Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Ústecký kraj
Ověřování tachografů Děčín - autorizované metrologické středisko (AMS)
Děčínská Mechanika Teplice zajišťuje ověřování analogových i digitálních tachografů. Ověřujeme tachografy VDO (Siemens VDO, Kienzle, Continental Automotive), Veederoot nebo Stoneridge.
Krematorium na Židovském hřbitově
Až neuvěřitelných 30 000 obětí bylo v Krematoriu Židovského hřbitova zpopelněných v letech 1942 – 1945. Připomínku této hrozné doby mohou dnes návštěvníci vidět prostřednictvím stálé expozice.
Památník Terezín
CNC i klasické obrábění kovů, plastů, kovoobrábění, přesné obrábění strojních součástí
CNC obrábění kovů a plastů s vysokou přesností Vám poskytne společnost ME - Metal Economic, s.r.o. z Droužkovic u Chomutova. Zajistíme kvalitní opracování kovů a plastů včetně dopravy a montáže.
Výroba technického korku a antivibračních desek Chomutov – široké využití
Tlumení nežádoucích otřesů strojového vybavení a skvělé izolační vlastnosti zajistí antivibrační korkové desky a technický korek, který vyrábí společnost KJZ, spol.s r.o. Chomutov.
Obec Lovečkovice, turistická oblast na Litoměřicku, České středohoří
Obec Lovečkovice je turistická oblast na Litoměřicku, která se nachází uprostřed CHKO České středohoří. Nad obcí z krajiny vystupuje druhá nejvyšší hora oblasti zvaná Sedlo.
Magdeburská kasárna
Přiblížit kulturní život lidí v židovském ghettu, zavzpomínat na osobnosti této doby a ukázat podmínky, ve kterých vězni žili, se snaží zrekonstruovaná Magdeburská kasárna Památníku Terezín.
Památník Terezín
Trans-Region-Stav - kompletní realizace staveb pro průmysl a vodohospodářství
Kompletní realizací staveb převážně pro oblast průmyslu, dopravy a vodohospodářství se zabývá tým kvalifikovaných odborníků ze společnosti Trans-region-stav s.r.o. z Chomutova.
Topné rohože - prodej a montáž Most – nízká spotřeba a minimální konstrukční výška
Nejen v zimě, ale po celý rok pocítíte příjemné výhody a komfort topných rohoží do koupelen, které prodává a montuje společnost ELSTAP - Janovský Jan sídlící v Mostě.
Nákladní autodoprava, kamionová přeprava, doprava nebezpečných nákladů ADR
Přepravu paletového a kusového zboží, tabulového skla, nebezpečného a nadrozměrného nákladu zajišťuje kamionová autodoprava společnosti LK TRANSSPED spol. s r.o.
Cestovní kancelář Invia s pobočkou v Ústí nad Labem, spolehlivé zprostředkování zájezdů
Vyberte si z široké nabídky zájezdů a vycestujte na vysněnou dovolenou bez rizika a zbytečných starostí s cestovní kanceláří Invia Ústí nad Labem Helena Pírková Hernová.
Modlitebna – unikátní prostor s nástěnnými malbami a texty
Neobyčejný dojem na své návštěvníky udělá unikátní prostor modlitebny z doby bývalého židovského ghetty, který je vyzdoben unikátními nástěnnými malbami a texty.
Památník Terezín
Prefabrikace potrubí Litvínov – splňující nejvyšší standardy
Společnost STROJCONSULT Litvínov s.r.o. nabízí své odborné prefabrikace potrubí, které splňuje nejvyšší standardy, a je využíváno jak při novostavbách, tak i při renovacích.
STROJCONSULT Litvínov s.r.o. Povrchová ochrana kovů a betonů Litvínov
Památník Terezín u Litoměřic – památník židovských obětí z dob nacistické okupace
Čas od času je třeba si připomenout i temné stránky naší historie, poučit se z chyb. Součástí naší historie je i místo dnešního Památníku Terezín u Litoměřic.
