Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Ústecký kraj
Stavební materiál, velkoobchodní a maloobchodní prodej v Ústeckém kraji, poradenství
Bohatý stavební sortiment naleznete u firmy Stavebniny Černý, s.r.o. s provozovnou v Teplicích Řetenice. Zpracujeme cenovou kalkulaci a daný materiál dopravíme až přímo na stavbu.
Elektroinstalační a elektromontážní práce, elektrikář Teplice, rekonstrukce koupelen
Veškeré elektroinstalační práce včetně rozvodů vody a odpadů Vám zrealizuje společnost Petr Vít z obce Teplice – Trnovany. Zrekonstruujeme Vaši koupelnu, byt i rodinný dům.
Zemní, výkopové a svářečské práce, hloubení základů Děčín
Terénní úpravy, zemní, výkopové a svářečské práce, hloubení základů, bazénů a rýh pro přípojky realizuje společnost AS Stavby - Alexandr Straka, Děčín.
Mezinárodní kamionová doprava, přeprava zboží moderními vozy, Evropa, uskladnění zásilek
Přepravu Vašeho zboží v tuzemsku i do zahraničí Vám zajistí spediční společnost Lukáš Kořínek 2ktransport s.r.o. z Varnsdorfu. Kamionová doprava moderními vozy i spolehlivou skladovou logistikou.
Pohřební služba Libochovice, pomoc v nelehké životní situaci
Pohřební službu pro Libochovice a okolí zajišťuje společnost Auriga. Poradíme a pomůžeme při úmrtí. Na našich stránkách máme přehledný postup, jak si v takové situaci počínat. Není pro nás problém převoz zesnulých i ze zahraničí. Toto zajišťujeme letecky nebo vlastními automobily. Zajistíme jakýkoli druh pohřbu – žehem, pohřby do země. ...
Kopačky Adidas Kaiser 5 Liga - prodej Varnsdorf
Kopačky Adidas Kaiser 5 Liga, lehká, pohodlná obuv na fotbal, povrch kůže, syntetická podšívka, tvarovaná vložka, odolná podešev. Prodej PRODEX AZ s.r.o., Varnsdorf.
PRODEX AZ s.r.o. E-shop sportovni-pomucky.cz
Tryskání suché i mokré, čistící práce, opracování povrchů, Litoměřice
Opracování a čištění povrchů, abrazivní tryskání ocelovou drtí a pískem, bezprašné otryskání vodním proudem vykonává společnost AQUA S.P.P., s.r.o., Litoměřice.
Dermatologie, dermatovenerologie, kožní ordinace a ambulance Chomutov, léčba ekzémů
S dermatologickými obtížemi Vám pomůže specialista z Chomutova dermatolog MUDr. Mojmír Kozel. Poskytujeme komplexní péči kožních alergií, ekzémů, vyrážek i jiných onemocnění.
Lékárna Dolní Poustevna, internetový obchod s léky, doplňky stravy, vitamíny i kosmetikou
Lékárnu s bohatým lékárenským sortimentem i kvalitním poradenstvím Vám zajistí LÉKÁRNA BONA BRAVO Šluknov s.r.o. sídlící v obci Dolní Poustevny. Poskytujeme lékárenskou péči na té nejvyšší úrovni.
Zdravotní středisko, poliklinika, Litvínov - nestátní zdravotnické zařízení
Bydlíte v Ústeckém kraji či přímo v Litvínově a nevyhovuje vám zdravotní středisko? Pak přejděte k nám, naše poliklinika není zřizovaná státem a poskytuje zdravotní péči občanům i firmám.
Pohřeb Libochovice - obřady, balzamace, zpopelnění, mezinárodní převozy, rozptyl
Pohřební ústav AURIGA® spol. s r.o. nabízí kompletní služby v oblasti pohřebnictví. Pohřby do země, zpopelnění, církevní služby, převozy zesnulých v rámci ČR, mezinárodní převozy.
Hydroizolační systémy Most – různé produkty pro stavebnictví
O dokonalou izolaci v různých podmínkách při stavbě budov, vodních děl nebo spodních staveb se spolehlivě postarají hydroizolační systémy od společnosti MEDIUM INTERNATIONAL I. s.r.o. z Mostu.
