Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Ústecký kraj
Realizace průmyslových staveb, výstavba hal, skladů, lité podlahy
Realizace průmyslových staveb, výstavba a rekonstrukce hal, skladů, administrativních budov, lité podlahy, omítky, zateplení provádí společnost Ivan Král – zednictví, Ústecký kraj.
Ukládka výkopových ekologicky nezávadných zemin vhodných pro rekultivaci Rakovník
Společnost PÍSKY - J. Elsnic spol. s r.o. nabízí prostory pro ukládání výkopové zeminy vhodné pro další rekultivaci pro zájemce z Rakovníka a okolí.
Venkovní dlažba Teplice – široká paleta druhů, materiálů a barev
Široký výběr druhů, materiálů i barev kvalitních venkovních dlažeb odolných proti mechanickému poškození a změnám teplot nabízí společnost KERSTAV SZABOVÁ s.r.o. z Teplic.
Požární ochrana Ústí nad Labem – od školení, jednání s úřady po zajištění požární techniky
Společnost TAURUS – PROXIMA spol. s r.o. z Ústí nad Labem poskytuje komplexní služby požární ochrany od školení po zajištění požární techniky zákazníkům po celém území České republiky.
Vysokotlaké čištění kanalizace, odvoz fekálií ze septiků, žump, jímek, okres Teplice
Vysokotlaké čištění kanalizace, odvoz odpadních vod, fekálií, kalů, usazenin ze septiků, žump, jímek, lapačů tuku a jejich čištění realizuje společnost Leoš Novák, okres Teplice.
Koupelnové studio, široký výběr různých druhů sanitárního zařízení, obkladů a dlažby
Koupelnu podle vašich představ Vám vybaví firma KOREP Litvínov. Máme bohatý výběr sanitárního zařízení, obkladů a dlažeb od renomovaných výrobců s dlouholetou zárukou.
Radiátory Zehnder Teplice – designový doplněk interiéru
Radiátory jsou nutností, ale díky společnosti KERSTAV SZABOVÁ s.r.o. z Teplic a její pestré nabídce moderních radiátorů firmy Zehnder se mohou stát designovým prvkem každého interiéru.
Pískovna Selibice – výkup a zpracování stavebního a demoličního odpadu
Nevíte kam se stavebním a demoličním odpadem po přestavbě domu? Pískovna Selibice a společnost PÍSKY - J. Elsnic spol. s r.o. vykupuje a zpracovává stavení a demoliční odpad.
Čištění spalinových cest Teplice, odstraňování sazí z komína
Společnost Primatep s.r.o. z Teplic provádí čištění spalinových cest. Po pojmem čištění spalinových cest si vybavíme odstraňování tuhých částic (sazí), které se v průběhu provozu přichytili na stěnách komína. Zajišťujeme jednorázovou i pravidelnou údržbu, revize i kontroly spalinových cest. Při pravidelných kontrolách si nemusíte hlídat ...
LED trubice LQ-L2R - NBB Bohemia s.r.o.
LED trubice T8 série LQ-L2R jsou navrženy pro všeobecné osvětlování jako náhrada zářivkových trubic ve svítidlech s magnetickými předřadníky.
Stavba komínů Teplice - kompletní řešení od projektu až po samotnou realizaci
Primatep s.r.o. zajišťuje dodávku a montáže komínů. Na výběr je vyvložkování stávajícího komínu nebo úplně nový komín a to buď vnitřní nebo venkovní umístěný podél fasády.
Bezpečnost a ochrana zdraví při práci - BOZP – nejen pro Ústí nad Labem
Zajištění bezpečnosti práce a ochrany zdraví při práci by mělo být cílem každého zaměstnavatele, firma TAURUS – PROXIMA spol. s r.o. z Ústí nad Labem poskytuje v tomto oboru poradenství v celé ČR.
Ochrana okapů, potrubí i ploch díky systému DEVI - Most
Popraskáním a poškozením jsou v zimě za mrazu a sněhu ohroženy například okapy, potrubí nebo venkovní plochy, jako jsou chodníky či příjezdové cesty.
