Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Ústecký kraj
Želkovice, obec v okrese Louny, s chráněnou kulturní památkou, Kostelem svatých Petra a Pavla
Želkovice, malebná vesnice ležící jen pár kilometrů od města Louny, významná svou chráněnou kulturní památkou České republiky, rotundou sv. Petra a Pavla ze 13. století.
Sanace a efektivní povrchová ochrana betonů Litvínov
Opravou, sanací a efektivní povrchovou ochranu betonů a betonových ploch nabízí společnost STROJCONSULT Litvínov s.r.o.
STROJCONSULT Litvínov s.r.o. Povrchová ochrana kovů a betonů Litvínov
Výroba a prodej speciálních stavebních prvků k utěsnění spodních staveb Most
Výrobou, prodejem a neustálým vylepšováním speciálních stavebních prvků k utěsnění spodních staveb se zabývá společnost MEDIUM INTERNATIONAL I. s.r.o. sídlící v Mostě.
MEDIUM INTERNATIONAL I. s.r.o. Výroba těsnicí materiály Bentonit
Kontejnery obytné, skladové, sanitární, stavební, stohovatelné buňky, prodej, pronájem
Kontejnery obytné, skladové, sanitární, stavební, stohovatelné buňky, různých velikostí, nové či repasované jejich prodej i pronájem zajišťuje společnost VAMIRO s.r.o., Most.
MQG 150 - plechy k utěsnění spár Most – extrémně vysoká účinnost
Pro spolehlivé utěsnění pracovních spár a oddělení pracovních rastrů nabízí společnost MEDIUM INTERNATIONAL I. s.r.o. z Mostu vysoce účinný plech s označením MQG 150.
MEDIUM INTERNATIONAL I. s.r.o. Výroba těsnicí materiály Bentonit
Pískovna Seník-Lenešice – štěrkopísek, kamenivo na jednom místě
Firma PÍSKY - J. Elsnic spol. s r.o. se zabývá těžbou štěrku a písku, které dále zpracovávají, aby odpovídaly normám ČSN EN. Firma se skládá ze 3 pískoven: Selibice, Lišany a Seník – Lenešice. Právě poslední jmenovaná je známá svoji těžbou písků a kameniva, které se po zpracování dále používá do betonu a betonových výrobků. Vybrat si můžete ...
LED svítidla pro architektonické osvětlení - NBB Bohemia s.r.o.
Architektonická LED svítidla jsou určena pro venkovní osvětlování. Toto efektní barevné osvětlení lze aplikovat na libovolné objekty.
Geologie, inženýrskogeologické, hydrogeologické průzkumy a posudky, Ústí nad Labem
Firma Mgr. Libor Novotný – geolog z Ústí n. L. poskytuje zpracování geologických podkladů pro přípravu a projektování staveb. Provádíme geologické posudky a průzkumy včetně geologických dozorů.
Hydroizolační páska MQ FLEX 120 výroba a prodej Most – vysoce pružná a přilnavá
Hydroizolační páska MQ FLEX 120, kterou vyrábí a prodává společnost MEDIUM INTERNATIONAL I. s.r.o. se sídlem v Mostě, vyniká vysokou voděodolností a je vhodná pro ochranu vnitřních i vnějších rohů.
MEDIUM INTERNATIONAL I. s.r.o. Výroba těsnicí materiály Bentonit
Vánoční stromky – řezané i kontejnerové
Pěstováním a prodejem vánočních stromků v různých velikostech, řezaných i kontejnerových v květináčích, se zabývá Lesní školka Vědomice s.r.o. v okrese Litoměřice.
Slide – design glazury s elegantním efektem skla
Elegantní sérii obkladů Slide s designem glazury evokující leskem skleněný povrch přináší jako novinku roku 2016 a svým zákazníkům nabízí společnost KERSTAV SZABOVÁ s.r.o. z Teplic.
Autobusová doprava do Berlína, Dánska, Švédska, Norska a Finska - luxusní autobusy
Cestujete po Evropě autobusovou dopravou? Do destinací jako Berlín, Dánsko, Švédsko, Norsko nebo Finsko se nyní dostanete pohodlně luxusními autobusy se společností BOHEMIAN LINES, s.r.o.