Památník Terezín
Generální opravy a montáže strojních technologických celků, rotačních pecí, mlýnů a nádrží
Antonín Pospíšil - M Monteza je společnost z Čížkovic, jež poskytuje kompletní služby v oblasti montáží a oprav technologických celků strojírenského zařízení, ocelových konstrukcí a nádrží.
Autorizovaný zástupce čistící techniky NILFISK ADVANCE – prodej a servis
Společnost KASCH Technik s.r.o. z Ústí nad Labem jako autorizovaný zástupce kvalitní čistící techniky dánské firmy NILFISK ADVANCE nabízí služby prodeje a záručního i pozáručního servisu.
Sanatorium Krásný Potok Litvínov – rehabilitace lázeňského typu
Cítíte se unaveni a potřebujete zrelaxovat? Načerpejte sílu a odpočinek v prostorách nově zrekonstruovaného Sanatoria Krásný Potok u Litvínova.
Antikorozní povrchová úprava kovových, betonových a dřevěných ploch, tryskání, pískování
Antikorozní ochranu povrchů ve vysoce namáhaných prostředích Vám zrealizuje firma EC + B service, s.r.o. z Teplic. Provádíme veškeré povrchové úpravy, kvalitně a v rámci nejen ČR, ale celé Evropy.
Město Horní Jiřetín, místo s Mariánskou poutní tradicí a zámkem Jezeří
Město Horní Jiřetín a jeho části je nachází v Podkrušnohoří. Je to místo s Mariánskou poutní tradicí, zámkem Jezeří, kostelem a dalšími architektonickými památkami.
Město Horní Jiřetín
Pískovna Selibice zajistí kvalitní stavební materiály - Louny
Potřebujete stavební materiál na stavbu rodinného domu? Bude se vaše firma podílet na velkých stavbách silnic? Hledáte dodavatele štěrkopísku, kameniva nebo písku v lokalitě okresu Louny? Jestliže jsou vaše odpovědi kladné, pak by pro vás dobrým zdrojem stavebního materiálu mohla být pískovna Selibice. Pískovna Selibice dodává materiály na ...
Prodej a těžba písku a kameniva Louny
Společnost PÍSKY - J. Elsnic spol.s.ro. se zabývá prodejem a těžbou písku včetně dalšího kameniva.
Venkovní Žaluzie Ústí nad Labem – plynulá regulace světla a elegantní vzhled
Řešíte zastínění vnitřního prostoru? Pokud padla volba na venkovní žaluzie a hledáte spolehlivého dodavatele, neváhejte se obrátit na společnost ars Ústí s.r.o. z Ústí nad Labem.
Prodej mozaiky Teplice - od německé značky Bärwolf a italské značky CE.SI.
Teplická společnost KERSTAV SZABOVÁ s.r.o. nabízí prodej mozaiky od německého výrobce Bärwolf a italské značky CE.SI. Mozaiky z přírodního kamene i skleněné.
Rekonstrukce koupelny na klíč s cenovou nabídkou zdarma a vytvořením 3D návrhu
Koupelny AZ s.r.o., společnost, jejíž hlavní činností jsou přestavby a rekonstrukce koupelen na klíč. S naším 3D fotorealistickým návrhem naplánujeme Vaši koupelnu do sebemenších detailů.
Recyklace stavebních a demoličních odpadů – pískovna SELIBICE
Přestavujete, bouráte a nevíte kam se stavebním odpadem? Dovezte všechno do pískovny SELIBICE. Recyklací stavebních a demoličních odpadů se zabývá společnost PÍSKY - J. Elsnic spol. s r.o.
Technické služby Šluknov, likvidace odpadu, sběrný dvůr, provoz kompostárny
Likvidaci a svoz odpadu tříděného i komunálního, provoz sběrného dvora, uložení stavební sutě, objemného i nebezpečného odpadu, provoz kompostárny zajišťují Technické služby Šluknov.