Severočeské vodovody a kanalizace pro Ústecký, Liberecký a Středočeský kraj -  linka 840111111; 601267267
Zákaznická a havarijní linka Severočeských vodovodů a kanalizací 840 111 111, 601267267 funguje pro dotazy a nahlášení poruch v oblastech Ústeckého, Libereckého a Středočeského kraje.
Beton výroba, čerpání, doprava, zdicí malty a potěry, Litoměřice
Beton, zdicí malty, potěry, kamenivo zpevněné cementem, tekuté směsi pro lité podlahy jejich výrobu, čerpání a dopravu zajišťuje společnost DK-beton, s.r.o., Litoměřice.
Horizontální žaluzie Ústí nad Labem – rychlá montáž a jednoduchá údržba
Hledáte jednoduchý a rychlý způsob zastínění oken proti slunečnímu záření nebo zvědavým pohledům? Žádejte kvalitní horizontální žaluzie od společnosti ars Ústí s.r.o. z Ústí nad Labem.
Těsnící produkty Most - perfektní ochrana před průnikem vody a utěsnění spár
Spolehlivou a perfektní ochranu před průnikem vody poskytnou pouze kvalitní těsnící produkty z široké nabídky společnosti MEDIUM INTERNATIONAL I. s.r.o. se sídlem v Mostě.
MEDIUM INTERNATIONAL I. s.r.o. Výroba těsnicí materiály Bentonit
Deratizace, desinfekce, desinsekce Litoměřice – profesionální služby
Trápí Vás v bytě nebo přímo ve Vaší provozovně přemnožení hlodavci či škodlivý hmyz? Pak je nejvyšší čas zavolat profesionální deratizační, desinfekční a desinsekční firmu DEUS-PRO s.r.o. z Litoměřic.
Rekultivace, výsadba zeleně, sázení stromků, terénní úpravy, okres Chomutov
Rekultivace a revitalizace území, výsadbu zeleně, sázení stromků, terénní úpravy, zemní a výkopové práce, likvidaci starých skládek provádí AGRO servis Beran Černovice s.r.o., okres Chomutov.
Sušiče ručníků Most – vždy suchý ručník, nízká spotřeba energie
Příjemně vyhřátý a hlavně suchý ručník pro Vás bude vždy připraven se sušičem ručníků s nízkou spotřebou elektrické energie od společnosti ELSTAP - Jan Janovský z Mostu.
Kompaktní LED světelné zdroje s paticí 2G11 - NBB Bohemia s.r.o.
LED retrofity s paticí 2G11 jsou vyrobeny v Benešově nad Ploučnicí v našem závodě. Jsou určeny pro vnitřní, nebo venkovní osvětlování.
Plastová okna REHAU, výroba, dodávka, výměna a montáž oken, okres Litoměřice
Plastová okna REHAU, vysoká tepelná a zvuková izolace, inteligentní větrání, výrobu, dodávku, výměnu a montáž oken zajišťuje společnost Breston Saad, s.r.o., okres Litoměřice.
Plastová okna VEKA ve standardním i luxusním provedení, výroba a montáž
Plastová okna VEKA ve standardním, luxusním a TOP provedení s tepelnou a zvukovou izolací vyrábí a montuje společnost Breston Saad, s.r.o., Ústecký kraj.
Vstupní plastové dveře REHAU brilliant, výroba, montáž, okres Litoměřice
Vstupní plastové dveře REHAU brilliant s ocelovou výztuží, optimální izolací a do bezbariérových prostor vyrábí a montuje společnost Breston Saad, s.r.o., okres Litoměřice.
Léčebné pobyty Litvínov – ubytování a rehabilitační léčba v krásném prostředí a přírodě
Pokud Vás trápí zdravotní potíže respiračního nebo pohybového charakteru, navštivte sanatorium Krásný Potok u Litvínova, kde jsou zaměřeni na léčebné pobyty s rehabilitační léčbou.