Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Uherské Hradiště
Ortopedická obuv, biomechanická zdravotní obuv z lékárny
Přijďte si vybrat zdravotní obuv do lékárny U kašny v Uherském Brodě. Na prodej je u nás jak ortopedická obuv Santé, tak biomechanická obuv Hanák.
Půjčovna Josef Brucháček-montáž, půjčování lešení, stavebního nářadí
Výhodné ceny za půjčování lešení a pronájem stavebního nářadí má Půjčovna Josef Brucháček Staré Město. Je možné si dohodnout i samostatnou montáž lešení.
Josef Brucháček Pronájem lešeňových systémů
Kompletní zahradnické služby od návrhu zahradního architekta po realizaci zahrad, parků
Firma GARD&N poskytuje kompletní zahradnické služby, působí převážně v lokalitě Uherské Hradiště, Zlín. Jde o služby zahradního architekta od návrhu po realizaci zahrad, parků i krajinných úprav.
GARD&N UH s.r.o. Zahradnické služby Uherské Hradiště
Lovecké zájezdy, výlety - lov zvěře v České republice
Cestovní agentura Pro Hunt, kterou provozuje Jiří Schestauber, se zaměřuje na lovecké zájezdy, výlety. Zajišťujeme lov zvěře v České republice, pořádáme hon na jeleny, muflony, kachny, divočáky.
Půjčovna lešení a elektrického stavebního nářadí v regionu Uherské Hradiště
Firma Lešeníčko - Josef Brucháček je půjčovna lešení a elektrického stavebního nářadí pro potřeby zákazníků z regionu Uherské Hradiště. Provozovnu najdete ve Starém Městě.
Josef Brucháček Pronájem lešeňových systémů
Základní, rozšiřovací kurz, opakované školení obsluh zemních, stavebních strojů
Firma KNOTEK pořádá základní, rozšiřovací kurz i opakované školení obsluh zemních strojů a stavebních strojů. Pro firmy z regionu Uherský brod, Uherské Hradiště funguje výukové středisko Vlčnov.
Školící středisko KNOTEK s.r.o. Svářečská škola Vlčnov - Morava
Rámování obrazů, zrcadel a vazby diplomových prací, knih
Rámařství a knihařství Petra Jilíková Uherské Hradiště přijímá zakázky v rámci regionu Zlínský kraj na rámování obrazů, zrcadel i vazby diplomových prací, knih a dalších tiskovin.
Dřevěné brikety s vysokou výhřevností šetří Vaši peneženku i přírodu
Dřevěné brikety s vysokou výhřevností od firmy WOODCMTE s.r.o. šetří Vaši peněženku i přírodu. Balení po 35kg. Odběr možný v Pašovicích-nedaleko Uherského Hradiště i Zlína.
WOODCMTE s.r.o. Velkoobchod dřevařských výrobků
Realizace zahrady, levné bydlení v přírodě-konzultace ohledně financování
Společnost Jezírko Servis ví jak zbudovat levné bydlení v přírodě - poskytuje konzultace ohledně financování bydlení i realizace zahrady. Působí převážně v regionu Zlín, Zlínský kraj, Praha, Brno.
Obráběcí práce, kovoobráběčství - elektroerozivní obrábění, soustružení, frézování
Společnost KOVOBA, s.r.o. působí v oboru kovoobráběčství, obráběcí práce - elektroerozivní obrábění, soustružení, frézování. Přijímá zakázky v lokalitě Uherské Hradiště, Hodonín, Zlínský kraj.
Revitalizace bytových domů i průmyslových staveb Uherské Hradiště, zateplování staveb, rekonstrukce
Revitalizace bytových domů i průmyslových staveb Uherské Hradiště, zateplování staveb, rekonstrukce objektů a památek.
Týmový koučink NLP - koučování teamů pro management
Hedvika Juráková se věnuje koučování teamů pro management. Jde o týmový koučink NLP, kdy se rozvíjí potenciál každého jednotlivce s cílem zlepšit výkon celého týmu.
Palivové dřevo na topení - kvalitní pařené bukové dříví štípané a bukové válečky
Palivové dřevo na topení zakoupíte u firmy Dyas Ware s.r.o. - jde o kvalitní pařené bukové dříví, štípané či řezané válečky. Rozvoz zajištěn v lokalitě Uherské Hradiště, Hodonín, Kyjov a Zlín.
Půjčovna stavební, čistící, zahradní techniky - krátkodobý pronájem
Půjčovna VP Uherský Brod vyřeší Vaše starosti, pokud nemáte potřebné stavební stroje, čistící, zahradní techniku pro práce kolem domu a na zahradě. Klientelu máme převážně z okolí Uherského Hradiště.
Výroba ozubených kol, rotačních dílců, přípravků, svařovaných konstrukcí
Společnost KOBOBA s.r.o. z Ostrožské Nové Vsi se zabývá výrobou strojních součástí - ozubených kol, rotačních dílců, přípravků, svařovaných konstrukcí. Působí v lokalitě Jihomoravský, Zlínský kraj.
Prodej, rozvoz pařeného bukového palivového dřeva-dřevo na topení
U firmy Dyas Ware s.r.o. je na prodej pařené bukové palivové dřevo na topení za výhodné ceny - štípané, řezané válečky. Zajistíme i rozvoz palivového dřeva - Uherské Hradiště, Hodonín, Kyjov, Zlín.
Kompletní rekonstrukce bytových jader, přestavba koupelen
Společnost Petrastav - Petr Trachtulec zajišťuje přestavbu koupelen, rekonstrukce bytových jader i společných prostor bytových domů. