Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Uherské Hradiště
Výroba, renovace, opravy náhrobků, pomníků - Kamenictví
Mezi hlavní činnosti Kamenosochařství Lysoněk Uherský Brod patří výroba, renovace a opravy náhrobků a pomníků. Jde o rodinnou firmu, v oboru kamenictví působíme od roku 1970.
Prodej, výměna autobaterií s dovozem zdarma, likvidace staré baterie
Kvalitní a ověřené autobaterie prodává firma Autobaterie STABAT s.r.o., která se postará i o výměnu s dovozem zdarma k zákazníkovi a také o likvidaci staré baterie. Působí v Uherském Hradišti.
Velkoobchod, dodavatel mraženého, chlazeného masa - ryby, kuřecí, vepřové, hovězí maso
Firma UNIGASTRO s.r.o. je dodavatelem mraženého, chlazeného masa. Velkoobchod zajišťuje distribuci VO odběratelům i konečným zákazníkům na Moravě. Dodáme čerstvé ryby, kuřecí, vepřové, hovězí maso.
Letecká technika pro civilní letouny
Technika, zařízení a potřebné díly pro civilní letouny dodává společnost TURBOair s.r.o., Buchlovice ve Zlínském kraji.
Obaly na urny, dovoz věnců, květin na místo pohřbu, tisk smutečních oznámení
Pohřební služba Jana Horká z okresu Uherské Hradiště při plánování pohřbu dodá skříňky, obaly na urny, zajistí dovoz věnců, květin na místo konání, tisk smutečních oznámení.
Pohřební služba Velgo zajistí veškeré služby při plánování, vyřízení pohřbu
Pohřební služba Velgo Staré Město s citlivým přístupem k pozůstalým zajišťuje veškeré služby v oboru pohřebnictví - plánování, vyřízení pohřbu a sjednání rozloučení v jakékoliv smuteční síni.
Velkoobchodní prodejce kancelářského, papírenského zboží - obálky, popisovače, pořadače, dortové krabice
Firma PAS+P ze Zlínského kraje je velkoobchodní prodejce kancelářského a papírenského zboží, zasíláme po celé ČR. Objednávat můžete obálky, eurosložky, pořadače, popisovače i dortové krabice, tácky.
Výroba reklamy, promo produkty - reklamní předměty, fotoprodukty, polepy aut, velkoformátový tisk
Společnost PLUZZ s.r.o. ze Starého Města u Uherského Hradiště působí v oblasti výroby reklamy a velkoformátového tisku. Dodáme reklamní předměty, promo produkty, fotoprodukty a polepy vozidel.
Zařídíme pohřby ve smutečních, kremačních síních, v kostelech za Vás
Vše potřebné spojené s pohřby ve smutečních, kremačních síních, v kostelech zařídí za Vás Pohřební služba Jana Horká - působíme v okrese Uherské Hradiště, Zlín, Brno.
Povinné čipování psů - označení psů mikročipem nepřináší žádná zdravotní rizika
Veterinární klinika Mlejnský Uherské Hradiště provádí čipování psů - povinné je od 1.1.2020. Neodkládejte tedy označení psů mikročipem na poslední chvíli ! Můžete očipovat i kočky a jiné mazlíčky.
Vodo topo plyn materiál - prodej instalačního materiálu
Firma VTP Pelka se zabývá prodejem instalačního materiálu. Na prodejně ve Starém Městě u Uherského Hradiště nakoupíte vodo topo plyn materiál i hutní materiál a železářské zboží.
VTP PELKA s.r.o. Prodejna instalačního materiálu UH
Prodej akumulátorů - baterie pro lodě, elektrokola, skútry, trakční baterie
Firma Autobaterie STABAT má na prodej kvalitní akumulátory pro různé použití - autobaterie, baterie pro lodě, elektrokola, skútry, trakční baterie. Rozvoz v regionu Uherské Hradiště, Hodonín, Zlín.
