Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Uherské Hradiště
Dodavatel obalových materiálů - kartonové krabice, papírové obaly na míru, vlnitá lepenka
Firma MORAVIABAL s.r.o., dodavatel obalových materiálů pro Zlínský, Olomoucký, Jihomoravský kraj, zajišťuje zásobování pro firmy. Dodá kartonové krabice, papírové obaly na míru, vlnitou lepenku.
Polep, obklad schodů vinylem, vinylové schody a podlaha ve stejném designu
Firma Pavel Bradáč - EFEKT Kunovice má specializaci na vinylové podlahy a polep, obklad schodů vinylem. Schody i podlaha tak mohou být sladěny. Zakázky přijimáme v okolí Hodonína, Zlínském kraji.
Renovace, čištění kopaných studní, instalace sacího čerpadla do studny
Společnost Zdravé studny - Roman Vaněk se specializuje na čištění kopaných studní a instalace sacího čerpadla. Naše působnost je v lokalitě Zlínský kraj, Uherské Hradiště.
Akce pneuservisu Dolina - výměna pneu zdarma při nákupu sady 4ks
Výhodná akce v Pneuservisu Dolina Kudlovice u Uherského Hradiště. Bude Vám provedena výměna pneu zdarma při nákupu nové sady.
Autoservis Dolina Miroslav Říš
Slovácká obec Ostrožská Lhota
Slovácko – to jsou veselí lidé, lidová kultura a pěkná příroda! To vše hledejte, když navštívíte naši krásnou obec Ostrožská Lhota ve Zlínském kraji.
Kremace, pohřby, smuteční obřad, rozloučení v pohřební síni
Rozloučení a smuteční obřad v pohřební síni, při úmrtí blízké osoby, za Vás zajistí Pohřební služba Jana Horká Staré Město. Kremace a pohřby obstaráme i v regionu Zlín, Brno.
Velkoobchod okapový systém, střešní doplňky - folie, ochranné a odvětrávací prvky, mřížky proti ptákům
Společnost ROMAX CZ z Topolné u Uherského Hradiště je velkoobchod zaměřený na plechové krytiny i okapový systém a střešní folie, pořídíte u nás ochranné i odvětrávací prvky i mřížky proti ptákům.
Prodej Profi, eko drogerie pro firmy - čístící prostředky Star, kosmetika Ryor, Vivapharm
Drogerie Valášek Uherský Brod je prodejce profi, eko drogerie pro firmy i domácnosti v blízkém okolí. Prodává čístící prostředky a kosmetiku značky Star, Ryor, Vivapharm.
Skleněné zábradlí na míru - výplně mezi sloupky i celoskleněné provedení
Skloservis-Brod s.r.o. poskytuje komplexní služby z oblasti sklenářství v lokalitě Uherský Brod, Zlínský kraj. Dodáme zábradlí v celoskleněném provedení i skleněné výplně mezi sloupky.
Prodej sportovní, funkční oblečení, prádlo Progress, Craft - dámské, pánské, dětské
Sportovní oblečení i funkční prádlo Progress, Craft je na prodej v eshopu i kamenné prodejně firmy ANISPORT - Uherské Hradiště. Najdete u nás dámské, pánské i dětské funkční oblečení.
Podlahářské práce - rekonstrukce podlah, pokládka koberců, PVC, vinylu
Rekonstrukce podlahy jen od spolehlivé firmy. V regionu Zlínský kraj, Uherské Hradiště, Hodonín provádí podlahářské práce Pavel Bradáč - EFEKT. S námi pokládka koberců, PVC, vinylu bez starostí.
Sklenářské práce - řezání, broušení, vrtání, pískování skla a výrobky ze skla na zakázku
Společnost Skloservis-Brod provádí veškeré sklenářské práce. Výrobky ze skla na zakázku i úpravy skla na přání - řezání, vrtání, pískování, broušení skla. Působíme v regionu Uherský Brod, Zlínský kraj
Profesionální čistící prostředky pro úklid firem - nákup za dobrou cenu
Nakupujte profesionální čistící prostředky za dobrou cenu a vyřešte úklid firem účinně a pohodlně - Drogerie Valášek Speciál Uherský Brod doporučuje čistící prostředky zn. STAR.
