Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Ústecký kraj
Pořádání akcí České Švýcarsko – zázemí hotelu s restaurací
Máte před sebou pořádání firemního setkání, školení, oslavy či jiné akce? Hledáte příjemné a klidné zázemí s restaurací a hotelem? Navštivte Penzion Dřevák v srdci Národního parku České Švýcarsko.
Inženýrská geodezie Louny – s využitím přesných přístrojů
Geodetické práce jako je zpracování geodetických plánů, přesné vytyčování hranic pozemků nebo práce inženýrské geodézie nabízí geodet Ing. Ladislav Polan, jehož společnost sídlí v Lounech.
Nabídka pro firemní klientelu - výhodné ubytování v hotelu Roosevelt
Hledáte pro své firemní klienty a návštěvy komfortní ubytování v Litoměřicích? Pak budete jistě spokojeni s nabídkou služeb hotelu Roosevelt.
Digitální tachografy Děčín – prodej, montáž, atesty
Využívají Vaši řidiči digitální tachografy nebo uvažujete o jejich pořízení? Využijte nabídku firmy Mechanika Teplice, družstvo na jejich prodej, montáž, update firmwaru, výměnu nebo atesty.
Penzion České Švýcarsko – útulný penzion v rodinném stylu
Chystáte se na dovolenou nebo víkend do Národního parku České Švýcarsko a dáváte v ubytování přednost rodinným penzionům? Pak je pro Vás ubytování v Penzionu Dřevák tou správnou volbou.
Stavební chemie SIKA – pro všechny stavby
Přísady do malt a betonu, sanační malty, tmely, lepidla nebo jiné kvalitní produkty stavební chemie švýcarské společnosti SIKA nabízí certifikovaný dodavatel, společnost TRANS-REGION-STAV s.r.o.
Podlahy plovoucí laminátové, dřevěné i vinylové, vzorkovna a prodej
Podlahy plovoucí laminátové, dřevěné, PVC, vinylové, příslušenství, vzorkovna, prodej a montáž podlahových krytin zajišťuje společnost Jan Kořínek - Vaše podlahy a dveře, Chomutov.
Sportoviště Roudnice nad Labem - Sport hotel BK Pod Lipou – sportovní soustředění a kurzy
Sportoviště Roudnice nad Labem nabízí možnost ubytování hostů při sportovních soustředěních a kurzech nebo při firemních akcích v Sport hotelu BK Pod Lipou.
Provádění ročních prověrek bezpečnosti práce Ústí nad Labem – povinnost každého zaměstnavatele
Jedním ze základních úkolů každého zaměstnavatele je zajistit provádění roční prověrky bezpečnosti práce. Kontaktujte společnost TAURUS – PROXIMA spol. s r.o. z Ústí nad Labem a máte po starosti.
Zahradnické práce Litoměřice - návrhy a realizace, okrasná jezírka, automatické závlahy
Zahradnické práce v Litoměřicích a okolí provádí Knotek & Veselka. Potřebujete pomoci se svou zahradou, nově ji navrhnout nebo obnovit? Vyberte si společnost Knotek & Veselka.
PVC madla na zábradlí bytových domů, nerezové držáky truhlíků na balkonové květiny
Kvalitní a přitom elegantní zahradní i bytové doplňky Vám poskytne společnost Dastech s.r.o. z Lahoště. Vyřešíme problém s bezpečností a ochranou Vašich balkónových květinových truhlíků.
Geodetické služby Louny
Hledáte spolehlivou firmu, která nabízí geodetické služby jako je vytyčování pozemků, mapovací práce nebo vyhotovení geometrických plánů? S důvěrou se obraťte na firmu Ing. Ladislav Polan z Loun.
Měření spotřeby paliva EDM Eco - nový způsob měření spotřeby paliva
Měření novým způsobem za pomoci EDM Eco zajišťuje Mechanika Teplice, družstvo. S EDM Eco uvidíte okamžitou i průměrnou spotřebu, ujetou vzdálenost nebo možnou úsporu paliva.
