Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Uherské Hradiště
Autobaterie, akumulátory Stabat, Akuma, Fiamm, Varta, motobaterie
V regionu Uherské Hradiště, Hodonín můžete pořídit motobaterie nebo autobaterie Stabat, Akuma, Varta, Fiaam firmy Autobaterie Stabat. Nyní akce - dovoz a výměna akumulátoru v okruhu 20 km Zdarma.
Lámaný, štípaný přírodní kámen za bezkonkurenční ceny - velkoobchod, prodej balkánské ruly
Společnost ANZUVA - Michal Rybnikář z Uherského Brodu je dovozcem balkánské ruly. Tento přírodní kámen štípaný, lámaný či v podobě valounů, zakoupíte v našem velkoobchodu za bezkonkurenční ceny.
Zdravá výživa až k Vám domů Uherský Brod, při nákupu nad 500 Kč je dovoz zdarma Po, St a Pá
Nabízíme rozvoz zdravé výživy až k Vám domů, zboží si objednejte pomocí SMS a očekávejte rozvoz Po, St a Pá od 15 - 17 hodin, nákup nad 500 Kč je dovoz zdarma.
Repase, oprava a výměna chladičů ve vozidlech
Opravy chladičů pro nákladní i osobní vozidla, stavební stroje i autobusy. Profesionální opravy, čištění a repase od společnosti OPROM v.o.s.
Oční optika UH má velký výběr brýlí - dioptrické, sportovní, sluneční brýle
Oční optika Lesa Uherské Hradiště má velký výběr brýlí pro děti a dospělé - vyberte si u nás dioptrické brýle i sportovní a sluneční brýle.
Oční optika Lesa, s.r.o.
Vánoční stromky-prodej vánočních stromků v zahradnictví Jalubí
Každoroční prodej vánočních stromků v Zahradnictví Kovalčík - Jalubí. Na prodej živé vánoční stromky - stříbrný smrk a kavkazská jedle.
Originální návrhy, projektování zahrady, parku včetně osvětlení, závlahy
Projektování, návrhy zahrady a parku včetně osvětlení i automatické závlahy provádí Ing.Nagyová - GARD&N. Působíme v okolí Uherského Hradiště, Zlína.
GARD&N UH s.r.o. Zahradnické služby Uherské Hradiště
Čištění vodních nádrží, zřízení nových rybníků - přípravné práce pro vodohospodářské stavby
Přípravné práce pro vodohospodářské stavby zajistí společnost Stavební mechanizace CZ, s.r.o. Uherské Hradiště. Také provádíme čištění a zřízení nových rybníků. Působíme po celé ČR.
Autobaterie, motobaterie v akci-dovoz, výměna nové baterie zdarma
U firmy Autobaterie STABAT s.r.o. můžete pořídit autobaterie i motobaterie v akci. V regionu Zlínský kraj, do okruhu 20 km, obstaráme dovoz, výměnu i změření dobíjecí soustavy zdarma.
Pohřby, kompletní pietní služby zajistí Pohřební služba Horká
V regionu Uherské Hradiště zajistí pohřby a kompletní pietní služby Pohřební služba Jana Horká. Rozloučení probíhá v obřadní síni Mařatice, Staré Město, Zlín a Brno.
Výroba strojních součástí Uherské Hradiště, výroba kardanových hřídelí a kloubů, hydraulické válce
Zabýváme se výrobou, opravami a prodejem strojních součástí se zaměřením na kardanové hřídele a klouby, hydraulické válce apod. Působíme především na českém a slovenském trhu.
Podlahy, podlahářství, podlahářské práce Uherský Brod, Kroměříž
Podlahářské práce v regionu Uherský Brod, Uherské Hradiště i Kroměříž provádí Podlahářství Jegla. Na naší vzorkové prodejně zakoupíte podlahy, podlahoviny všeho druhu.
