Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Ústecký kraj
Střední odborná škola energetická a stavební, Obchodní akademie a Střední zdravotnická Chomutov
Střední odborná škola energetická a stavební, Obchodní akademie a Střední zdravotnická Chomutov, vzdělání s maturitní zkouškou, výučním listem, komplexní středoškolské vzdělání, nástavbové studium.
Montáže a servis klimatizačních zařízení Teplice, vzduchotechnické jednotky ATREA a REMAK
Montáže a servis klimatizačních zařízení Teplice, vzduchotechnické jednotky ATREA a REMAK, klimatizace do bytů, rodinných domů a kanceláří, tepelná čerpadla.
Kovovýroba, výroba montáž kontejnerů, zábradlí, brány Chomutov, konstrukce, zinkování
Kovovýroba, výroba montáž kontejnerů, zábradlí, brány Chomutov, konstrukce, ploty, zinkování, přístřešky pro automobily, stání, přepravní boxy, práškové lakování.
Lékárna, prodej léků, vitamíny, potravinové doplňky Ústí nad Labem, antibiotika, zdravá výživa
Lékárna, prodej léků, vitamíny, potravinové doplňky Ústí nad Labem, antibiotika, zdravá výživa, dětská výživa, bylinné čaje, kosmetika, zdravotní obuv, ortopedické pomůcky, veterinární přípravky.
Lékárna Centrum MB s.r.o.
Stavební a inženýrská činnost, zelená úsporám Ústí nad Labem, výstavba, rekonstrukce, demolice
Stavební a inženýrská činnost, zelená úsporám Ústí nad Labem, výstavba, demolice, rekonstrukce, průmyslové stavby, novostavby, zateplování staveb, sanace, inženýrské sítě.
Minimuzeum Lovečkovice a Rozhledna Náčkovice - skvělý tip na výlet
Rádi byste podnikli zajímavý výlet, ale nevíte kam? Právě pro Vás máme tip na výlet do Minimuzea Lovečkovice a na Rozhlednu Náčkovice.
Stomatologie, zubní ordinace Budyně nad Ohří, bělení zubů, zubní náhrady, korunky, můstky
Stomatologie, zubní ordinace Budyně nad Ohří, preventivní prohlídky chrupu, snímatelné zubní náhrady, korunky, můstky, protetika, ošetření kořenových kanálků, ošetření zubního kazu, bělení zubů.
Praktický lékař pro dospělé Litoměřice, očkování, prohlídky, EKG, CRP, vyšetření, oxymetrie
Praktický lékař pro dospělé Litoměřice, očkování, preventivní prohlídky, EKG, CRP, vyšetření, oxymetrie, vyšetření průchodnosti tepen, stanovení glykémie, monitorování krevního tlaku.
Oční ordinace Rumburk s.r.o., ošetření očí, vyšetření očního pozadí, zorného pole
Oční ordinace Rumburk s.r.o., ošetření očí, vyšetření očního pozadí, zorného pole, pravidelné kontroly zraku, předního a zadního očního segmentu, aplikace kontaktních čoček.
Podhorské město na úpatí Krušných hor -  obec Horní Jiřetín
Poznáváte rádi nová zajímavá místa? Rádi bychom Vám dali tip na prohlídku podhorského města na úpatí Krušných hor a to obec Horní Jiřetín.
Město Horní Jiřetín
Čištění kanalizace,  kontrola kanalizačního potrubí Teplice, odvoz fekálií, čištění jímek, žump
Čištění kanalizace tlakovou vodou, kontrola kanalizačního potrubí kamerovým systémem Teplice, odvoz fekálií, čištění jímek, žump, odpadů, čištění dešťových svodů a dešťových vpustí.
Plastové krytky ploché, speciální Ústí nad Labem, potisk a povrchové úpravy, výroba a prodej
Plastové krytky ploché, speciální Ústí nad Labem, potisk a povrchové úpravy, ochrana závitů trubek proti znečištění, přírub, ochranné uzávěry hadic a rukojetí, výroba a prodej plastových krytek.
