Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Uherské Hradiště
Dveřní a okenní sítě proti hmyzu - pevné, posuvné, rolovací
Společnost Černík Uherský Brod je výrobce sítí proti hmyzu z regionu Zlínský kraj. Dodá dveřní a okenní sítě proti hmyzu v různých barvách, v provedení pevné, posuvné, rolovací i síťové dveře.
ČERNÍK s.r.o. Montáž, servis vrat, stínící techniky UH
Venkovní dřevěné samozavlažovací květináče - variabilní, nekonečné záhony
Společnost WOODCMTE s.r.o. z regionu Zlínský kraj rozšířila sortiment produktů o dřevěné samozavlažovací květináče - jde o variabilní venkovní záhony, můžete si sami sestavit i nekonečné záhony.
WOODCMTE s.r.o. Velkoobchod dřevařských výrobků
Náhradní díly na sekačky, pily, travní traktory-servis zahradní techniky
Firma Zahradní technika - Robert Bílka poskytuje servis zahradní techniky pro zákazníky z regionu Zlínský kraj. Zajistíme náhradní díly na sekačky, pily, travní traktory, křovinořezy a další zboží.
Robert Bílka - Zahradní technika
Auto diagnostika vozidel Chrysler, Jeep, Dodge-servis pro americké vozy
Servis pro americké vozy poskytuje Autoservis Dolina u Uherského Hradiště. Autodiagnostika, diagnostika vozidel Chrysler, Jeep, Dodge.
Autoservis Dolina Miroslav Říš
Svatební výzdoba, dekorace sálu, aut, svatební kytice
Společnost POSPA Uherský Brod již rozšířila své aktivity i na svatební dekorace. Obraťte se na nás ohledně svatební výzdoby sálu či auta, navážeme i svatební kytice a květiny pro ženicha a družbu.
Svatební výzdoba POSPA
Variabilní akátové květináče - venkovní nekonečné záhony
Novým produktem firmy WOODCMTE s.r.o. z regionu Zlínský kraj jsou variabilní akátové květináče, které lze sestavit jako venkovní nekonečné záhony. Lze je přizpůsobit každému prostoru.
WOODCMTE s.r.o. Velkoobchod dřevařských výrobků
Školení jeřábníků, vazačů břemen - vazačský, jeřábnický průkaz
Školící středisko KNOTEK s.r.o. zajišťuje pro firmy z regionu Uherský brod, Uherské Hradiště školení jeřábníků, vazačů. Asolventi obdrží příslušný průkaz - vazačský, jeřábnický.
Školící středisko KNOTEK s.r.o. Svářečská škola Vlčnov - Morava
Moderní, bezúdržbové řešení pro hliníkové zábradlí, pergoly se střechou i bez, garážové stání
Firma Petry Pisklákové - Bezúdržbový plot pro Vás instaluje i hliníkové zábradlí, pergoly se střechou nebo bez i garážové stání u domu. Zakázky realizujeme v lokalitě Zlínský kraj, Uherské Hradiště.
Elektrické, benzínové zahradní sekačky, travní sekačka - Husqvarna, MTD, Cub Cadet
U firmy Zahradní technika Bílka nakupují zákazníci z regionu Zlín i Uherské Hradiště. Právě nyní sleva na elektrické, benzínové zahradní, travní sekačky Husqvarna, MTD, Cub Cadet.
Robert Bílka - Zahradní technika
Termo Moštěk, voda topení plyn Uherské Hradiště, rekonstrukce bytových jader, instalatérství
Provádíme kompletní dodávky a montáže ústředního topení hlavně pro stavební firmy, plynoinstalace, vodoinstalace, montáž kanalizace, dodávka a montáž koupelen, elektroinstalace.
Termo Moštěk Intalatérství Uherské Hradiště
Výroba lepené dřevařské materiály, polotovary - spárovky, hoblované hranoly
Ve firmě BRENUS Polešovice-Uherské Hradiště je výroba zaměřena na lepené dřevařské materiály, polotovary - dodávají spárovky, hoblované hranoly.
BRENUS, s.r.o. Dodavatel dřevařských materiálů
Montáž, instalace, servis podlahového vytápění, ústředního topení
Montáže podlahového vytápění i instalace ústředního topení provádí firma VTP Pelka, která provádí topenářské práce v regionu Uherské Hradiště. Zajistí i servis v oboru.
VTP PELKA s.r.o. Prodejna instalačního materiálu UH
Opravy automatických převodovek vozidel všech značek
Autoservis Dolina se specializuje na opravy automatických převodovek vozidel všech značek. Provádí i běžné opravy vozidel, naše provozovna je v obci Kudlovice nedaleko Uherského Hradiště i Zlína.