Podlahové studio Jegla - Radim Jegla Podlahářství Uherské Hradiště
Výroba, eshop přírodní bylinná kosmetika - ručně vyrobené masti, krémy, mýdla, šampony
S pomocí osvědčených receptur vyrábí přírodní bylinnou kosmetiku Pavlína Pelikánová z Velehradu u Uherského Hradiště - v našem eshopu zakoupíte ručně vyrobené masti, krémy, mýdla nebo šampony.
Pohřební služba - zajištění pohřbu, odvoz zesnulého
Pohřební služba Jana Horká Staré Město u Uherského Hradiště pomůže se zajištěním pohřbu včetně odvozu zesnulého. Kontaktovat nás můžete kdykoliv.
Čištění, kontrola, revize komínů - vše vyřeší kominík z Kominictví Koníček
Kominictví Koníček provádí pro zájemce z regionu Uherský Brod, Uherské Hradiště čištění, kontrolu, revize komínů a další služby kominíka.
Elektroinstalace v bytech a rodinných domech Praha - váš požadavek vyřešíme co nejdříve!
Potřebujete elektrikáře? Zajistíme služby v oblasti elektrikářských prací, zapojení spotřebičů a další.
Příslušenství k autobateriím - startovací kabely, boostery, nabíječky, komponenty
Společnost Autobaterie STABAT s.r.o. je dodavatel autobaterií pro region Uherské Hradiště, Zlínský kraj. Prodává i příslušenství k autobateriím - startovací kabely, boostery, nabíječky, komponenty.
Ochrana osob a majetku - ostraha objektů, instalace EZS, kamerové systémy
Společnost BAVA servis s.r.o. poskytuje zákazníkům v regionu Uherské Hradiště, Zlínský kraj komplexní řešení v oblasti ochrany osob a majetku - ostrahu objektů, instalace EZS, kamerové systémy.
BAVA servis s.r.o. Úklidové služby, úklid UH, Zlínský kraj
Montáž, servis, kontrola kotle na biomasu, dřevní pelety
Společnost Re. Therm servis s.r.o. zajišťuje montáž, kontroly a následný servis kotlů na spalování kusového dříví, biomasu, dřevní štěpku. Poskytuje služby na území Olomouckého a Zlínského kraje.
Návrhy, realizace, údržba vesnické zeleně - trvalkové záhony, sady, aleje
Společnost GARD&N se postará se o realizace i údržbu vesnické zeleně. Dodá pro obce podklady pro revitalizace návsi - vytvoří trvalkové záhony, sady, aleje. Působí v lokalitě Zlínský kraj.
GARD&N UH s.r.o. Zahradnické služby Uherské Hradiště
Dovozce balkánské ruly dodává štípaný obkladový kámen, valouny
Firma ANZUVA - Michal Rybnikář je dovozce balkánské ruly do ČR, dodává štípaný obkladový kámen, valouny a zpracováná přírodní kámen na formátované obklady, dlažby.
Vnitrostátní a mezinárodní autobusová doprava
Autobusová doprava pro soukromé osoby, spolky a firmy po celé České republice i zahraničí, autobusová přeprava na zakázku, doprava kvalitními autobusy s jedinečným servisem a bezkonkurenční cenou.
Autobusová doprava B&B BUS Jaroslav Bartko
Zajištění kremace, zhotovení písma, pohřby do země, kopání hrobu
Kremace, kopání hrobů a pohřby do země v regionu Staré Město, Uherské Hradiště zajišťuje Pohřební služba Jana Horká. Obstaráme i zhotovení písma na náhrobní desky.
Materiál pro fóliové izolace-prodej od firmy co hydroizolace dělá a umí
Firma IZOLACE M Uherské Hradiště má zkušenosti s materiály pro hydroizolace - umí a kvalitně položí fóliové izolace. Dodáme práci i materiál. Působíme i v regionu Zlín, Brno.
IZOLACE M s.r.o. Fóliové izolace Zlínský kraj