Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Ústecký kraj
Pravidelné promítání filmů, online prodej vstupenek, kinosál Jirkov
Pravidelné promítání filmů pro děti, mladistvé i dospělé diváky v kinosále Jirkov s kapacitou 224 míst. Prodej vstupenek online na internetu či v aplikaci.
Vodoléčba, elektroléčba Litvínov – příjemná úleva nejen od bolestí kloubů a páteře
Trápí vás bolesti kloubů a páteře, nespavost, celulitida či jste po operaci? Velkou úlevu přináší terapie vodoléčbou a elektroléčbou, kterou nabízí zrekonstruované Sanatorium Krásný Potok u Litvínova.
Výkup železa, drahých a barevných kovů Chomutov - ekologické služby
Železný odpad, ocel, barevné a drahé kovy vykupuje, ekologicky zpracovává a likviduje sběrný dvůr společnosti Štoky s.r.o., Chomutov. Zajišťujeme nakládku a odvoz odpadu.
Štoky s.r.o. výkup a zpracování odpadů
Hliníkové žebříky, štafle, eshop - půjčovna a prodej Litoměřice
Hliníkové žebříky, štafle, jednodílné, dvoudílné a trojdílné, výsuvné, teleskopické, lehké, stabilní a bezpečné žebříky, eshop, půjčovna a prodej Litoměřice.
Pohřební ústav Libochovice – zajistí převoz, zpopelnění, pohřeb do země, církevní obřad
Pohřební ústav AURIGA® spol. s r.o. zajišťuje veškeré pohřební služby a pomoc s organizací pohřbu v Libochovicích a okolí.
Poliklinika Paracelsus Litvínov - ambulance, závodní lékařské preventivní péče
Poliklinika Paracelsus nabízí ambulantní zdravotní a lékařskou preventivní péči pro firmy a občany z okresu Most. V rámci našeho zařízení poskytujeme kompletní služby.
Výroba lisovaných ocelových plechových výlisků Chomutov - díly také z nerezu a hliníku
Výrobu lisovaných ocelových plechových výlisků v Chomutově zajišťuje společnost HS UMFORMTECHNIK s.r.o. Naše výrobky jsou především dodávány do automobilového průmyslu.
Krajská zdravotní, a.s., nemocnice Ústeckého kraje
Krajská zdravotní, a.s. provozuje nemocnice Ústeckého kraje v Děčíně, Mostu, Chomutově, Teplicích a Ústí n/Labem s lůžkovou a ambulantní péčí, lékárnou, pohotovostí.
Odbavení osob rychle a přehledně díky vyvolávacím systémům Tetronik
Jistě mi dáte za pravdu, že nikdo z nás nemá rád čekání ve frontě. Pokud chcete i vy předejít tomu, aby Vaši klienti museli tyto nepříjemné chvíle prožívat, jste na správné adrese.
Lékárna ve Šluknově, léky, kvalitní zdravotní pomůcky a přírodní kosmetika za výhodné ceny
Lékárenskou péči na té nejvyšší úrovni Vám poskytne Lékárna Na Náměstí Ing. Ladislav Brada ležící v nejsevernější české obci Šluknov. Ochotně Vám poradíme a doporučíme ten nejvhodnější preparát.
Lékárna Na Náměstí Ing. Ladislav Brada
Multifunkční kabelovody FlexiS pro inženýrské sítě
Multifunkční kabelovody FlexiS určené pro inženýrské sítě a ochranu kabelů proti poškození nabízí společnost MEDIUM INTERNATIONAL I. s.r.o. z Mostu.
MEDIUM INTERNATIONAL I. s.r.o. Výroba těsnicí materiály Bentonit
Mezinárodní převoz zesnulých Litoměřice - převozy po celém světě z/do České republiky
Pohřební ústav AURIGA® spol. s r.o. zajišťuje mezinárodní převozy zesnulých po celém světě. Vyřídíme za Vás všechny potřebné dokumenty a povolení. Převoz je prováděn vozy nebo letecky.