Vinyl - Flex, s.r.o. výroba plastové krytky
Oční ordinace Teplice, plastické operace horních a dolních víček, operace očních vad, korekce vad
Oční ordinace Teplice, komplexní vyšetření očních poruch, korekce očních vad, oční vyšetření, operace šedého zákalu, plastické operace horních a dolních víček, kontaktní čočky, onemocnění sítnice.
Výroba papírových a lepenkových obalů – krabice, proložky
Sháníte dodavatele kvalitních a rychle dostupných papírových a lepenkových obalů? Společnost LITOPAP spol.s r.o. z Litoměřic se zabývá výrobou kartonových obalů i odnosných a skládacích krabic.
LITOPAP spol.s r.o. Výroba papírových obalů Litoměřice
Účetnictví, daňové poradenství, účetnické poradenství, personalistika Teplice
Účetnictví, daňové poradenství, účetnické poradenství, personalistika, zpracování daňových přiznání, sleva na dani, mzdová agenda - Stanislava Timková - účetnictví, daně Teplice
Velkoobchodní i maloobchodní prodej nápojů - rozvoz pro gastronomické provozy
Sháníte sudové pivo či jiné nápoje v Ústí nad Labem? Tak to jsme tu právě pro Vás. Jsme firma specializující se na velkoobchodní i maloobchodní prodej nápojů.
Hydraulické a pneumatické stroje -  výroba, servis i prodej náhradních dílů
Pokud potřebujete zakoupit hydraulický či pneumatický stroj, nebo sháníte jenom servis na některých ze strojů, obraťte se na společnost pana Miroslava Zejdy se sídlem v Litoměřicích.
Rostlinná a živočišná výroba - pěstování obilovin, chov prasat a skotu
Společnost TERRA KAPLÍŘ spol. s r.o. se zabývá rostlinnou a živočišnou výrobou. Zaměřujeme se na pěstování obilovin, řepky a slunečnice a specializujeme se na šlechtitelský chov prasat a skotu.
Výškové práce, ploché a šikmé střechy, mytí oken a fasád Ústí nad Labem
Výškové práce, ploché a šikmé střechy, mytí oken a fasád, nátěry konstrukcí a komínů, spárování panelových domů, oplechování, sanace, izolace balkonů, střech.
Půjčovna čistící techniky, vysavače, vysokotlaké mycí stroje a vapky,  podlahové mycí stroje Ústí nad Labem
Půjčovna kvalitní dánské čistící techniky, vysavače, vysokotlaké mycí stroje a vapky, podlahové mycí stroje, průmyslové vysavače, čištění koberců - KASCH Technik s.r.o. Ústí nad Labem
Stavební, obchodí a přepravní společnost Chomutov
Stavební, obchodní a přepravní společnost TRANS-REGION-STAV s.r.o. z Chomutova nabízí své služby v oblasti výstavby a rekonstrukce vodohospodářských a průmyslových staveb.
Zemědělská, komunální a lesnická technika -  široký výběr a servis profesionálních strojů
Sháníte zemědělskou, lesnickou, stavební či komunální techniku pro soukromé účely či pro podnikání? Zabýváme se prodejem, opravami a servisem zemědělské, lesnické a komunální techniky.
Obalový materiál – výroba lepenkových krabic, etiket, kartonů
Prodej žádného výrobku se neobejde bez obalového materiálu, lepenkových a odnosných krabic, kartonů i samolepících etiket. Toto vše Vám vyrobí a dodá společnost LITOPAP spol.s r.o. z Litoměřic.
LITOPAP spol.s r.o. Výroba papírových obalů Litoměřice
Projektování vodohospodářských staveb a krajinné inženýrství Děčín
Projektování vodního hospodářství a staveb, projekce krajinného inženýrství, zajištění geodetického zaměření, rozbory zeminy, kompletní služby projekce a inženýringu - Ing. Jana Řezníková Děčín
Město Ledvice  - poklidné město v oblasti Krušných hor a Podkrušnohoří
Město Ledvice se nachází v okrese Teplice, v ústeckém kraji v oblasti Krušných hor a Podkrušnohoří v nadmořské výšce 204m. První písemná zmínka o Ledvicích pochází již z roku 1209.