Školení a podpora AMS – základní i pokračovací
Registrovaným uživatelům firmy Mechanika Teplice, družstvo je určena nabídka základních a pokračovacích školení AMS pro obsluhu analogových a digitálních tachografů, které se konají v Děčíně v Brně.
Specialisté na výškové práce Ústí nad Labem – opravy a demolice ve výškách, pronájem plošin
Veškeré výškové práce od čištění okapů, opravy fasád nebo kácení stromů či pronájem profesionálních přívěsných a nůžkových plošin pro Vás zajistí nejen v Litoměřicích a okolí firma Luboš Štorkán.
Brýle a kontaktní čočky Ústí nad Labem
Nevidíte na dálku či na blízko? Sháníte slušivé brýle nebo vhodné kontaktní čočky? V Oční optice Šárka Krůtková v ústí nad Labem Vám odborně poradí a pomohou s výběrem.
Opravy dvojkolí Děčín
Opravna společnost RYKO, a.s. z Děčína nabízí služby opravy a revize dvojkolí podle platných předpisů včetně vyhotovení podrobné elektronické dokumentace.
Poskytování přepravních služeb vozy IVECO a AVIA na menší vzdálenosti v Chomutově a okolí
Potřebujete přepravit náklad na vzdálenost menší než 100 km v okolí Chomutova za příznivé ceny? Obraťte se s důvěrou na společnost Trans-region-stav s.r.o.
Vstupní a výstupní kontroly kvality výrobků pro automobilový průmysl, třídění komponentů
Specializovaný kompletní servis v oboru kontroly kvality jako je dohled, zkoušky, měření, kontroly vstupu a výstupu výrobků Vám poskytne společnost Qualitas Control s.r.o. z Loun.
Těžba a prodej dřeva, palivové dříví, měkké a tvrdé dřevo, prodej balíkového sena
Těžbu a prodej dřevní hmoty, palivového dříví, výřezů a vlákniny z listnatých či jehličnatých stromů, prodej sena realizuje Správa městských lesů Most, příspěvková organizace.
Geodet Ladislav Polan Louny – geodetické práce všeho druhu
Geodet Ladislav Polan a jeho firma sídlící v Lounech nabízí geodetické práce všeho druhu, včetně zpracování geodetických plánů, vytyčování hranic pozemků s použitím kvalitních a přesných přístrojů.
Nestátní zdravotnické a předškolní zařízení pro děti s vývojovými vadami
SANATORIUM DEMOSTHENES s.r.o., Ústí nad Labem - Severní Terasa, je nestátní zdravotnické zařízení a předškolní zařízení pro děti s vývojovými vadami a postižením, ADHD, ADD.
Pronájem lešení, montáž, demontáž Teplice – trubková lešení značek PERI a HÜNNEBECK
Opravujete dům nebo malujete vysoké stropy interiéru? Pak se neobejdete bez lešení. Společnost K - STAV s.r.o. z Teplic nabízí pronájem, odbornou montáž i demontáž trubkového lešení PERI a HÜNNEBECK.
K - STAV s.r.o. - lešení Teplice Pronájem, montáž a demontáž lešení
Výroba a prodej úklidových mopů a pomůcek e-shop – pro domácí i profesionální úklid Děčín
Náročný úklid podlahy Vám zjednoduší a zrychlí kvalitní mopy a pomůcky, které pro domácí i profesionální použití vyrábí a prodává společnost Augustin Pecha-Mopservis s.r.o. sídlící nedaleko Děčína.
Internetový obchod lékárny Bona, eshop, prodejna léků, dětské výživy, kosmetiky
LÉKÁRNA BONA BRAVO Šluknov s.r.o. zajišťuje prodej léků, dětské výživy, kosmetiky, zdravotnických prostředků, doplňků výživy a provozuje internetový obchod lékárny Bona, eshop.