Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Ústecký kraj
Městský úřad Budyně nad Ohří - městská památková zóna na pravém břehu řeky Ohře
Máte rádi historii a zajímáte se o ni? Město Budyně nad Ohří se pyšní nejstarší písemnou zprávou již z roku 1173.
Reklamní a firemní textil s výšivkou nebo potiskem
Dámské a pánská trička, polokošile, košile, reklamní mikiny, outdoorové oblečení, sportovní oblečení, reklamní předměty a jezdecké oblečení od firmy Gabriela Hradová – Textil Hradová, Ústí n. Labem.
Letní dětský tábor v jižních Čechách se zajímavým programem, ubytování v chatkách i srubech
Zábavu pro mladší i starší děti zajistí Dětský letní tábor Jaroměř u Kaplice LDT Jaroměř s.r.o. z Ústní nad Labem. Tradiční dětský tábor rozprostírající se v lesnaté krajině u hranic s Rakouskem.
Opravy a rekonstrukce objektů, zednické práce, obklady, Duchcov
Rekonstrukce obytných, administrativních i průmyslových objektů, koupelen, zhotovení nových instalací, opravy střech realizuje MAKOMA stavební firma s.r.o., okres Teplice.
Obec Velké Březno, malebná oblast CHKO České středohoří se státním zámkem i pivovarem
Východně od okresního města Ústí nad Labem se nachází malá obec Velké Březno. V obci se nachází známá cyklotrasa Labská stezka i několik dalších turistických tras.
Přepravní společnost Chomutov
Využijte nabídky a kapacit vozového parku přepraví společnosti TRANS-REGION-STAV s.r.o. z Chomutova a pronajměte si pro odvoz matriálu dopravní techniku včetně obsluhy.
Uhlí, uhelné brikety, palivové dřevo a písek
Prodej a rozvoz uhlí, uhelných briket, palivového dřeva a písku v okolí Litoměřic realizuje společnost Uhelné sklady – Martin Červený.
Papírové obaly, kartónové krabice výroba Litoměřice
Kartónové krabice a boxy s víkem, rychlouzavírací i skládací na skladování, stěhování či balení produktů vyrábí a prodává společnost LITOPAP spol. s r.o.
LITOPAP spol.s r.o. Výroba papírových obalů Litoměřice
Přírodní aromaterapeutická kosmetika z tradičních surovin, péče o pleť i celé tělo
Certifikovanou přírodní kosmetiku a další BIO produkty pro celkovou harmonii těla a duše připravila firma Nobilis Tilia s.r.o. s centrem v Krásné Lípě.
Účetnictví, daňová přiznání, mzdová a personální agenda
ÚČTO-DANA, se sídlem v Ústí nad Labem – bezplatné poradenství, vedení účetnictví a daňové evidence, vyhotovení daňového přiznání a vedení personální a mzdové agendy.
Kovoobrábění, CNC obrábění součástek z kovů i plastů, povrchová úprava materiálů, výroba
Vysoce odborné obrábění kovů i výrobu programů na míru daného stroje poskytuje společnost CNS - Industry s.r.o. z Chomutova. Poskytujeme špičkové tepelné zpracování s maximální přesností.
Obec Horní Habartice, vesnice v CHKO České středohoří s hřištěm i turistickými trasami
Obec Horní Habartice je malá vesnice s dlouhou historií, kostelem sv. Jana Křtitele, knihovnou i mateřskou školou. Ideální místo pro milovníky turistiky a dalších sportovních aktivit.
Pohřební ústav, pohřby do země, zpopelnění, Litoměřice
Ztráta blízkého člověka je vždycky velmi těžká a s jeho smrtí se jen těžko smiřuje. Kromě smutku se ale musí příbuzní zabývat otázkou, jak blízkého pohřbít. Kompletní pohřební servis vám nabízí Pohřební ústav Auriga. Jaké pohřby zajišťujeme? - pohřby do země (do hrobu nebo hrobky) - zpopelnění zesnulých (s obřadem či bez, rozptyl nebo ...
