Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Ústecký kraj
Vertikální žaluzie Ústí nad Labem – elegantní řešení pro zastínění oken
Máte v létě doma nebo v kanceláři neúnosné horko nebo Vám vadí zvědavé pohledy kolemjdoucích? Jednoduché řešení představují vertikální žaluzie od firmy ars Ústí s.r.o. z Ústí nad Labem.
Termokabelové vytápění Most – efektivní a úsporné, vhodné do všech druhů podlah
Příjemné teplo a zároveň nízký účet za topení? Nyní je to možné s efektivním a úsporným termokabelovým vytápěním, které nabízí firma ELSTAP - Jan Janovský z Mostu.
Základní škola Straškov - Vodochody, vzdělávání dětí i se speciálními vzdělávacími potřebami
Základní škola Straškov - Vodochody, okres Litoměřice poskytuje kvalitní vzdělávání a třídy i pro děti se speciálními vzdělávacími potřebami, provoz školní družiny a jídelny.
Hliníkové fotbalové branky - dodávky včetně sítí
Přenosné hliníkové fotbalové branky slouží pro perfektní zdokonalení při hře.
PRODEX AZ s.r.o. E-shop sportovni-pomucky.cz
Ocelové sudy, kovové obaly pro pevné, kapalné i sypké látky, výroba
Ocelové sudy s odnímatelným či šroubovacím víkem pro přepravu a skladování pevných, kapalných i sypkých látek vyrábí společnost Greif Czech Republic a.s., se sídlem v Ústí nad Labem.
Zateplení budov - snížení energetické náročnosti a zhodnocení nemovitosti
Zateplením se snižuje energetická náročnost budov a také se zvyšuje komfort bydlení, což ocení především lidé z bytů, současně ale také majitelé domů.
Výstavba rodinných domů a bytů Teplice -  kompletní stavební řešení od projektu až po realizaci
Teplická společnost Primatep s.r.o. nabízí komplexní řešení ve stavební činnosti - stavební práce, opravy, údržba. Stavíme rodinné domy, zajišťujeme výstavbu bytů a průmyslových objektů.
Vzdělávací agentura, rekvalifikační kurzy, vzdělávání dospělých, školení Ústí nad Labem
Rekvalifikační kurzy, školení, konference, vzdělávání dospělých v oblastech techniky a ekonomiky Vám zajistí vzdělávací agentura Agentura ENS, s.r.o. z Ústí nad Labem.
Vzduchotechnika, klimatizace, montáž, vzduchotechnická potrubí, výroba
Dodávku a montáž vzduchotechniky, klimatizace a výrobu vzduchotechnického potrubí s možností provedení na klíč zajišťuje společnost EBOG CV s.r.o. sídlící v Chomutově.
Sociální služby, chráněné bydlení a dílny pro osoby zdravotně postižené, okres Děčín
Sociální služby, chráněné bydlení a sociálně terapeutické dílny pro osoby mentálně i tělesně postižené poskytuje Integrované centrum pro osoby se zdravotním postižením Horní Poustevna.
Výroba vyztužených plastů Chomutov – prvotřídní kvalita
Společnost BV PLAST s.r.o. čerpá se svých mnohaletých zkušeností a nabízí zákazníkům výrobu vyztužených plastů, kdy je kladen důraz na ruční laminaci.
Zastínění zimních zahrad a pergol Ústí nad Labem ochrání před přehřátí v parném dni
Máte u svého domu pergolu či zimní zahradu a v parném létě ji kvůli přehřátí nevyužíváte? Elegantní a funkční zastínění nabízí firma ars Ústí s.r.o. z Ústí nad Labem.
Plastikové modely e-shop - auta, letadla, vojenská technika, obtisky, masky, publikace....
Jste fanda do plastikových modelů aut, letadel, lodí, vojenské techniky? Nebo sháníte publikace s touto tematikou? Ze širokého výběru e-shopu společnosti MODELIMEX s.r.o. si jistě vybere každý.
Umělá vlákna pro výrobu koberců a rohoží, kobercové příze a vlákna
Umělá textilní vlákna pro výrobu koberců a rohoží, kobercové příze, polyamidová a polypropylenová vlákna Vám vyrobí společnost Logit s.r.o., Podbořany.
Výstavba, rekonstrukce bytů, domů, nebytových objektů, pozemních staveb
Výstavbu, přestavbu či rekonstrukci rodinných domů, bytů, pozemních staveb a fasád Vám zajistí stavební společnost ART Stav, s.r.o., sídlící v Ústí nad Labem.
Veterinární klinika, zvěrolékař, péče o zvířata, očkování, kastrace, chirurgie
Péči o zvířata, očkování, kastraci, chirurgické a gynekologické zákroky, léčbu očí pro Vaše zvířata provádí Veterinární klinika v Ústí nad Labem zvěrolékař MVDr. Lubomír Vojtek.
Řízení osvětlení DMX512 - Dynamic Light Controler DMX-master
Řídící systém pro ovládání svítidel kompatibilních s protokolem DMX512(1990). Robustní možnosti tvorby světelných scén (statické, dynamické scény, patterny, matrixy, vizualizace textů ...).
Lesní školka, pěstování a prodej lesních a okrasných dřevin, vánočních stromků
Soukromá Lesní školka Vědomice s.r.o. se zaměřuje na pěstování a prodej sazenic lesních stromů a keřů, okrasných rostlin, substrátů a vánočních stromků. Najdete nás v okrese Litoměřice.
Zemní, výkopové a jeřábnické práce, půjčovna stavební mechanizace, Ústí nad Labem
Zemní, výkopové a jeřábnické práce, nákladní automobilovou dopravu, půjčovnu stavební mechanizace, prodej nářadí a malé mechanizace zajišťuje společnost KUSED s.r.o. v Ústí nad Labem.
Lékařská péče pro děti a dorost, pediatr MUDr. Preclíková, Ústí nad Labem
MUDr. Júlia Preclíková zajišťuje léčebnou, diagnostickou a preventivní lékařskou péči pro děti a dorost v Ústí nad Labem. Provozuje pediatrickou ordinaci a poradnu pro novorozence.
Komfortní ubytování v hotelu, Litoměřice – pro jednotlivce i zájezdy
Pokud se chystáte na cestu do Litoměřic, jistě oceníte nabídku komfortního ubytování HOTELU ROOSEVELT ve čtyřech cenových kategoriích s možností parkování a připojením na internet zdarma.
Teplá dlažba Most – komfortní pocit nejen pro zimní období
Znáte ten nepříjemný pocit studených nohou na chladné dlažbě? S tím je nyní konec. Teplou dlažbu můžete mít díky firmě ELSTAP - Jan Janovský z Mostu.
Zimní údržba komunikací a chodníků, odklízení sněhu, úklid areálu, okres Most
Celoroční servis, zimní a letní údržba komunikací, chodníků a prostranství, odklízení sněhu, úklid a čištění areálu Vám provede společnost Ivo Kernal sídlící v okrese Most.
Údržba zeleně, sekání trávy, parkové úpravy, frézování pařezů, Most a okolí
Údržba zeleně, založení, sekání a renovace trávníků, parkové úpravy, kácení a řezání stromů a keřů, frézování pařezů Vám zajistí firma Ivo Kernal, se sídlem v okrese Most.