Autoservis Dolina Miroslav Říš
Dřevěné fasády, obklady domu, balkonu, verandy ze dřeva-thermowood, smrkové
Thermowood, modřínové, smrkové obklady pro obložení verandy, balkonu, fasády dodá firma WOODCMTE s.r.o. z regionu Zlínský kraj. V dnešní době jsou dřevěné obklady velmi oblíbené.
WOODCMTE s.r.o. Velkoobchod dřevařských výrobků
Úklidový servis pro firmy - úklid kancelářské, průmyslové budovy
Společnost BAVA servis s.r.o. Staré Město poskytuje v lokalitě Zlínský kraj a Brno úklidový servis pro firmy. Jedná se o úklid prostor kancelářské či průmyslové budovy.
BAVA servis s.r.o. Úklidové služby, úklid UH, Zlínský kraj
Bezúdržbový, hliníkový plot na zakázku - moderní tyčkový, okenicový, plaňkový systém
Petra Piskláková působí v regionu Zlínský kraj jako dodavatel hliníkových plotů, jde o bezúdržbové ploty s dlouhou životností, na výběr tyčkový systém, neprůhledný okenicový i plaňkový systém.
Prevence proti ztrátě motoru existuje-dekarbonizace motoru
Dekarbonizace motoru je prevence proti zadření motoru. Pravidelným servisem předejdete finanční ztrátě - Autoservis Dolina zajistí pravidelnou údržbu Vašeho vozu.
Autoservis Dolina Miroslav Říš
Zámečnická výroba na zakázku - ocelové pergoly, nerezové schody, zábradlí
Zámečnictví Vít Hél přijímá zakázky pro rok 2023 v regionu Uherské Hradiště, Zlínský kraj, Hodonín. Vyrábíme ocelové pergoly, nerezové schody, zábradlí, ploty, brány aj. zámečnické výrobky na zakázku.
Vít Hél Zámečnictví Uherský Ostroh
Akátové, dřevěné kůly, palubky, odpadové dřevo, odkory za nízké ceny
Za nízké ceny můžete odebrat akátové dřevěné kůly i palubky od firmy WOODCMTE s.r.o. z regionu Zlínsko. Na prodej máme i odpadové dřevo - odkory a odřezky dřeva.
WOODCMTE s.r.o. Velkoobchod dřevařských výrobků
Limitovaná edice Hyundai Tucson Freedom - SUV vůz vybaven inteligentním klíčem, bezklíčové odemykání i startování
Hyundai Slovácké strojírny Uherský Brod představuje limitovanou edici vozu Hyundai TUCSON Freedom. Za rozumnou cenu získáte SUV vůz s ohromující výbavou včetně inteligentního klíče.
Práce v potravinářství, volné místo na pozici dělník dělnice s benefitem - ubytování zdarma
Personální firma AVEC TEAM CZ s.r.o. Kunovice aktuálně přijme do výroby muže i ženy z okolí Hodonína, Bzence - volné místo na pozici dělník, dělnice. Jde o práci v potravinářství s mnoha benefity.
Prohlídky zahradní, lesní techniky - profesionální servis
Využijte možnost nechat si udělat prohlídky zahradní, lesní techniky. Pro klientelu v regionu Zlín, Uherské Hradiště poskytuje profesionální servis společnost Robert Bílka-Zahradní technika.
Robert Bílka - Zahradní technika
Dřevěná dlažba, podlahové čtverce, dlaždice-několik provedení
Firma WOODCMTE s.r.o. přichází z novinkou, kterou je dřevěná dlažba, podlahové čtverce, dlaždice. Dodáváme je v několika provedeních. Výroba je v Pašovicích poblíž Zlína i Uherského Hradiště.
WOODCMTE s.r.o. Velkoobchod dřevařských výrobků
Jezírka na koupání, okrasný zahradní přírodní bazén - stavba a realizace na klíč
Pokud jste se rozhodli místo umělého bazénu realizovat okrasný, zahradní, přírodní bazén, pak firma GARD&N z regionu Uherské Hradiště je ta pravá. Zajistí Vám stavbu jezírka na koupání na klíč.
GARD&N UH s.r.o. Zahradnické služby Uherské Hradiště
Svatební floristika - svatební vazby, květiny, kytice pro nevěstu
V oboru svatební floristika má mnoho zkušeností Společnost POSPA Uherský Brod, působí v lokalitě Uherské Hradiště. Připraví svatební vazby, kytice pro nevěstu i ostatní svatební dekorace.
Svatební výzdoba POSPA