Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Ústecký kraj
Zemní a výkopové práce, hloubení základů, výkopy pro inženýrské sítě, okres Most
Zemní a výkopové práce, hloubení základů, kopání bazénů, výkopy pro inženýrské sítě, terénní úpravy pozemků Vám zajistí firma Ivo Kernal sídlící v okrese Most.
Ukládka stavebních odpadů – na pískovně Selibice
Nevíte kam se stavebním odpadem jako jsou cihly, beton, tašky, zemina a kamení a jiné? Využijte volných kapacit ukládky stavebních odpadů – na pískovně Selibice.
Kovovýroba, výroba ocelových konstrukcí, zámečnické a svářečské práce, okres Děčín
Zámečnické a svářečské práce, výrobu ocelových konstrukcí do stavebnictví Vám zajistí kovovýroba S&R Stahlbau-Blechbearbeitung CZ, s.r.o., se sídlem v okrese Děčín.
Závlahové systémy a postřikovače pro zemědělce, fotbalová hřiště, zahrádkáře
Zavlažovací zařízení, závlahové systémy, soustavy a postřikovače pro zemědělce, zahrádkáře, fotbalová hřiště, okrasné zahrady, skleníky Vám dodá a zrealizuje firma AGROFIM CZECH s.r.o.
Logistika Ústí nad Labem – komplexní služby pro přepravu Vašich zásilek
Komplexní logistické služby pro zákazníky z Ústí nad Labem a okolí od BOHEMIA CARGO s.r.o. zajistí včasnou a spolehlivou přepravu Vašich zásilek na místo určení po celém světě.
Ocelové odpady, barevné kovy Chomutov – výkup včetně odvozu, zpracování a prodej
Firma Štoky s.r.o. z Chomutova se postará o odvoz a výkup ocelových odpadů a barevných kovů od fyzických osob a průmyslových podniků.
Štoky s.r.o. výkup a zpracování odpadů
Odborné poradenství v oblasti izolačních a těsnících materiálů a systémů Most
Před realizací stavby s možností poškození vodou vyhledejte odborné poradenství v oblasti izolačních a těsnících materiálů a systémů od společnosti MEDIUM INTERNATIONAL I. s.r.o. se sídlem v Mostě.
MEDIUM INTERNATIONAL I. s.r.o. Výroba těsnicí materiály Bentonit
Autodoprava Chomutov - možnost využití chladírenských vozů
Spolehlivou dopravu nákladu po celé České republice a Evropě včetně možnosti využití chladírenských vozů pro přepravu rychle se kazících potravin nabízí Autodoprava Petr Bureš Chomutov.
Penzion Jetřichovice – útulné ubytování, rekreace a sport v okolí
Rekreaci v prostředí krásné přírody NP a mnoho sportovních příležitostí a turistických tras v okolí nabízí útulný penzion Dřevák v centru malebné obce Jetřichovice.
Prodej jízdenek pro osobní vozidla na trajekty do Skandinávie Praha
Bezpečnou a spokojenou cestu přes moře nabízí firma s mnohaletou zkušeností v oblasti dopravy BOHEMIAN LINES.
Sportovní tréninkové pomůcky - Překážkový set DS 11 set s tyčkou 6x včetně tašky
Překážky agility jsou nedílnou součástí tréninkové jednotky a jsou vhodné pro trénink různých druhů sportu. Sportovní překážky nabízíme ve velkém výběru za zajímavé ceny - PRODEX AZ s.r.o. Varnsdorf
PRODEX AZ s.r.o. E-shop sportovni-pomucky.cz
Divadelní představení pro děti a dospělé od 2 do 99 let – Litvínov
Docela velké divadlo, o.p.s. se sídlem v historické divadelní budově v Litvínově a stálou scénou v Divadle U hasičů nabízí pestrý program představení pro dospělé i dětské diváky diváky od 2 do 99 let.
Kotevní a spojovací materiál prodej Litoměřice – kvalitní a certifikované
Hledáte spolehlivého dodavatele kotevní a spojovací techniky jako jsou šrouby nebo produkty určení k chemickému kotvení? Kontaktujte firmu PetroBolt s.r.o. z Litoměřic, která toto vše prodává.
Zateplení panelových domů, rekonstrukce objektů, stavební práce
Na zateplení a rekonstrukce panelových domů se zaměřuje společnost MAKOMA stavební firma s.r.o. Provádí také kompletní rekonstrukce občanských a bytových budov v okrese Teplice.
Restaurace Jetřichovice – milá obsluha, krásné prostředí a vyhlášená domácí kuchyně
Vyhlášená a místními vychvalovaná restaurace s krásným a dobře zapamatovatelným jménem Restaurace Dřevák se nachází v malebném prostředí v krajině Českého Švýcarska, přímo v Jetřichovicích.
Podlahové topení Most – příjemné a komfortní vytápění nejen koupelen
Praktická a podlaha s dlažbou například v koupelně, kuchyni nebo chodbě bude nejen hezká, ale i příjemná s podlahovým topením, které Vám dodá firma ELSTAP - Jan Janovský z Mostu.
Skartace a likvidace dokumentů pro právnické i fyzické osoby
Skartační řízení ve spolupráci s příslušným státním, oblastním, nebo okresním archivem a v souladu se zákonem za Vás provede firma Venuše Koháková – spisové a archivační služby.
Pohřební ústav, kompletní pohřební a kremační služby, převoz zesnulých
Pohřební ústav Zvěřina – Lucie Zvěřinová z Děčína zajišťuje kompletní pohřební a kremační služby, převoz zesnulých, smuteční oznámení či smuteční obřad.
Rotační mlžící jednotky RMJ
Rotační mlžící jednotky typu RMJ jsou zařízení primárně určená ke snižování prašnosti v uzavřených prostorech i ve venkovním prostředí.
VÚHU a.s. Výzkumný ústav pro hnědé uhlí a.s.
Ubytování České Švýcarsko - rodinný penzion
Vyrážíte na víkend do Národního parku České Švýcarsko, ale ještě jste nepřemýšleli, kde složíte hlavu? Pak si vyhledejte ubytování České Švýcarsko v Penzionu Dřevák. Penzion Dřevák se nachází v obci Jetřichovice, kam se snadno dostanete autem, vlakem i autobusem. Pro zdejší stavby je typická lidová architektura, a tak se můžete těšit na spoustu ...
Sítě proti hmyzu Chomutov – dokonalá a neviditelná ochrana před komáry a mouchami
Obtěžuje Vás v letních měsících dotěrný hmyz, ale nechcete se vzdát otevřených oken? Není nic jednoduššího, něž pořídit elegantní sítě proti hmyzu od firmy LENAservis s.r.o. z okresu Chomutov.
Strojírenská výroba Louny – kusová výroba, malé i velké série
Česká firma RK METAL spol. s r.o. z Loun nabízí své služby kvalifikované strojírenské výroby malých i velkých sérií náhradních dílů, forem na lití hliníku nebo vstřikování plastů.
Papírenské zboží, kancelářské potřeby, velkoobchod, prodej a e-shop
Papírenské zboží, kancelářské a školní potřeby, obalový materiál prodává firma V-PAPÍR Dušan Vlčko z Děčína, která provozuje velkoobchod, maloobchod a internetový prodej.
Kostomlaty pod Řípem leží v Ústeckém kraji v okrese Litoměřice
Obec Kostomlaty pod Řípem se nachází v Ústeckém kraji v okrese Litoměřice, v nížinné oblasti Polabí nedaleko hory Říp. Obec je členem mikroregionu Podřípsko.
Přístroje a rozvaděče pro vysoké a nízké napětí, transformátory
Přístroje, rozvaděče pro vysoké a nízké napětí, transformátory, stykače, pojistky, jističe, instalace, servis, prodej elektromateriálu zajistí společnost VFSERVIS s.r.o. v Teplicích.
VFSERVIS s.r.o. Přístroje a rozvaděče Teplice