Prodej podlahovin, které lze dobře udržovat a poradenství jak správně volit
Poradenství při výběru podlahovin, které lze snadno udržovat Vám poskytnou v Podlahovém studiu Jegla Babice. Obraťte se na nás v okrese Uherské Hradiště i Zlín.
Podlahové studio Jegla - Radim Jegla Podlahářství Uherské Hradiště
Nadrozměrná přeprava - doprava nadměrných nákladů, strojů na podvalnících s hydraulickými nájezdy
Společnost Stavební mechanizace CZ, s.r.o. z Uherského Hradiště zajišťuje nadrozměrnou přepravu - dopravu nadměrných nákladů, strojů po celé ČR. K dispozici máme podvalníky s hydraulickými nájezdy.
Oční optika Lesa zhotoví dioptrické brýle rychle, dle přání zákazníka
Profesionální přístup všech pracovníků můžete očekávat prodejně Oční optika Lesa Uherské Hradiště. Dioptrické brýle Vám zhotoví rychle, dle přání. Váží si zde každého zákazníka.
Oční optika Lesa, s.r.o.
Výrobky ze skla - dveře, obklady, dělící stěny, sprchové kouty na míru ze sklenářství
Sklenářství Skloservis-Brod vyrábí různé výrobky ze skla na míru - dveře, obklady stěn, dělící stěny, sprchové kouty, nábytek aj. Působíme v okolí Uherského Brodu - Uherské Hradiště, Zlín, Luhačovice.
Vyřízení kremace, pohřbu v kostele včetně tisku parte, květin, autobusu
Pohřební služba Jana Horká Staré Město pro klienty z okolí zajistí tisk parte a vyřízení kremace i pohřbu v kostele včetně objednání květin, autobusu, hudby.
Příprava staveb, demolice, bourací, zemní práce s moderní stavební mechanizací
Společnost Stavební mechanizace CZ, s.r.o. Uherské Hradiště dodává stavební stroje na jakoukoliv stavbu a zajišťuje přípravu staveb - demolice, bourací, zemní práce v ČR.
Stavby občanské vybavenosti a průmyslové objekty
Chcete se pustit do výstavby či rekonstrukce a sháníte generálního dodavatele celé stavby? Nevíte si rady s revitalizací Vašeho objektu? Máte zájem o kompletní projekt s dodávkou na klíč,
Výroba trapézových plechů - pro fasádní opláštění, střechy průmyslových budov, haly
Společnost ROMAX CZ je výrobce trapézových plechů na Moravě. Mají široké využití - pro fasádní opláštění, střechy průmyslových budov i jako podhledy v interiéru. Sídlí v Topolné u Uherského Hradiště.
Výroba kamenné dlažby, obklady z přírodního kamene - z balkánské ruly
Společnost ANZUVA - Michal Rybnikář je dovozcem balkánské ruly do ČR, přírodní kámen také zpracovává a vyrábí kamenné dlažby, obklady, které mají široké využití.
Dámské, pánské, dětské brýle a brýlové obruby
U oční optika Lesa Uherské Hradiště si můžete nechat vyrobit dámské, pánské i dětské brýle. Na prodej máme brýlové obruby různých tvarů i značek.
Oční optika Lesa, s.r.o.
Převoz zesnulých, kremace a rozloučení ve smuteční síni Zlín, Brno
Pohřební služba Horká Staré Město zajistí převoz zesnulých, kremace a smuteční rozloučení i ve smuteční síni Zlín a Brno. Připraví pohřeb dle Vašich požadavků.
Barevné skleněné obklady za kuchyňskou linku ze sklenářství
Sklenářství Skloservis-Brod ze Zlíského kraje připraví návrh řešení obkladů za kuchyňskou linku, které osloví i náročnější klientelu. Vyrábí barevné skleněné obklady z tvrzeného skla.