Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Ústecký kraj
Vodohospodářské stavby Chomutov – stavba a rekonstrukce vodních toků
Zabýváme se vodohospodářskými stavbami, především rekonstruujeme vodní toky v Chomutově i po celé ČR. Na přání vyčistíme i stojatou vodu v rybnících, jejich okolí a hráze.
Protlaky Teplice - rekonstrukce starších plynových a vodovodních potrubí
Vodohospodářské stavby z Teplic nabízí nový způsob obnovy starých plynových a vodovodních potrubí z obvyklých materiálů za pomoci bezvýkopové technologie - tzv. protlaky.
Geodetická kancelář Louny - geometrické plány, mapovací práce, vytyčování hranic
Ing. Ladislav Polan v Lounech provozuje geodetickou kancelář, která zpracovává geometrické plány spolu s vytýčením hranic pozemku a další mapovací práce.
Prodej, montáž a servis podlahového elektrického vytápění Most - rovnoměrné rozložené teplo v místnosti
Bývá vám v místnosti často nepříjemná zima? Společnost ELSTAP pro vás má efektivní řešení. Firma se zabývá prodejem, montáží, ale i servisem podlahového elektrického vytápění.
Dopravní stavby Teplice - nejrozsáhlejší projekty dopravních a mostních staveb
Vodohospodářské stavby, společnost s ručením omezeným z Teplic je rozsáhlá stavební společnost zabývající se také dopravními stavbami nebo mostními konstrukcemi.
Výstavba a rekonstrukce průmyslových objektů Chomutov - stavby od profesionálů
TRANS-REGION-STAV s.r.o. z Chomutova provádí výstavbu a rekonstrukci průmyslových objektů. Stavby je možno provádět i na klíč. Společnost má mnohaleté zkušenosti, které jsou doloženy certifikacemi.
Obec Želkovice s novorománským kostelem s rotundou v Českém středohoří
Novorománský kostel svatého Petra a Pavla se zachovalou rotundou a sochu svatého Josefa můžete navštívit v malebné obci Želkovice v Českém středohoří.
Velkoobchod maziva a motorové oleje Shell, Castrol, Mogul – akce
Velkoobchod s mazivy a motorovými oleji Shell, Castrol, Mogul aj. realizuje společnost Autodíly OIL Centrum s.r.o., která pro Vás připravila akční nabídky pro maziva a motorové oleje různých značek.
Stavební firma Teplice - silniční stavby, plynovody, mosty, zemní a betonářské práce
Vodohospodářské stavby, společnost s ručením omezeným je stavební firma s obrovským portfoliem nabízených služeb. Společnost je jednou z nejvýznamnějších firem v severozápadních Čechách.
Údržba a úprava veřejné zeleně a zelených ploch a zahradnické služby Litoměřice
Firma s tradicí Zahradnické služby Knotek & Veselka se profesionálně a celoročně stará o údržbu veřejné zeleně a zelených ploch ve Štětí a Litoměřicích.
Základní škola Dubí 2 s bohatou historií a výběrem vzdělávacích, kulturních a sportovních aktivit.
Základní škola Dubí 2 v okrese Teplice vychovává děti ke zdravému a zodpovědnému životu pomocí celé řady vzdělávacích, kulturních a sportovních aktivit.
Velkoobchod s elektroinstalačním materiálem Most -  běžný sortiment skladem
Společnost ELSTAP Vám nabízí velkoobchodní a maloobchodní prodej elektroinstalačního materiálu a elektrotechniky.
Autobaterie, motobaterie Varta, Bosch – eshop, prodej, cenová dostupnost
Autobaterie, motobaterie značky Varta nebo Bosch, které jsou cenově dostupné můžete zakoupit na eshopu společnosti Autodíly OIL Centrum s.r.o., která se zabývá také prodejem motorových olejů.
Rekonstrukce domů a bytů včetně bezbariérových úprav pro invalidy
Stavební práce a renovace domů, bytů a bytových jader, topenářské, instalatérské či plynařské práce včetně úprav pro invalidy zrealizuje firma PROGPLAST s.r.o.z Ústeckého kraje.
Bazény a mobilní vířivky pro relaxaci i sportovní vyžití Děčín
Chcete si konečně pořádně odpočinout? Co takhle zahodit všechny starosti a ponořit se do příjemné vody plné bublinek? Nebo dáváte přednost aktivnímu odpočinku v bazénu?
Voda, topení, plyn Louny - montáže, rekonstrukce, maloobchodní prodej
Voda, topení, plyn - o to vše se postará společnost Instala KRT s.r.o. z loun. Nabízí montáže, rekonstrukce, ale i maloobchodní prodej potřebného materiálu.
Prodej, eshop motorové oleje, maziva a autobaterie - odborné poradenství při výběru
Motorové oleje, maziva a autobaterie můžete nakoupit v prodejně firmy Autodíly Oil Centrum s.r.o. v Ostravě nebo na eshopu. Poskytujeme také odborné poradenství při výběru produktů.
Výroba betonových prefabrikátů Teplice, pro výstavbu domů, garáží a dalších projektů
Vodohospodářské stavby, společnost s ručením omezeným z Teplic ve svém širokém portfoliu služeb nabízí výrobu betonových prefabrikátů. Díky vlastní výrobě je zaručena kvalita výrobků.
Rekonstrukce koupelen Louny - výstavba koupelen, WC, rekonstrukce bytových jader
Instala KRT s.r.o. je společnost z Loun, která se věnuje rekonstrukci nebo výstavbě koupelen. Společnost se kompletně postará o materiální, ale i užitné řešení WC a koupelny.
Topení, plyn, voda i kanalizace s kompletní dodávkou, realizací a uvedením do provozu
Tepelná čerpadla, automatické kotle, plyn, vodu nebo kanalizaci zrealizuje a vše potřebné dodá firma Kespogas spol. s.r.o. v Ústí nad Labem.
Montáž, servis, revize zdvihacích zařízení, jeřábových drah, školení jeřábníků
Zdvihací zařízení, jeřábové dráhy a kladkostroje dodá a opraví firma Pa a Ha – opravy a revize zdvihacích zařízení a jeřábových drah s.r.o. z Chomutova, včetně zajištění školení obsluhy strojů.
Motorové i převodové oleje Shell, Castrol, Venol - prodej, e-shop
S výběrem správného motorového i převodového oleje Vám pomůže firma Autodíly OIL Centrum s.r.o. z Ostravy, která prodává i na svém eshopu oleje osvědčených výrobců Shell, Castrol a Venol.
Modernizace a rekonstrukce železničních nákladních vozů Děčín - přizpůsobení mezinárodním předpisům
Společnost RYKO, a.s. provádí modernizaci a rekonstrukci železničních nákladních vozů. Naši firmu naleznete v Děčíně.
Okrasná jezírka Litoměřice - realizace, návrhy, vytýčení, zaměření, koupací jezírka
Zahradnické služby Knotek & Veselka realizují okrasná i koupací jezírka. Společnost působí především v oblasti Litoměřic. Nemusíte se o nic starat, společnost vše zařídí od návrhu až po vyhotovení.