Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Ústecký kraj
Technický dozor investora ve stavebnictví, koordinátor BOZP
Technický a investiční dozor FIDIC inženýr v oboru stavebnictví, kontrola prováděných prací, kvality materiálu a technologických postupů, činnost koordinátora BOZP zajišťuje Garnets Consulting a.s.
Zateplování budov Teplice – snížení energetické náročnosti budov
Chcete ušetřit nemalé finanční náklady na vytápění a zlepšit vzhled budovy? Řešením je zateplování budov a objektů, které nabízí spolehlivá firma PRIMATEP, s.r.o. z Teplic.
Střechy Chomutov - tesařské, klempířské a pokrývačské práce
Čeká Vás rekonstrukce domu včetně položení nové střechy? Hledáte spolehlivou firmu, která nabízí tesařské a pokrývačské práce? Obraťte se na společnost Střechy - Tomáš Malecký z Chomutova.
Hasicí a požární technika, prodej, servis, revize hasicích přístrojů, požárních hydrantů
Kvalitní hasicí přístroje včetně servisu a údržby Vám poskytne společnost Pavel Kmoch z Litoměřic. Disponujeme širokým sortimentem hydrantů i hasičského materiálu.
Docela velké divadlo vystavuje v kapli Svatého Ducha v Mostě – kostýmy, masky, rekvizity
Volné sdružení skvělých herců vystupujících pod názvem Docela velké divadlo, o.p.s. vystavuje v kapli Svatého Ducha v Mostě kostýmy, rekvizity a masky ze svých představení.
Ubytování v Českém Švýcarsku, wellness penzion Balnika pro romantický i sportovní pobyt
Dopřejte si ten pravý odpočinek ve wellness Penzionu BALNIKA Emil Bláha v Mikulášovicích. Pusťte za hlavu všechny starosti a užijte si panenskou přírodu obohacenou o dobré jídlo a příjemné ubytování.
Návrh a stavba kotelny Žatec – bezpečné prostředí
S návrhem a stavbou kotelny Vám poradí Antonín Pech. Chcete si koupit kotel a nevíte, zda máte bezpečné prostory pro jeho instalaci? Jedná se o dost ožehavé téma, tak proto je lepší si pozvat odborníka, který se Vám na místnost pro kotel podívá, buď Vám místnost zrekonstruuje, nebo přestaví úplně a dále Vám poradí i s tím jaký kotel si pro ...
Nakládka a odvoz odpadů Chomutov – přistavení kontejneru u zákazníka
Nevíte, kam s kovovým odpadem? O nakládku a odvoz odpadů se v Chomutově a okolí postará firma Štoky s.r.o., která nabízí také službu přistavení kontejneru přímo k zákazníkovi.
Štoky s.r.o. výkup a zpracování odpadů
Autodíly, náhradní díly na motorová vozidla, prodej autopříslušenství
Autodíly, doplňky, příslušenství, náhradní díly na motorová vozidla, autokosmetika, oleje, autobaterie Vám prodá maloobchod společnosti Autoservis Jiří Voda, okres Chomutov.
Pneuservis, přezouvání pneumatik, vyvažování, okres Chomutov
Pneuservis, přezouvání letních a zimních pneumatik, geometrie kol, vyvažování, kontrolu a ošetření pneumatik a disků provádí společnost Autoservis Jiří Voda, okres Chomutov.
Autoservis, opravy motorových vozidel osobních, užitkových, příprava na STK
Opravy a kontroly motorových vozidel užitkových, osobních automobilů, mechanické opravy, výměny oleje, dílů, provozních kapalin, příprava na STK zajišťuje Autoservis Jiří Voda.
Restaurace se zahrádkou České Švýcarsko – příjemné posezení a obsluha
Máte v plánu návštěvu malebného kraje České Švýcarsko? Pak si určitě udělejte čas na zastávku a posezení na zahrádce s obědem v Restauraci Dřevák v Jetřichovicích.