Pohřební ústav Litoměřice - zařízení pohřbu, vazba květin, mezinárodní převozy, potisk stuh
Pokud potřebujete pomoci se zařízením pohřbu, v Litoměřicích se obraťte na pohřební ústav Auriga, který nabízí veškeré služby. Zajišťujeme pohřební služby po celé České republice.
Pohřeb Lovosice - jsme tu pro Vás, poradíme a pomůžeme se zařízením pohřbu
Pohřební ústav AURIGA® spol. s r.o. je na trhu již 25 let. Zajišťuje kompletní služby v oblasti pohřebnictví pro Českou republiku a pro pohřební ústavy po Evropě i celém světě.
Město Chřibská, České Švýcarsko, přírodní a historické zajímavosti
Město Chřibská leží v CHKO Lužické hory a na okraji NP Českého Švýcarska. Je zde spousta zajímavostí jako lesní divadlo, muzeum Tadeáše Haenkeho, kostel, radnice či mlýn na koření.
Obec Liběšice v okrese Louny, vesnice v mikroregionu Žatecko
Obec Liběšice, vesnice v Přírodním parku Džbán, v mikroregionu Žatecko s bohatým společenským životem, historickými památkami a turistickými trasami.
Servis VN – pravidelná údržba i havarijní zásahy
Servis VN od pravidelné údržby, generálních oprav, náhradních dílů až po havarijní zásahy nabízí společnost VFSERVIS s.r.o. se sídlem v Teplicích.
VFSERVIS s.r.o. Přístroje a rozvaděče Teplice
Smuteční služby Libochovice – zařídíme pohřeb i smuteční vazby květin
Veškeré smuteční služby spojené s úmrtím od samotného pohřbu po květina na hrob Vám v těžkých chvílích plných smutku pomůže zařídit Pohřební ústav AURIGA® spol. s r.o. v Libochovicích.
Pohřební ústav Lovosice - pohřby a poslední rozloučení podle přání rodiny a zepřelého
Veškeré pohřební služby a pomoc s organizací pohřbu v Lovosicích a okolí zajistí a pozůstalým pomocnou ruku podá Pohřební ústav AURIGA® spol. s r.o.
Firemní a sportovní akce s ubytováním u stadionu
Hledáte ideální místo pro uspořádání firemní nebo sportovní akce? Sport hotelu BK Pod Lipou nabízí ubytování, wellness a prostředí sportovního areálu.
Ochranné plastové krytky a uzávěry, povrchová úprava plastů pro kovové díly, kvalitní materiály
Standardní i nestandardní plastové krytky pro závity trubek, příruby i kabely Vám vyrobí společnost Vinyl - Flex, s.r.o. z Ústí nad Labem. Kvalitní materiál s vysokou odolností a ohebností.
Vinyl - Flex, s.r.o. výroba plastové krytky
Balzamace Litoměřice – estetická úprava zemřelých
Pokud zemře někdo blízký, jistě oceníte záruku pietního zacházení s jeho ostatky. Balzamaci těl s cílem nejen kosmetických úprav nabízí Pohřební ústav AURIGA® spol. s r.o. z Litoměřic.
Projekce pozemních, dopravních a vodohospodářských staveb
Projekce, příprava, inženýring pozemních, dopravních a vodohospodářských staveb, technický a autorský dozor, projektovou dokumentaci zpracuje Garnets Consulting a.s., Teplice.
Komplexní reklamní služby, bannery, rollupy, polepy prodejen, vozů, potisk předmětů
Reklamní práce prvotřídní kvality Vám poskytne společnost Reklamní agentura Color 3P Pavel Beran z Kadaně. Zajistíme Vám originální polepy, potisky textilu i nejrůznější tiskoviny včetně razítek.
Průmyslové armatury od světových výrobců, ventily, kohouty, klapky
Průmyslové armatury do tepláren, vodáren, energetiky od předních světových výrobců, ventily, kohouty, klapky, pohony, regulátory dodává společnost KASEN s.r.o.