Kancelářské potřeby, obálky, faxový papír – velkoobchod
Společnost LITOPAP spol.s r.o. z Litoměřic provozuje velkoobchod s kancelářskými potřebami. Objednávejte výhodně xerografický nebo faxový papír a obálky s rychlým dodáním.
LITOPAP spol.s r.o. Výroba papírových obalů Litoměřice
Komplexní dodávky staveb od základů po střechy a fasády, Duchcov
Realizace výstavby a rekonstrukcí obytných i firemních budov, komplexní dodávka staveb na klíč od základů po dokončení a úpravy okolí zajišťuje MAKOMA stavební firma s.r.o., okres Teplice.
Úklidové mopy Děčín - všechny druhy včetně náhradních dílů
Dodávka úklidových prostředků a úklidového servisu mopů, příslušenství a náhradní díly, sanitární doplňky od firmy Augustin Pecha – Mopservis, s.r.o., Děčín.
Město Lom, vyhledávaná lokalita pro stavbu rodinných domů s mnoha kulturními památkami
Na hranicích okresů Most a Teplice leží malebné město Lom, jehož historie je úzce spojena s těžbou hnědého uhlí. Obec je významná svými kulturními památkami a pamětihodnostmi.
Doplňky a příslušenství pro automobily, motocykly, cyklodoplňky
Jsme experti v prodeji autodoplňků a autopříslušenství. Naše firma PRO BOTTARI s.r.o. z Benešova nad Ploučnicí Vám nabízí ve svém e-shopu ty nejlepší produkty nejen pro vozidla.
Provádění stavebních prací, výstavba a rekonstrukce objektů Chomutov
Výstavbu a rekonstrukci průmyslových hal, vodohospodářských děl a komunikací, komplexní stavební a zemní práce realizuje TRANS-REGION-STAV s.r.o., Chomutov.
Satelity, antény a kamerové systémy, jejich profesionální montáž, servis i revize
Kompletní elektroinstalační práce zajišťuje energická společnost Porš Ivan - Zabezpečovací zařízení z Roudnice nad Labem. Postaráme se o montáž kamerových, anténních i satelitních systémů.
Nářadí, brusné nástroje, měřidla i vrtáky pro maloobchod i velkoobchod, prodej, e-shop
Profesionální nářadí pro řemeslníky zajišťuje neustále se rozrůstající společnost BOS HK a.s. z obce Proboštov v okresu Teplice. Bohatý sortiment vrtáků, svěráků a fréz pro široký okruh zákazníků.
Šamotové pece, žáruvzdorné vyzdívky, stavební práce
Stavební společnost FIRECLAY, spol. s r.o. z Litvínova v Ústeckém kraji nabízí komplexní realizaci průmyslových staveb, žáruvzdorné vyzdívky, opravy šamotových pec, zemní práce a stavební údržbu.
FIRECLAY, spol. s r.o. Komplexní průmyslové stavby Litvínov
Pohřební ústav Zvěřina z Děčína  – Lucie Zvěřinová
Profesionální pohřební služby s etickým přístupem, komplexní zajištění posledního rozloučení se zesnulým, smuteční oznámení, kremace, květiny – Pohřební ústav Zvěřina.
Výroba samolepicích etiket s potiskem Litoměřice
Samolepící etikety s potiskem či čárovým kódem, obaly, tiskoviny, katalogy, formuláře i propagační materiály nabízí firma LITOPAP spol. s r.o. z Litoměřic. Dodáváme po celé ČR.
LITOPAP spol.s r.o. Výroba papírových obalů Litoměřice
Sociální služby pro duševně nemocné klienty, Terezín
Sociální služby pro duševně nemocné klienty a osoby závislé na návykových látkách, ubytování, strava, zdravotní péče, bohatý program zajišťuje Domov se zvláštním režimem Terezín.