Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Ústecký kraj
Ubytování v Českém středohoří, wellness, minipivovar, kongresové sály pro konání svateb
Příjemné ubytování nedaleko řeky Labe, s vířivkou, restaurací i letní terasou naleznete v Litoměřicích v Hotelu KOLIBA s.r.o. Zajistíme Vám kvalitní gastronomii, masáže i půjčení auta a jízdních kol.
Pronájem pracovních plošin s řidičem Litoměřice – práce ve výškách do 42 metrů
Práce ve výškách až do 42 metrů v interiérech i terénech nejsou problém díky firmě Luboš Štorkán z Litoměřic, která pronajímá pracovní plošiny s řidičem.
Zemědělská rostlinná výroba, pěstování chmele a obilí pro další zpracování
Kvalitní rostlinné produkty získáte od zemědělské společnosti T U F A, společnost s ručením omezeným TUFA sídlící v Tuchořicích na Lounsku.
CNC obrábění Louny
Maximálně přesnou práci pro Vás odvedou moderní stroje na CNC obrábění, které při plnění kusových zakázek i sériové výrobě využívá společnost RK METAL spol. s r.o. z Loun.
Vyjížďky na koních a ponících, výuka jezdectví, exkurze pro školy
Vyjížďky na koních a ponících, práce s mladými koňmi, odbourávání strachů, výuka jezdectví, výukové exkurze pro školy realizuje Lucie Boháčová – Ponyland.
Výroba dílů pro automobilový průmysl Chomutov - lisované ocelové, plechové výlisky
HS UMFORMTECHNIK s.r.o. z Chomutova se zabývá výrobou dílů pro automobilový průmysl a nejen pro něj. Společnost má zkušenosti i s výrobou komponent pro myčky nebo dílů pro popelnice.
Kardiologická vyšetření v Ústí nad Labem, EKG, ECHO
Specializovaná kardiologická vyšetření, EKG, ECHO, Holter EKG, ABPM, diagnostikou, léčebnou péči a prevenci srdečních chorob a vad realizuje MUDr. Vratislav Říha.
Sběrný dvůr Velký Šenov, skládka směsného a objemného odpadu
Odpadové hospodářství města Velký Šenov, sběrný dvůr a skládka směsného a objemného odpadu, pneumatik, autobaterií, olejů, barev, elektro, třídění plastů, papíru a kovů.
Papírna Teplice – lepenka, kartonáž i výkup papíru, skartace dokumentů
Kvalitní lepenka a kartonáž různých druhů? To nabízí SEVEROČESKÁ PAPÍRNA. Výroba papíru není to jediné, na co se u nás můžete spolehnout. Provádíme také výkup a recyklaci papíru i skartaci dokumentů.
SEVEROČESKÁ PAPÍRNA, s. r.o. Výroba a prodej šedé strojní lepenky
Mezinárodní převozy zesnulých včetně asistenčních služeb Litoměřice
Pohřební ústav AURIGA® spol. s r.o. z Litoměřic nabízí pozůstalým pomoc v těžkých chvílích při úmrtí blízké osoby, včetně mezinárodních převozů zesnulých z ciziny do České republiky nebo do zahraničí.
Základní škola v Jirkově se školním poradenským pracovištěm a nabídkou zájmových aktivit
ZŠ Jirkov je vzdělávací instituce poskytující kvalitní vzdělání, moderní technické zázemí a možnost realizace v mnoha zájmových kroužcích. Klademe důraz na všestranný rozvoj dětí.
Čištění a odvoz fekálií z jímek, septiků a žump v Ústeckém kraji
Sání a odvoz fekálií a odpadních vod z jímek, septiků a žump, čistění od sedimentů, ekologická likvidace fekálií realizuje Leoš Novák v Ústeckém kraji.
Stroje technologických celků pro potravinářské provozy Šluknov
Výrobou strojů technologických celků pro potravinářský průmysl pro celosvětoví trh se zabývá společnost TOPOS a.s., provoz Šluknov.
Šroubárna, výroba šroubů, matic, kolíků, závitových tyčí a čepů
Šroubárna ŠROUBY Krupka s.r.o., okres Teplice se zaměřuje na výrobu spojovacího materiálu, šroubů, matic, kolíků, podložek, závitových tyčí, čepů a ocelových dílů pro průmyslová odvětví.
Kotlíkové dotace Ústí nad Labem – nová otopná soustava i rekonstrukce
Získejte dotace a finanční podporu na výměnu starého neekologického kotle za nový s pomocí společnosti Kespogas spol. s.r.o. v Ústí nad Labem.
Optika Krůtková Ústí nad Labem
Kontrolu očí, měření zraku i pomoc s výběrem brýlových obrouček a skel nebo vhodným typem kontaktních čoček nabízí Oční optika Šárka Krůtková v Ústí nad Labem.
Mycí stroje Ghibli – denní úklid podlah snadno a rychle
Denní úklid podlah nemocnic, škol, vstupních hal i kancelářských prostor bude snadný a rychlý díky mycím strojům Ghibli od společnosti Augustin Pecha-Mopservis s.r.o. sídlící nedaleko Děčína.
Sítě proti hmyzu do oken a dveří – prodej a montáž
Trápení s obtížným hmyzem uvnitř bytů a kanceláří vyřeší sítě proti hmyzu na okna i dveře z nabídky společnosti ars Ústí s.r.o. z Ústí nad Labem.
Opravy a renovace kovů a kovových zařízení – efektivní a ekonomické
Renovace a oprava kovů a kovových zařízení, kterou nabízí společnost STROJCONSULT Litvínov s.r.o., je efektivní a ekonomickou variantou zachování funkčnosti mnoha strojů a jejich součástí.
STROJCONSULT Litvínov s.r.o. Povrchová ochrana kovů a betonů Litvínov
Daňové poradenství – dílčí řešení i komplexní zpracování
Společnost Jupiter Consulting s.r.o. z Ústí nad Labem nabízí své služby v oblasti daňového poradenství jak pro řešení dílčích problémů, tak pro komplexní zpracování agendy.
Autodoplňky a autopříslušenství pro profesionály i ostatní řidiče, prodej a e-shop
Zpříjemněte si cestování s autodoplňky a příslušenstvím od společnosti PRO BOTTARI s.r.o. – autodoplňky z Benešova nad Ploučnicí. Vyberte si z kvalitních nosičů, autokosmetiky a jiných doplňků.
Projekční kancelář, projektování vodohospodářských staveb
Zpracování všech stupňů projektové dokumentace vodohospodářských staveb a krajinného inženýrství realizuje projekční kancelář Ing. Jana Řezníková, Děčín.
Chráněná dílna Havlíčkův Brod – poskytovatel tzv. náhradního plnění
Společnosti MEDIUM INTERNATIONAL I. s.r.o. je provozovatelem chráněné dílny v Havlíčkově Brodě, která se zabývá výrobou polotovarů pro automobilový průmysl,kompletace kabelových svazků.
MEDIUM INTERNATIONAL I. s.r.o. Výroba těsnicí materiály Bentonit
Přepravní společnost, doprava ADR, odpadů, materiálů a palet
Dopravní, logistická a přepravní společnost ZDEMAR Ústí nad Labem s.r.o. zajišťuje přepravu ADR, odpadů, tekutých i sypkých materiálů a palet v ČR i do zahraničí dle specifikace klienta.
ZDEMAR CZECH s.r.o. autodoprava
Zahradní technika Ústí nad Labem
Společnost KASCH Technik s.r.o. z Ústí nad Labem nabízí široký sortiment zahradní techniky, ručních i motorových postřikovačů a rosičů.