Bentonitový těsnící pás řady MQ - výroba, prodej Most – dokonalé utěsnění spár
K dokonalému utěsnění pracovních spár nebo spár v inženýrských a vodních stavbách vyrábí společnost MEDIUM INTERNATIONAL I. s.r.o. se sídlem v Mostě elastický bentonitový těsnící pás řady MQ.
MEDIUM INTERNATIONAL I. s.r.o. Výroba těsnicí materiály Bentonit
Hygiena práce Ústí nad Labem – pro zdraví zaměstnanců
Dodržování hygieny práce se týká všech podnikatelských subjektů. Proto pokud podnikáte v jakémkoliv oboru, neváhejte se pro rady obrátit na společnost TAURUS - PROXIMA spol. s r.o. z Ústí nad Labem.
Autorizovaný dealer nových vozů ŠKODA, Renault a Dacia, dále prodej ojetých vozů ŠKODA Plus
Autorizovaný prodejce nových i ojetých vozů JELÍNEK HOLDING s.r.o. se sídlem v Trmicích. Poskytujeme prvotřídní komplexní servisní služby na vysoké úrovni včetně pojištění a financování vozů.
Kvalitní pákové a kroužkové mechanismy do kancelářských pořadačů, jejich výroba a prodej
Firma INTERKOV spol. s r.o. se zabývá výrobou a prodejem pákových a kroužkových mechanismů do kancelářských pořadačů. Široký sortiment pro knihařskou a papírenskou výrobu v Benešově nad Ploučnicí.
Výroba, montáž a servis vodorovných deskových, křížových nebo stolových vyvrtávaček
Nové typy vodorovných deskových, křížových nebo stolových vyvrtávaček pro strojírenství vyrábí firma RETOS VARNSDORF s.r.o. Zajistíme Vám také jejich montáž, servis a opravy.
Soukromá Lesní škola Vědomice - sazenice keřů, dřevin a rostlin - navštivte nás, rozkveteme Vaši zahradu!
Lesní školka Vědomice s.r.o. obhospodařuje celkem 70 ha produkčních ploch, na nichž se věnuje dvěma odvětvím rostlinné produkce.
RELAXAČNÍ WELNESS DEN Litvínov – nechte se hýčkat
Cítíte se ve stresu a potřebujete odpočinek? Během jediného dne s programem RELAXAČNÍ WELNESS DEN v Sanatoriu Krásný Potok u Litvínova stihnete masáž a speciální cvičení, saunu i péči kosmetičky.
Hydroizolace staveb Litvínov – rychlá a snadná aplikace, vysoká odolnost
Trápí Vás vlhkost v budově nebo stavbě a hledáte rychlé řešení s vysokou odolností a dlouhou dobou ochrany? Hydroizolace staveb od společnosti STROJCONSULT Litvínov s.r.o. splní i ty nejvyšší nároky.
STROJCONSULT Litvínov s.r.o. Povrchová ochrana kovů a betonů Litvínov
Dekorativní světelné zdroje LED COLOURMAX G45/A60 - NBB Bohemia s.r.o.
LED žárovky COLOURMAX G45 jsou vyrobeny v Benešově nad Ploučnicí v našem závodě. Jsou určeny pro vnitřní, nebo venkovní osvětlování a dodávají se ve dvou velikostech.
Bio chov masného skotu, hovězí maso, ekologická bio jatka
Bio chov masného skotu, hovězí maso z ekologického zemědělství, ekologická bio jatka, řeznictví, prodej masa a masných výrobků zajišťuje Agrokomplex spol. s r.o.
Temperování a odtemperování sklářských a průmyslových pecí s použitím nejmodernější techniky
Temperování a odtemperování sklářských a průmyslových pecí s použitím nejmodernější techniky při opravách a servisech pecí a agregátů zajišťuje společnost BOHEMIA-HOTWORK s.r.o.
Zednické práce, stavební rekonstrukce bytů, domů, okres Ústí nad Labem
Zednické práce, stavební rekonstrukce bytů, domů, výstavba zdí, montáž sádrokartonu, rekonstrukce bytového jádra zajišťuje zednictví Ivan Král, okres Ústí nad Labem.
Zateplování fasád, stavební rekonstrukce panelových a bytových domů, Ústecký kraj
Zateplování fasád, stavební rekonstrukce panelových a bytových domů, půdní nástavby, obkladačské a sádrokartonářské práce realizuje společnosti Ivan Král – zednictví, Ústecký kraj.