Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Ústecký kraj
Hydraulické agregáty a systémy, projekce, výroba, montáž, servis
Hydraulické agregáty a systémy, mazací, filtrační a chladící jednotky pro průmyslové a mobilní aplikace, projekce, výroba, servis realizuje CHVALIS s.r.o., okres Litoměřice.
Čištění průmyslových objektů vysokotlakým zařízením a sacími bagry
Čištění průmyslových objektů a zařízení, odstranění nečistot, usazenin za pomoci vysokotlakého vodního paprsku a sacího bagru realizuje Buchen Ekoservis s.r.o., okres Most.
Ubytování pro seniory v domově se sociální a zdravotní péčí, zodpovědná ošetřovatelská činnost, Louny
Příjemné bydlení pro aktivní seniory, ale i ty, kteří trpí Alzheimerovou chorobou či jiným druhem demence Vám poskytne Domov pro seniory U Pramene Louny, příspěvková organizace.
Základní vzdělávání dětí s lehkým mentálním postižením - ŠKOLA PRO VŠECHNY
Základní vzdělání pro všechny bez rozdílu Vám zajistí Základní škola Straškov - Vodochody, okres Litoměřice, příspěvková organizace. Rodinné prostředí s klasickými i speciálními třídami.
Pokladní a vážicí systémy pro obchody, nářezové stroje, dodávka a servis
Váhy pro obchody, registrační pokladny, pokladní a vážicí systémy, nářezové stroje, příslušenství dodává a servisuje společnost VAH SERVIS - Miroslav Rýdl.
Zpracování polyamidu, umělých vláken pro průmyslová odvětví
Zpracování polyamidu, umělých, syntetických vláken a technopolymerů pro textilní a automobilový průmysl, výrobu koberců a rohoží realizuje LOGIT, s.r.o., Podbořany – Hlubany.
Termovize objektů a zařízení včetně barevné fotografie v rozlišení 1280x1024 px
Teplotechna - Prima s.r.o. využívá k termovizím objektů a zařízení pouze nejmodernější americké přístroje Ti45. Rozlišení IČ detektoru je 160x120 bodů.
Termovize Teplice – tepelné audity budov
Preventivní údržbu zařízení a objektů nebo kontrolu úniků tepla či tepelné audity pomocí termovize nabízí zákazníkům společnost Teplotechna - Prima s.r.o. z Teplic.
Lepící a těsnící tmely šedé barvy MQ 100 MASTER - prodej Most
Dokonalou eliminaci nerovnosti podkladu a vyplnění dutin i jiných trhlin v pozemních zajistí lepící a těsnící tmel šedé barvy MQ 100 MASTER, který prodává firma MEDIUM INTERNATIONAL I. s.r.o. z Mostu.
MEDIUM INTERNATIONAL I. s.r.o. Výroba těsnicí materiály Bentonit
Výstavba sklářských agregátů – komplexní dodávka staveb včetně příslušenství
Teplotechna - Prima s.r.o. z Teplic se zabývá komplexní výstavbou sklářských agregátů včetně příslušenství i pro velmi náročné klienty.
SŠ a VOŠ v oblasti hotelnictví, cestovního ruchu, strojírenství i IT
Střední a vyšší odborné vzdělání v oblasti hotelnictví, cestovního ruchu, grafického designu, strojírenství i IT zakončeno maturitou a posléze titulem DiS. poskytuje SŠ a VOŠ Varnsdorf.
Kino Jirkov – místo pro kulturní zážitky a akce
Kino Jirkov s moderním promítacím vybavením, pohodlnými sedačkami a kapacitou 224 míst je nejen místem pro kulturní zážitky, ale také pro umístění Vaší reklamy nebo pořádání kulturních akcí.
Sklářské tavicí pece pro výrobu obalového, stolního i uměleckého skla
Spolehlivým dodavatelem a projektantem sklářských tavicích pecí pro výrobu obalového, stolního i uměleckého skla je společnost Teplotechna - Prima s.r.o. se sídlem v Teplicích.
Přístroje a rozvaděče VN Teplice – prodej a distribuce, servis a opravy
Společnost VFSERVIS s.r.o. se sídlem v Teplicích nabízí své služby v oblasti prodeje, distribuce, ale také oprav a servisu přístrojů a rozvaděčů VN.
VFSERVIS s.r.o. Přístroje a rozvaděče Teplice
Převozy zesnulých Lovosice
Pohřební ústav AURIGA® spol. s r.o. z Lovosic nabízí pozůstalým pomoc v podobě převozu zesnulých, včetně mezinárodních převozů zesnulých z ciziny do České republiky nebo do zahraničí.
Ocelové konstrukce Teplice – od projektu po výrobu
Výrobou a projektováním ocelových konstrukcí se zabývá převážně pro strojírenský průmysl a stavebnictví společnost Teplotechna - Prima s.r.o. se sídlem v Teplicích.
Průmyslové armatury, pneumatické prvky, ventily, pneumatické systémy Louny
Průmyslové armatury, výroba, prodej pneumatických prvků, ventilů, pneumatických systémů zajišťuje firma FLUIDTECHNIK BOHEMIA, s.r.o., provozovna Louny.
Servis plynových kotlů pro delší životnost Žatec
Pravidelný servis plynového kotle od naší Žatecké firmy Vám ušetří náklady na opravy a prodlouží životnost Vašeho spotřebiče.
Obec Smolnice na Lounsku, s památnou lípou a barokním kostelem s románskou věží
Obec Smolnice je vesnice nacházející se nedaleko města Louny a místo s důležitým historickým významem. V obci se nachází řada památek, jsou to Wiehlova vila, kaple na návsi či kamenný kříž.
Termovize zařízení a objektů Teplice – preventivní údržba i kontrola úniků tepla
Společnost Teplotechna - Prima s.r.o. z Teplic nabízí zákazníkům možnost termovize zařízení a objektů pomocí moderního přístroje pro preventivní údržbu, ale také pro kontrolu úniků tepla.
Provádění staveb Chomutov – maximální kvalita služeb
Společnost TRANS-REGION-STAV s.r.o. z Chomutova nabízí své vysoce profesionální služby provádění staveb s důrazem na kvalitu odvedené práce a dodržení stanovených termínů.
Servis a opravy sklářských pecí Teplice
Společnost Teplotechna - Prima s.r.o. z Teplic zajistí profesionální plánovaný pravidelný servis a okamžité havarijní opravy sklářských pecí.
Prodej kotlů Žatec - kotle na plyn, tuhá paliva i biomasu, montáž, servis
Prodejem kotlů v Žatci a jeho okolí se zabývá pan Antonín Pech. V nabídce naleznete nepřeberné množství kotlů na plyn, biomasu nebo tuhá paliva a v neposlední řadě také elektrokotle.
Ubytování Jetřichovice – komfortní ubytování v rodinném penzionu
Útulný rodinný penzion Dřevák uprostřed upravené obce Jetřichovice nabízí svým hostům komfortní ubytování a mnoho sportovních i rekreačních aktivit v centru krásné přírody.