Výstavba komínů Teplice – od vypracování návrhu až po realizaci
Komín je neodmyslitelnou součástí domu a jeho fungování musí být bezchybné a bezpečné. Výstavbou komínů od návrhu po realizaci se zabývá firma PRIMATEP s.r.o. z Teplic.
CNC 3 a 5 osé obrábění Teplice – rychlé a přesné v různých náklonech
Společnost HASU spol. s r.o. z Teplic nabízí služby přesného a rychlého obrábění kovů pomocí CNC 3 a 5 obráběcího vertikálního centra s naklápěcí hlavou.
Servis kotlů v okolí Žatce – pravidelný roční i pozáruční servis, havarijní opravy
Pravidelný roční servis kotlů, pozáruční servis i opravy, výjezdy k akutním haváriím zajišťuje v okolí Žatce spolehlivá a prověřená firma Antonín Pech.
Sadovnická činnost Litoměřice – zhotovení návrhů, výběr rostlin, realizace
Toužíte po representativní zahradě nebo úpravy okolí domu či jiného objektu? Služby sadovnické činnosti od návrhu až po realizaci pro Litoměřice a okolí nabízí společnost Knotek & Veselka.
Vytyčování pozemků Louny – geodetické služby, přesné zaměření hranic pozemků
Hledáte geodetické služby za účelem přesného vytyčování hranic pozemků dle evidence katastru nemovitostí v Lounech a okolí? Obraťte se s důvěrou na GEODETICKOU KANCELÁŘ POLAN.
Výroba forem a jejich náhradních dílů Louny – kusové i sériové zakázky
Výrobou forem na lití hliníku nebo vstřikování plastů včetně jejich náhradních dílů se zabývá tým odborníků z firmy RK METAL spol. s r.o. z Loun.
Revize komínů Teplice – jednorázové i pravidelné čištění spalinových cest
Ať už při kolaudaci, výměně spotřebiče nebo po havárii komína, vždy je nutné nechat udělat odbornou revizi. Firma PRIMATEP s.r.o. z Teplic nabízí revize a kontroly komínů jednorázově i pravidelně.
Údržba veřejné zeleně Litoměřice
K upraveným plochám každého města patří bezesporu také údržba veřejné zeleně. V Litoměřicích tyto služby zajišťují odborníci ze společnosti Zahradnické služby Knotek & Veselka.
Polyurea - stříkaná hydroizolace s vytvrzením do 7 vteřin Litvínov
Vysoce mechanicky odolnou ochranu s vytvrzením již za 7 vteřin zajistí pro různé povrchy stříkaná hydroizolace Polyurea od společnosti STROJCONSULT Litvínov s.r.o.
STROJCONSULT Litvínov s.r.o. Povrchová ochrana kovů a betonů Litvínov
Výzkum moderních a ekologických způsobů zpracování a užívání uhlí
Výzkumný ústav pro hnědé uhlí a.s. sídlící v Mostě se zabývá zkoumáním nových a moderních metod zpracování převážně hnědého uhlí, které eliminují negativní dopady na životní prostředí.
VÚHU a.s. Výzkumný ústav pro hnědé uhlí a.s.
Papírnictví U Pivovaru, prodej kancelářských potřeb, tiskopisů a drogerie, Žatec
Kancelářské potřeby, tiskopisy, drogerii, papíry, pokladní doklady, psací potřeby, řezačky, čistící prostředky, razítka prodává Papírnictví U Pivovaru - Brázda, Žatec.
Analogové tachografy Děčín – prodej, opravy, výměny
Je pro vozy ve Vaší společnosti povinné používání tachografů? Prodej, opravy a výměny analogových tachografů nabízí firma Mechanika Teplice.
Automatické závlahové systémy Litoměřice – krásná zahrada bez práce
Toužíte po krásném trávníku, ale nemáte čas ho každý den dlouhé minuty zalévat? Řešení přináší automatické závlahové systémy, které Vám navrhne a instaluje společnost Knotek & Veselka z Litoměřic.