MEDIUM INTERNATIONAL I. s.r.o. Výroba těsnicí materiály Bentonit
Víkendové relaxační pobyty Litvínov – aktivní odpočinek a nová energie pro Vás
Potřebujete načerpat sílu, odpočinout si a strávit nezapomenutelný víkend v krásném prostředí? Určitě Vás osloví nabídka relaxačních víkendových pobytů v Sanatoriu Krásný potok u Litvínova.
Obec Stebno s kaplí i významným kostelem sv. Šimona a Judy, státem chráněnou kulturní památkou
Obec Stebno je malá vesnice rozprostírající se na náhorní planině Českého středohoří jen pár kilometrů od okresního města Ústí nad Labem. Ideální místo pro milovníky procházek a klidu.
Obec Černčice na Lounsku s památným stromem i kostelem, součást mikroregionu Perucko
Obec Černčice je malá vesnice na Lounsku s významnou dominantou v podobě kostela sv. Vavřince pocházejícího ze 12. století. V obci funguje řada spolků i kulturních a sportovních klubů.
Ubytování v luxusním hotelu v Hřensku v malebném Českosaském Švýcarsku s degustací vína
Komfortní ubytování v srdci skalnatého městečka Hřensko Vám poskytne Hotel Praha**** Jaroslav Doubek. Odpočinek v příjemně zařízených pokojích s prostornou koupelnou, satelitem i minibarem.
Digitální hodiny do interiéru s velkými čísly - 75, 85 mm
Úřady, pošty, banky, nemocnice, školy či firmy. Všude tam se využívají digitální hodiny. Každý den se zde vyskytuje nespočet lidí, kteří mají různé individuální potřeby.
Pohřební služba Lovosice, pomůžeme Vám se zajištěním pohřbu
Pohřební službu zajišťuje, nejen v Lovosicích, společnost AURIGA. Postaráme se o repatriaci (mezinárodní převozy) z/do České republiky v rámci celé Evropy, spolu s asijskými částmi Turecka. Převoz zajistíme letecky nebo transportem za pomoci automobilu. Pro kolegy z našeho oboru obstaráváme poradenství. Za zvýhodněné ceny zabezpečujeme ...
Sanatorium, rehabilitační služby, zdravotní pobyty Meziboří - rehabilitační a relaxační pobyty
Sanatorium “Krásný Potok” v Meziboří od společnosti Paracelsus Vám nabízí rehabilitační a relaxační pobyty pro Vaše zdraví. Všechny služby můžete hradit pomocí zdravotních pojišťoven.
Obec Píšťany, okres Litoměřice, turistika, vodní sporty, windsurfing
Obec Píšťany v okrese Litoměřice, v CHKO České Středohoří, turistika, cyklotrasy, vodní sporty, windsurfing a rekreace u Žernoseckého jezera.
Přeprava stavební a zemědělské techniky a nadrozměrných nákladů
Převoz stavebních, zemědělských a lesnických strojů, nadrozměrných nákladů po celé ČR a EU realizuje společnost Autodoprava František Vlček, okres Ústí nad Labem.
Autodoprava František Vlček
Pracovní lékařství pro riziková pracoviště, závodní preventivní péče, ordinace Teplice
Specialistku na oblast pracovního lékařství naleznete v ordinaci v Teplicích, kde působí MUDr. Ivana Rožníčková. Kvalitní lékařská péče pro závody, firmy a jiná riziková pracoviště.
Kontejnery obytné, skladové, sanitární, sestavy buněk kontejnerů pro stavby i sklady
Kontejnery pro zařízení stavenišť, skladovací prostory či jiné technické místnosti Vám dodá společnost VAMIRO s.r.o. z Mostu. Široký výběr kontejnerů a buněk pro nejrůznější účely.
Hydroizolace staveb - systém bentonitových těsnících produktů
O účinnou hydroizolaci staveb od rodinných domů po velká vodní díla se postará moderní systém bentonitových produktů od společnosti MEDIUM INTERNATIONAL I. s.r.o. z Mostu.
MEDIUM INTERNATIONAL I. s.r.o. Výroba těsnicí materiály Bentonit
Balzamace – thanatopraxe, úprava zesnulých Litoměřice
Thanopraktické centrum z Litoměřic zajišťuje šetrnou úprava těl zesnulých pro smuteční ceremonie a balzamaci. Tato činnost zamezí rozkladnému vývoji těla na určitou dobu. Dále je toto ošetření vhodné pro estetické a hygienické vady na tělech zesnulých. Náš pohřební ústav je vlastníkem českého oprávnění výše zmíněných služeb. Balzamovači ...