Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Ústecký kraj
Přesné obrábění strojních dílů na NC a CNC strojích, kovoobrábění
Kovoobrábění, přesné obrábění kovových a plastových strojních dílů na NC a CNC strojích, přípravu, výrobu, montáž strojních celků realizuje společnost CNS - Industry s.r.o.
Lékárna v Ústí nad Labem s koutkem zdravého životního stylu
Lékárna, léky, potravinové doplňky, vitamíny, zdravotní pomůcky, lékárničky prodává Lékárna Stříbrníky ZIKO MEDICAL, s.r.o. v Ústí nad Labem.
Geologické práce Ústí nad Labem
Kompletní a odborné geologické práce včetně hydrogeologie a sanační geologie nabízí firma Mgr. Libor Novotný – geolog z Ústí nad Labem.
Pohřební služba Děčín
Kompletní pohřební služby po celém území České republiky včetně převozu zesnulých zajistí Pohřební ústav Zvěřina – Lucie Zvěřinová z Děčína.
Výroba a prodej sudů Ústí nad Labem – bezpečná doprava a skladování
Výrobu a prodej sudů pro bezpečnou dopravu a skladování výrobků petrochemického, farmaceutického i potravinářského průmyslu nabízí společnost Greif Czech Republic a.s. z Ústí nad Labem.
Domovy pro osoby se zdravotním postižením Horní Poustevna
Integrované centrum pro osoby se zdravotním postižením Horní Poustevna nabízí své sociální služby Domov klientům ve věku od 3 do 65 let se všemi stupni mentálního, tělesného i kombinovaného postižení.
Kroužkové a pákové mechanismy do pořadačů - výroba
Společnost INTERKOV spol. s r.o. z Benešova nad Ploučnicí se zabývá výrobou kroužkových a pákových mechanismů do pořadačů pro tuzemský a zahraniční trh.
Trans-region-stav s.r.o. Chomutov
Společnost TRANS-REGION-STAV s.r.o. z Chomutova realizuje zakázky v oblasti přepravní činnosti, pronájmu dopravních prostředků a v oboru vodohospodářských a průmyslových staveb.
Opravy a servis hydraulických strojů okres Litoměřice
Pracujete s hydraulickými stroji? Pak jistě oceníte služby oprav a servisu firmy Miroslav Zejda, která sídlí v okrese Litoměřice.
Školení, semináře, konference Ústí nad Labem
Školení, semináře, konference nebo doškolovací kurzy pro vás připraví přímo v sídle Vaší společnosti na míru vzdělávací agentura Agentura ENS, s.r.o. z Ústí nad Labem.
Palcové, DIN, ANSI metrické a JIS pojistné kroužky, konstantní průřezové kroužky a vlnkové pružiny
Kompletní řadu pojistných kroužků a vlnovkových pružin naleznete u společnosti Rotor Clip s.r.o. z Budyně nad Ohří. Kvalitní produkty s širokým výběrem kritických velikostí a typů.
Stavební firma Duchcov – stavby a rekonstrukce na klíč
Realizace nových staveb, ale i rekonstrukce, opravy a zateplování starších budov kompletně zajistí společnost MAKOMA stavební firma s.r.o. se sídlem v Duchcově.
Horní Jiřetín, bohatý kulturní i sportovní život, památky a turistika
Horní Jiřetín, město na úpatí Krušných hor v okrese Most s bohatým společensko-kulturním i sportovním životem, historickými památkami a turistickými stezkami.
Město Horní Jiřetín
Stavební firma Ústí nad Labem
Hledáte v okolí Ústí nad Labem spolehlivou stavební firmu? Pak se spolehněte na společnost ART Stav, s.r.o., která nabízí své služby při novostavbách i rekonstrukcích.
Montáž klimatizace na klíč Chomutov
Zajistěte kvalitní prostředí s příjemnou teplotou v prostorách výroby, kanceláře, restaurace, bytu nebo obchodu a žádejte montáž klimatizace na klíč u společnosti EBOG CV s.r.o. sídlící v Chomutově.
Plánované výluky a havárie vodovodů a kanalizací – aktuální informace
Mapu a aktuální přehled o plánovaných výlukách a neočekávaných haváriích vodovodů a kanalizací přináší na svých stránkách Severočeské vodovody a kanalizace.
Kovovýroba Mikulášovice
Zámečnické práce, výrobu kovových plotů a zábradlí nebo sváření na robotizovaném pracovišti nabízí Kovovýroba S&R Stahlbau-Blechbearbeitung CZ, s.r.o., se sídlem v Mikulášovicích.
Ochrana podzemního i nadzemního potrubí před mrazem – samoregulační kabely
O účinnou ochranu podzemních i nadzemních potrubí domovních i technologických rozvodů před mrazem se postará společnost ELSTAP - Janovský Jan sídlící v Mostě.
Technická správa města Loun, pronájem parkoviště, údržba komunikací
Technická správa města Loun s.r.o. zajišťuje dlouhodobý a krátkodobý pronájem parkoviště pro automobily, údržbu komunikací, odvoz odpadu, péči o veřejnou zeleň.
Těsnící plechy k utěsnění spár výroba  - použítí do  pracovních spár, vodorovných nebo svislých....
Dva druhy těsnících plechů do pracovních spár s různými vlastnostmi a oblastmi použití vyrábí a dodává firma MEDIUM INTERNATIONALI s. r. o.
MEDIUM INTERNATIONAL I. s.r.o. Výroba těsnicí materiály Bentonit
Ordinace praktické lékařky pro děti a dorost, pediatrie Ústí nad Labem
Preventivní, diagnostickou a léčebnou zdravotnickou péči pro děti a dorost poskytuje praktická lékařka, pediatr MUDr. Júlia Preclíková v Ústí nad Labem – Střekov.
Žárový nástřik - metalizace Praha – antikorozní a renovační úprava kovových konstrukcí
O antikorozní a renovační úpravu povrchů ocelových konstrukcí a konstrukcí vodních staveb se postará žárový nástřik - metalizace, který odborně provádí firma AQUA S.P.P. se sídlem v Praze.
Venkovní žaluzie Protal – dlouhá životnost i v extrémních podmínkách
Exkluzivní venkovní žaluzie Protal s unikátním systémem upevnění zesílených lamel v mnoha barevných odstínech nabízí společnost ars Ústí s.r.o. z Ústí nad Labem.
Prodej samoregulačních kabelů pro okapy bez rampouchů a převisů
Bezpečný průchod pod okapy Vašeho domu bez rizika zranění při pádu rampouchů a převisů zajistí v zimě samoregulační kabely, které prodává společnost ELSTAP - Janovský Jan sídlící v Mostě.
Elektroinstalace, montáže bytových a průmyslových elektrorozvodů
Elektroinstalační práce, montáže, zapojení, výměna a opravy bytových a průmyslových elektro rozvodů, elektrických zařízení realizuje Elektro Bezděk - Miroslav Bezděk.