Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Uherské Hradiště
Interiérová dřevěná mozaika na stěnu - obložení na zeď, strop
Společnost WOODCMTE s.r.o. je dodavatelem akátové mozaiky, interiérová dřevěná mozaika je vhodná jako obložení na stěnu i strop. Vybrat si můžete na naší provozovně v Bílovicích u Uherského Hradiště.
WOODCMTE s.r.o. Velkoobchod dřevařských výrobků
Kompletní svatební květinový servis - květinová výzdoba, květiny na svatbu, dekorace na stůl
Společnost POSPA zajišťuje v regionu Uherský Brod-Uherské Hradiště kompletní svatební květinový servis. Květinová výzdoba, veškeré květiny na svatbu i dekorace na stůl jsou připraveny na míru pro Vás.
Svatební výzdoba POSPA
Autojeřáby, jeřábnické práce s obsluhou
Společnost Autojeřáby Blaha Staré Město-Uherské Hradiště provádí veškeré manipulační jeřábnické práce s obsluhou. Působíme i v regionu Zlínský kraj, Zlín.
AUTOJEŘÁBY BLAHA s.r.o.
Prodej, oprava, servis zemědělských strojů Manitou, John Deere, Monosem, Landini
V regionu Zlín, Hradiště a Hodonín zajišťuje prodej zemědělských strojů Manitou, John Deere firma AGRIOLA, která obstará i servis značek Monosem, Landini, Gregoire Besson.
AGRIOLA s.r.o. Výrobce dílů pro zemědělské stroje
Účinná ochrana před klíšťaty, parazity - tablety, pipety, obojky pro psy, kočky
Jako účinná ochrana před klíšťaty, parazity u zvířat fungují antiparazitní obojky, tablety Bravecto pro psy, pipety pro kočky. Přípravky zakoupíte na Veterinární klinice Mlejnský Uherské Hradiště.
Silniční, trekingová, horská, dětská jízdní kola, elektrokola - eshop, prodej
Firma SENZA Sport provozuje eshop, kde pořídíte vybrané modely kol se slevou. Na prodej jsou elektrokola, jízdní kola silniční, trekingová, horská i dětská. Prodejna Staré Město u Uherského Hradiště.
Ebike servis, cykloservis - oprava elektrokol, jízdních kol
Firma TK SPORT Uherský Brod zajišťuje cykloservis i ebike servis pro zákazníky z regionu Uherské Hradiště. Provádíme diagnostiku a opravu elektrokol a kvalitní servis jízdních kol.
Dušan Mihel - TK SPORT Vybavení pro sport Uherský Brod
Technická správa budov, nemovitostí - úklid, údržba, ostraha objektu
Firma BAVA servis z regionu Uherské Hradiště může být Vaším partnerem v oblasti technické správy budov, nemovitostí - zajistí bezchybný chod, úklid i ostrahu objektu. Působí v lokalitě Zlínský kraj.
BAVA servis s.r.o. Úklidové služby, úklid UH, Zlínský kraj
Profesionální podlaháři, odborná pokládka a montáž všech podlah
Odbornou pokládku a montáž všech podlah vám udělají profesionální podlaháři z Podlahového studia Jegla, kteří působí v okrese Uherské Hradiště a Zlín.
Podlahové studio Jegla - Radim Jegla Podlahářství Uherské Hradiště
Odborné topenářské, plynařské, vodoinstalační práce-drobné i velké zakázky
Společnost VTP Pelka z okresu Uherské Hradiště realizuje drobné i velké zakázky v oboru vodo topo plyn. Odborné topenářské, plynařské, vodoinstalační práce provádí po celé ČR.
VTP PELKA s.r.o. Prodejna instalačního materiálu UH
Autorizovaný servis vozů Hyundai - zimní, letní servis vozu , akce na autodoplňky
Hyundai Slovácké strojírny Uherský Brod poskytují autorizovaný servis vozů Hyundai pro zákazníky z okolí Uherského Hradiště. Využijte akce na sezónní servis vozu nebo zimní, letní akce na autodoplňky.
Autorizovaný prodejce vozů Hyundai - největší autosalon v ČR má připraveny nové i předváděcí vozy
Hyundai Slovácké strojírny Uherský Brod je autorizovaný prodejce vozů Hyundai pro zákazníky nejen na Moravě. Jde o největší autosalon Hyundai v ČR, připraveny máme nové i předváděcí vozy.
Antiparazitikum Bravecto pro psy-ochrana psů proti klíšťatům a blechám
Ochrana psů proti klíšťatům i blechám je díky antiparazitiku Bravecto dlouhodobá. V okrese Uherské Hradiště je prodejce léků a krmiv pro psy Veterinární klinika Mlejnský.
