch bez narušení půdy
ABC service, obchodní společnost s.r.o. ve Frýdku - Místku poskytuje prodej plastové zatravňovací dlažby a panelů, která slouží ke zpevnění ploch bez narušení půdy. Velkou výhodou je nízká hmotnost.
Skleněné sálavé panely Campaver vám ušetří energii
Firma SEFEN, spol. s r.o. z Frýdku-Místku nabízí skleněné sálavé panely Campaver, které vám ušetří energii a náklady.
SEFEN, spol. s r.o. Elektrické vytápění
Zjištění vad výrobku nedestruktivní metodou, bez poškození, ve zkušební laboratoři
Zkušební laboratoř Intest NDT s.r.o. se specializuje na zjišťování vad ve výrobcích nedestruktivní metodou a tedy i bez jejich poškození. Působíme také v okolí Valašského Meziříčí, Zlína a Vsetína.
Výborný uzený sýr Jánošíkův oštěpek se hodí na grilování, opékání i k pečení na pánvi i v troubě
Skvělý uzený sýr z kvalitního kravského mléka, uzen na bukovém dřevě se griluje, peče či opéká na venkovních i elektrických grilech, v troubě i na pánvi. Vyrábí firma MILKEFEKT s.r.o.
Elektroinstalační materiál v té nejlepší kvalitě najdete na našem e-shopu
Kvalitní elektroinstalační materiál od osvědčených výrobců za výhodné ceny. Vybrat si můžete na e-shopu společnosti ELMA - Ing. Pavel Nováček se sídlem ve Frýdku-Místku.
Kruhový trénink - kondiční cvičení pro zlepšení duševní i fyzické stránky a flexibility kloubů a svalů
Do dobré fyzické kondice se dostanete díky vyváženým cvikům kruhového tréninku pod vedením našeho týmu trenérů ve sportovně relaxačním centru LION CROSS ARENA s.r.o. ve Frýdku-Místku.
Eshop - Levné oblečení pro děti a dospělé Frýdek Místek, použité oděvy z Anglie, Německa
Eshop - Levné oblečení pro děti a dospělé Frýdek Místek, použité oděvy z Anglie, Německa a Rakouska.
Sportovní fyzioterapie je vhodná pro jedince s aktivním způsobem života i pro vrcholové sportovce
Fyzioterapie pro sportovce, volnočasové i vrcholové, pomáhá udržet tělo v kondici a předejít tím zraněním. Navštivte ordinaci fyzioterapie Mgr. Ivety Sedlářové ve Frýdku-Místku, blízko Ostravy.
Prodej, e-shop interiérové svítidla, LED, venkovní lampy
Společnost Elma prodává interiérová svítidla i exteriérové osvětlení - LED lampy, stropní, závěsné dětské, nástěnné svítidla i venkovní lampy na našem eshopu.
Velkoobchodní prodej a dodávka manžet do všech odvětví průmyslu – kožené, gumové či textil-pryžové
Těsnící a termoizolační materiály do všech oblastí průmyslu, např. kožené, gumové či textil-pryžové manžety, dodává firma ARCO B.B.T. spol. s.r.o. v Třinci. Zaměřují se na velkoobchodní prodej.
Chutné marinované pařené sýry, i Sedlčanský hermelín, v zajímavých skleníčkách mohou potěšit i jako dárek
Marinované pařené sýry ve stylových skleničkách, které mohou sloužit jako originální dárek, zakoupíte u firmy MILKEFEKT s.r.o. v Třinci, kde najdete podnikovou prodejnu. Velmi oblíben je náš hermelín.
Ubytování v chatě Trojanovice je vhodné pro milovníky turistiky, cyklisty i lyžaře
Okolí chaty Trojanovice láká k výletům, k lyžování na Pustevnách i k adrenalinu. Ale chata se saunou a bazénem je vhodná i pro wellnes a relaxační pobyty. Provozuje firma Chaty Krásné chvíle s.r.o.
Realizace a rekonstrukce plochých i šikmých střech Frýdek - Místek
Realizace a rekonstrukce plochých i šikmých střech Frýdek - Místek, pokládka střešních krytin, nátěry a hydroizolace plochých i šikmých střech, nová střecha na klíč.
Zlepšení pohyblivosti a rozhýbání kloubů pomocí mobilizačních technik, i v případě artrózy
Pro zlepšení pohyblivosti kloubů využívají mobilizační techniky v ordinaci fyzioterapie Ivety Sedlářové ve Frýdku-Místku, blízko Ostravy. Vhodné při artróze, ztuhlém koleni i po úrazu.
Výroba, dodávka, montáž a následný servis, i pozáruční, mechanických ucpávek a šňůr
Výrobou a dodávkou mechanických ucpávek, šňůr a dalších průmyslových těsnění se zabývá společnost ARCO B.B.T., spol. s.r.o. se sídlem v Třinci. Dále provádí montáž, záruční i pozáruční servis.
Prodej výrobků z umělého i přírodního kamene - široký sortiment v eshopu
Prodejem výrobků z umělého i přírodního kamene se zabývá společnost ABC serivce s.r.o. z Frýdku Místku, která má na svém eshopu široký sortiment, ze kterého si můžete vybrat i vy!
Profesionální rámování a paspartování obrazů či fotek rychle a za příjemné ceny
Rámování a paspartování obrazů i fotek zajistí společnost ARTYG rámy s.r.o., kterou najdete ve Frýdku-Místku. Dále si zde můžete vybrat i dekorace a dárkové předměty.
ARTYG rámy s.r.o. Fajnkrámek.cz
Lekce jógy se zaměřením na páteř a klouby – pro lepší fyzickou i psychickou pohodu
Na lekce jógy můžete přijít do sportovně relaxačního centra LION CROSS ARENA s.r.o. ve Frýdku -Místku. Lekce jsou vhodné pro začátečníky, pokročile, starší osoby i pro lidi se zdravotním omezením.
Prodej a dodávka průmyslového těsnění, například plochá, spirálová, grafitová atd.
Velkoobchodním prodejem a dodávkou průmyslových těsnění se zabývá společnost ARCO B.B.T. se sídlem v Třinci. Produkty splňují vysoké nároky na kvalitu a jsou za příjemné ceny.