Výroba Mařatského chleba Uherské Hradiště, chleba z žitného kvásku, chleba bez zbytečných přísad
Pečeme Mařatský chléb při zachovávání technologie původní receptury bez používání moderních chemií a urychlovačů.
Obec Vlčnov, okres Uherské Hradiště, Zlínský kraj, Jízda králů, Vlčnovské búdy, muzeum pálenic
Obec Vlčnov se nachází v okrese Uherské Hradiště ve Zlínském kraji, zhruba 5 km jihozápadně od Uherského Brodu, koná se zde vždy poslední neděli v květnu Jízda králů.
Kompletní pohřební služby včetně vyřízení matriky
V regionu Uherské Hradiště a Staré Město zajistí kompletní pohřební služby včetně vyřízení matriky Pohřební služba Jana Horká.
Umělecké kovářství - kované bytové doplňky do interiéru, krbové nářadí
Firma ZAMKOV UH působí v oboru umělecké kovářství. Přijímá zakázky především v lokalitě Zlínský kraj. Výroba je převážně ruční, zaměření na kované bytové doplňky do interiérů, krbové nářadí.
ZAMKOV UH s.r.o. Umělecké kovářství Uherské Hradiště
Prodej použité náhradní díly Audi, Škoda, VW, Seat - eshop s autodíly
Společnost mihocar s.r.o. ze Starého Města u Uherského Hradiště provozuje eshop s autodíly. Na prodej použité i originální náhradní díly na vozy Audi, Škoda, VW, Seat.
Podlahové studio - prodej podlahovin, vinylu, PVC, koberců přes eshop i na prodejně
Kvalitní podlahoviny, vinyl, PVC, koberce z podlahového studia Pavel Bradáč - EFEKT. Objednávky přes eshop a pro zákazníky z regionu Zlínský kraj, Hodonín osobně - na prodejně v Kunovicích.
Pohřebnictví - Pohřební služba Jana Horká připraví pohřeb, smuteční rozloučení v obřadní síni
Pohřebnictví - Pohřební služba Jana Horká Staré Město připraví pohřeb dle Vašich požadavků, smuteční rozloučení uspořádáme i v obřadní síni Uherské Hradiště-Mařatice, Zlín a Brno.
Výroba regulátory topení a teploty vratné kotlové vody - teplotní ochrana kotlů
Společnost KTR s.r.o. Uherský Brod se zabývá výrobou regulátorů topení, regulátorů teploty vratné kotlové vody pro zajištění teplotní ochrany kotlů.
Programovatelné převodníky průmyslových signálů-na lištu DIN, v AL krabičce
Firma TRESTON z regionu Zlínský kraj dodává programovatelné převodníky průmyslových signálů. V eshopu lze volit provedení na lištu DIN TS-35 a v AL krabičce.
TRESTON spol. s r.o. Výrobce prvků MaR
Záchytný systém plochých střech Uherské Hradiště, systémy proti pádu osob, bezpečnostní prvky
Naší hlavní činností jsou hydroizolace z měkčeného PVC pro ploché střechy, bazény, jezírka a montáž rozvodů PVC potrubí a dále záchytný systém plochých střech.
HYDROFOL s.r.o. Hydroizolace a záchytné systémy
Odporový snímač teploty, teploměr pro průmyslové použití Pt100, Ni1000
Společnost TRESTON spol. s r.o., která je výrobce a prodejce prvků pro měření a regulaci má v sortimentu i odporový snímač teploty, teploměr Pt100, Ni1000 a další teploměry pro průmyslové použití.
TRESTON spol. s r.o. Výrobce prvků MaR
Ordinace dětského lékaře Uherské Hradiště, léčebná a preventivní péče, homeopatie, stanovení CRP
Ordinace dětského lékaře Uherské Hradiště, léčebná a preventivní péče, homeopatie, stanovení CRP, biochemické a mikroskopické vyšetření moče, laktační a nutriční poradenství, otoskopie.
Ordinace Honovi, s.r.o. Praktický lékař pro děti a dorost