Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Uherské Hradiště
Kastrace, očkování psů, koček-veterinární klinika
Ohledně kastrace i očkování psů a koček se obraťte na Veterinu Uherské Hradiště - Veterinární klinika Mlejnský.
Kreativní návrhy zahrad, kompletní realizace, jarní a podzimní údržba zahrady
Společnost GARD&N s.r.o. se věnuje zahradní architektuře - jsme kreativní při návrhu zahrady, zajistíme kompletní realizace i údržbu zahrady. Působíme převážně v regionu Uherské Hradiště a Zlín.
GARD&N UH s.r.o. Zahradnické služby Uherské Hradiště
Pronájem, půjčovna lešení pro stavební firmy-HAKI, trubkové, rámové
Pronájem lešení pro stavební firmy i řemeslníky v okrese Uherské Hradiště poskytuje firma Josef Brucháček. Půjčovna pronajme HAKI, trubkové, rámové, systémové lešení.
Josef Brucháček Pronájem lešeňových systémů
Kvalitní servis vrat - oprava garážových, průmyslových vrat
Kvalitní servis garážových, průmyslových vrat zajistí v regionu Zlínský kraj společnost Černík s.r.o. Uherský Brod. Oprava vrat od profesionálů v oboru.
ČERNÍK s.r.o. Montáž, servis vrat, stínící techniky UH
Půjčovna stavebního nářadí, stavebních strojů-na den, víkend, dlouhodobý pronájem
Firma TUFÍR je půjčovna stavebních strojů a stavebního nářadí pro region Uherské Hradiště a Zlín. Techniku lze zapůjčit na den, víkend i domluvit dlouhodobý pronájem.
Autoškola, výuka a výcvik, řidičské oprávnění, osvojení řidičských schopností a dovedností, kondiční jízdy
Autoškola Miroslav Vacek nabízí již šest let výuku a výcvik pro získání řidičského oprávnění pro skupiny A1, A2, A, B, B + A2 a současně také osvojení řidičských schopností a dovedností.
Autoškola Miroslav Vacek
Kup zimní pneumatiky v Autoservisu Dolina-přezutí vozidla máš zdarma
Přezutí vozidla máš zdarma, pokud pořídíš zimní pneumatiky v Autoservisu Dolina, tak nečekej. Při našich nízkých cenách je to výhodný kup !
Autoservis Dolina Miroslav Říš
Půjčovna systémového rámového bednění Peri Domino
Pro betonování základů v regionu Uherské Hradiště je možné zapůjčit si systémové rámové bednění Peri Domino u firmy TUFÍR. Půjčovna je v Kunovicích.
Čerpadlo na beton - čerpání betonu pískovým čerpadlem P 718 TD
Společnost TUFÍR Kunovice u Uherského Hradiště má k dispozici pískové čerpadlo P 718 TD na jemný beton. Čerpání betonu nabízí v lokalitě Zlín, Uherské Hradiště, Uherský Brod, Veselí nad Moravou.
Sanitární keramika, radiátory, plynové kotle - prodej živnostníkům i kutilům
Pestrý sortiment vodo-topo-plyn materiálu najdete na prodejně VTP Pelka Staré Město. Živnostníkům i kutilům prodáváme sanitární keramiku, armatury, plynové kotle, radiátory a mnoho dalšího.
VTP PELKA s.r.o. Prodejna instalačního materiálu UH
Křídlové a posuvné automatické vjezdové brány - dodávka a montáž
Vjezdové brány pro rodinné domy i firmy dodává společnost ČERNÍK s.r.o. ve Zlínském kraji montuje křídlové a posuvné automatické vjezdové brány.
ČERNÍK s.r.o. Montáž, servis vrat, stínící techniky UH
Vnější strojní omítky - fasádní omítky na rodinných, bytových domech
Na strojní fasádní omítky na RD i bytových domech se specializuje pan Alfréd Popek. Pro vnější omítky používá materiál ProfiBaustoffe. Působí především v regionu Zlínský, Olomoucký, Jihomoravský kraj.
Lešeňové věže, fasádní, systémové stavební lešení - pronájem
Půjčovna Josef Brucháček nabízí lešeňové věže pro montážní práce i fasádní systémové stavební lešení - pronájem pro stavaře v okrese Uherské Hradiště.
Josef Brucháček Pronájem lešeňových systémů
Nákladní přeprava klasického zboží i nebezpečného zboží ADR od VKP Transport s.r.o.
Společnost VKP Transport s.r.o. ze Starého Města u Uherského Hradiště se zaměřuje na nákladní autodopravu a přepravu zboží klasického i speciálního zboží ADR.
Pojízdné, mobilní lešení na kolečkách-využití v exteriéru i interiéru
U firmy Josef Brucháček si můžete zapůjčit pojízdné, mobilní lešení na kolečkách. Vužijete ho v exteriéru i v interiéru. Lze objednat lešení hliníkové, z lehkých slitin kovu.
Josef Brucháček Pronájem lešeňových systémů
PetExpert zdravotní pojištění zvířat, psů, koček - dostupná diagnostika, léčba pro pojištěné zvíře
Veterinární klinika Mlejnský Uherské Hradiště patří mezi smluvní partnery PetExpert, sjednáme zdravotní pojištění zvířat, psů, koček. S pojištěním je dostupná diagnostika i léčba, která dříve nebyla.
Sádrové, štukové vnitřní strojní omítky - omítání stěn, stropů v rodinných, bytových domech
Alfréd Popek se zaměřuje na strojní omítání stěn a stropů v rodinných a bytových domech. Pro vnitřní strojní omítky používá kvalitní hmoty ProfiBaustoffe. Působí v regionu Zlínský, Jihomoravský kraj.
Robotické sekačky Husqvarna Automower od autorizovaného prodejce, zajištěna instalace i servis
Společnost Albera Morava s.r.o. ze Strání zajistí návrh, instalace i servis pro robotické sekačky Husqvarna Automower. Jsme autorizovaný prodejce v lokalitě Uherské Hradiště, Uherský Brod.
Elektrotechnik, revize elektro - revizní technik elektrických zařízení, hromosvodů, rozváděčů v objektech třídy A
Revizní technik elektro - Bc. Vladimír Pavelka má oprávnění pro revize elektrických zařízení, hrovosvodů, strojů, rozváděčů v objektech třídy A. Působí v lokalitě Zlínský kraj.
Ubytování v hotelu u cyklostezky - pronájem salonku pro soukromé akce
Hotel a restaurace U Racka se nachází na ideálním místě - u cyklostezky, nedaleko Baťova kanálu, jen 8km od Uherského Hradiště. V sezóně burčáku, vína doporučujeme pronájem salonku pro soukromé akce.
Ideální hotel pro cyklisty, ubytování u cyklostezky - rekonstruované, klimatizované pokoje
Hotel a restaurace U Racka je svou polohou poblíž cyklostezky ideálním ubytováním pro cyklisty. Máme 10 zrekonstruovaných klimatizovaných pokojů. Ostrožská Nová Ves je jen 8km od Uherského Hradiště.
Zakázkové zámečnictví a kovovýroba na obráběcích a CNC strojích v NV Kovo
VN Kovo z Uherského Hradiště je česká firma, která se ve svém podnikání specializuje na zakázkové zámečnictví a kovovýrobu na obráběcích a CNC strojích.
Prodej, servis čtyřkolek - pracovní čtyřkolky a UTV vozidla CFMOTO Journeyman Gladiátor
Společnost Albera Morava s. r. o., je autorizovaným prodejním a servisním místem čtyřkolek a UTV vozidel značky CFMOTO Journeyman Gladiátor pro Zlínský kraj. Spolehlivé jsou pro práci i do terénu.
Svatby v hotelu - svatební obřady, rodinné oslavy na zahradě
Rezervujte si termín svatby s předstihem v Hotelu U racka Ostrožská Nová Ves - Uherské Hradiště. Pořádáme svatební obřady a rodinné oslavy v restauraci i na zahradě. Přijímáme termíny pro rok 2023.
Skleněné sprchové kouty, koupelnové zástěny, zrcadla na míru ze sklenářství
Vybavení koupelny ze skla dodá na míru sklenářství Skloservis-Brod s.r.o. Uherský Brod. Vyrábíme zrcadla, skleněné sprchové kouty, koupelnové zástěny ze skla. Možnost pískování různých motivů.