Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Ústecký kraj
Výroba pákových mechanismů a příslušenství k pořadačům
Kvalitní pákové mechanismy do pořadačů včetně příslušenství Vám dodá INTERKOV spol. s r.o., výrobce pákových i kroužkových mechanismů, hřbetních kroužků, nýtů a dalších produktů.
Výroba čistých chemických látek a výbušnin, trhací a ohňostrojové práce, pyrotechnika
Kompletní chemickou výrobu i trhací práce zajišťuje firma SSE Explo Česká republika s.r.o. z Tuchořic v okrese Louny. Poskytujeme veškeré činnosti od ohňostrojů až po výrobu a prodej pyrotechniky.
Geotechnika a hydrogeologie, průzkum, analýzy, Most - VÚHU a.s.
Komplexní služby v oblasti inženýrské geotechniky a hydrogeologie poskytuje společnost Výzkumný ústav pro hnědé uhlí a.s. z Mostu v severozápadních Čechách.
VÚHU a.s. Výzkumný ústav pro hnědé uhlí a.s.
Klempířské práce pro stavební klempířství a střechy Chomutov
Výstavba a rekonstrukce střech, tesařské, pokryvačské a klempířské práce pro stavební klempířství, montáž svodů a oplechování realizuje Tomáš Malecký, Chomutov.
Chráněné bydlení v severních Čechách, Horní Poustevna
Sociální službu Chráněné bydlení v rodinném domku v Horní Poustevně a v bytech ve Šluknově poskytuje Integrované centrum pro osoby se zdravotním postižením Horní Poustevna.
Výroba laminátových dílů a plastů, vyztužené plasty, ruční laminace
BV PLAST s.r.o. nabízí laminátové díly vyráběné ruční laminací pro auta či stroje. Sídlíme ve Vernéřově, výrobní haly máme v Klášterci nad Ohří a v Lubenci.
Sudy pro skladování a přepravu nebezpečného zboží pro petrochemický a chemický průmysl
Ocelové sudy vyrobené lisováním nebo stříháním polotovarů zhotovuje společnost Greif Czech Republic a.s. z Ústí nad Labem. Používáme moderní technologie šetrné k životnímu prostředí.
Pomoc a podpora seniorů, mentálně postižených i handicapovaných klientů, komplexní péče
Provozem domovů pro seniory i osoby se zdravotním postižením se zabývá společnost Městská správa sociálních služeb v Mostě - příspěvková organizace. Pomáháme klientům v jejich těžkých situacích.
Požární technika, hasicí přístroje a příslušenství, prodej, spolehlivé revize, okres Most
Kontrolu hasicí techniky i požárních hydrantů poskytuje společnost Pavel Mrnka z obce Lom na Mostecku. Zajišťujeme maximální bezpečnost zdraví i majetku v odvětví požární ochrany.
Lisované ocelové plechy pro automobilový průmysl i další odvětví
Lisované ocelové plechy vyrábí naše firma HS Umformtechnik s dlouholetou tradicí. Zabezpečujeme výrobu součástí lisováním za studena z ocelového, nerezového a hliníkového plechu.
Taneční studio CARAVANA, kurzy břišního tance, taneční vystoupení
Kurzy orientálního tance, víkendové semináře, taneční večery v Roudnici nad Labem nabízí taneční studio CARAVANA Jany Polívkové, PhDr. Nabízíme profesionální taneční vystoupení i pronájem sálu.
Podlahové krytiny všech typů, dřevěné, laminátové, vinylové, Marmoleum, prodej a pokládka
Plovoucí podlahy, linolea i parkety dodá a namontuje společnost PODLAHY KAREL s.r.o. z Ústí nad Labem. Zajistíme Vám kvalitní podlahy včetně podlahových krytin za bezkonkurenční cenu.
Pozemní stavitelství Ústí nad Labem, výstavba a rekonstrukce budov
Novostavby, rekonstrukce budov, vestavby a přístavby pozemních staveb, rodinných domů, kancelářských objektů realizuje ART Stav, s.r.o., Ústí nad Labem.
Zámečnické práce, výroba klíčů, odemykání dveří, Ústí nad Labem
Zámečnictví Kádner v Ústí nad Labem nabízí výrobu klíčů i autoklíčů, sjednocování klíčů, příslušenství ke klíčům, zámečnické, rytecké i glavírovací práce, odemykání zabouchnutých dveří bytů i aut.
Váhy, pokladní systémy, EET pokladny, vybavení pro masný průmysl, supermarkety, prodejny
Pokladny a váhy pro malé i největší obchodní řetězce zajišťuje společnost VAH SERVIS - Miroslav Rýdl z obce Lom u Tábora. Disponujeme bohatým sortimentem včetně odborného poradenství.
Temperování i odtemperování sklářských a průmyslových pecí, servis a kontrola kotvení pece
Kompletní servis pro sklářský průmysl poskytuje společnost BOHEMIA-HOTWORK s.r.o. z Hrobu v okrese Teplice. Zajišťujeme temperování a seřizování pecí pomocí nejmodernější měřící techniky.
Služby SčVK v regionech Ústeckého a Libereckého kraje
Severočeské vodovody a kanalizace a.s. zajišťují komplexní služby v regionech Ústeckého a Libereckého kraje jako dodávka pitné vody, odvod a čištění odpadních vod.
Kamionová, námořní a letecká přeprava, spolehlivé logistické služby, nákladní doprava
Spolehlivého dopravce se stabilním týmem pracovníků naleznete u společnosti BOHEMIA CARGO s.r.o., jež sídlí na adrese Děčín XII – Vilsnice. Doručíme Vaše zboží do celého světa.
Vzduchotechnika a klimatizace na klíč, odborná montáž, profesionální servis, Chomutov
Montáž, dodávku i kompletní servis vzduchotechniky a klimatizace zajišťuje energická společnost EBOG CV s.r.o. Vzduchotechnika, klimatizace z Chomutova.
Zpracování BCF příze z polyamidu, PA vláken pro výrobu koberců
Zpracování BCF příze z polyamidu, polyamidových PA vláken pro výrobu koberců, závěsů, oděvů, motorových komponentů či umělých trávníků realizuje LOGIT, s.r.o.
Vedení účetnictví, profesionální daňové poradenství, precizní zpracování auditu, Louny
Široké služby v oblasti financí a účetnictví poskytuje společnost MK - účetní a daňová s.r.o. z Loun. Zajišťujeme veškeré daňové úkony vhodné jak pro drobné podnikatele, tak i větší firmy.
Lékárna Lovosice, součást evropské sítě nezávislých lékárníků, odborné poradenství
Lékárenské služby na špičkové úrovni zajišťuje firma Lékárna U Aeskulapa PharmDr. František Stáně nacházející se v obci Lovosice v severních Čechách. Kvalitní produkty za rozumnou cenu.
Multimediální informační kiosky a panely s výdejnou lístků pro komunikaci s klienty
O aktivní komunikaci se zákazníkem a prezentaci Vašich výrobků a služeb se postarají multimediální informační kiosky a panely s výdejnou lístků od TETRONIK - výrobního družstva Terezín.
Pediatrická ambulance, lékařka pro děti a dorost Ústí nad Labem, vyšetření a diagnostika
Kvalitní lékařskou péči pro Vaše děti zajišťuje MUDr. Júlia Preclíková - dětská lékařka z Ústí nad Labem – Střekov. Poskytujeme veškeré lékařské úkony včetně očkování a potřebných vyšetření.
Lisované ocelové výlisky Chomutov, pro automobilový průmysl
Lisované ocelové plechové výlisky vyrábíme v Chomutově především pro automobilový průmysl.