Prodej, profesionální servis jízdních kol, elektrokol - příprava na cyklosezónu
Společnost SENZA Sport s.r.o. je prodejce a servis jízdních kol a elektrokol pro region Uherské Hradiště, provozovna je ve Starém Městě. Nechejte si udělat servis před sezónou, nebo vyberte nové kolo.
Spárovky na přání - výroba spárovek na zakázku
Společnost BRENUS s.r.o. je dodavatelem lepených dřevařských materiálů z regionu Zlínský kraj. Vyrábí i spárovky na přání zákazníka. Výroba spárovek na zakázku je možná z dřevin z naší vzorkovny.
BRENUS, s.r.o. Dodavatel dřevařských materiálů
Okrasné kmeny do interiéru i pro výrobu nábytku - Carapanauba, Quari quara
Na prodejně firmy WOODCMTE v Pašovicích u Uherského Hradiště můžete vidět okrasné kmeny Carapanauba a Quari quara. Každý kmen je originál, využití mají jako solitér do interiéru i při výrobě nábytku.
WOODCMTE s.r.o. Velkoobchod dřevařských výrobků
Spolehlivá pohřební služba-citlivý přístup, individuální řešení pohřbu
Pohřební služba Pospa Uherský Brod poskytuje služby v okrese Uherské Hradiště. Zakládáme si na citlivém přístupu, individuálním řešení pohřbu.
Pohřební služba POSPA Jana Pospíšilová
Výroba náhradní díly na zemědělské stroje Gregoire-Besson
Společnost AGRIOLA je výrobce náhradních dílů na zemědělské stroje Gregoire-Besson. Výroba a provoz v obci Polešovice-Zlínský kraj. Prodáváme i náhradní díly zemědělských strojů dalších značek.
AGRIOLA s.r.o. Výrobce dílů pro zemědělské stroje
Půjčovna vícemístných aut, dodávek, osobních vozidel - výhodný pronájem
Společnost UH CAR Uherské Hradiště poskytuje výhodný pronájem osobních vozidel i dodávek. Půjčovna má i několik vícemístných aut - 8 místný vůz Toyota Proace, 9 místný Opel Vivaro, Citroen Jumpy.
Komplexní řešení obalové technologie, zásobování plasty, obaly
Společnost Centroplast, s.r.o., z regionu Zlínský kraj, zajistí zásobování obaly, plasty pro firmy v ČR. Jsme specializovaná firma pro komplexní řešení obalové technologie.
CENTROPLAST, s.r.o. Výrobce obalového materiálu Zlínský kraj
Bravecto pipety pro psy, kočky - účinná antiparazitika proti klíšťatům, blechám
Na Veterinární klinice Mlejnský Uherské Hradiště zakoupíte i účinná antiparazitika, pro psy a kočky doporučujeme jako ochranu proti klíšťatům, blechám Bravecto pipety nebo tablety.
Prodej, montáž stínící techniky - rolety, žaluzie, markýzy, japonské stěny
Společnost MONTPLAST Uherský Brod s.r.o. nabízí v regionu Zlín, Olomouc prodej a montáže stínící techniky, stínění - předokenní i vnitřní rolety a žaluzie, markýzy, japonské stěny i sítě proti hmyzu.
MONTPLAST Uherský Brod s.r.o. PVC a AL okenní systémy Zlínský kraj
Prodej servis elektrokola, jízdní kola KTM, Scot, Genesis, Dema, 4EVER
Společnost TK SPORT Uherský Brod provozuje cykloprodejnu a cykloservis. Zaměřujeme se na jízdní kola, elektrokola KTM, Genesis, Scot, Dema, 4EVER. Doporučíme Vám nové kolo, zajistíme i sezónní servis.
Dušan Mihel - TK SPORT Vybavení pro sport Uherský Brod
Profesionální úklid firem, domácností-jednorázový, pravidelný
Profesionální úklid firem a domácností zajistí firma BAVA servis s.r.o. v regionu Uherské Hradiště i Brno. Provádíme jednorázový i pravidelný úklid.
BAVA servis s.r.o. Úklidové služby, úklid UH, Zlínský kraj
Topenářské práce - dodávka ústředního topení, výměna otopných těles, tepelných izolací
Firma VTP Pelka provádí kompletní práce v oboru vodo-topo-plyn v lokalitě Uherské Hradiště. Zajistí dodávky ústředního topení, výměny otopných těles, tepelných izolací a další topenářské práce.
VTP PELKA s.r.o. Prodejna instalačního materiálu UH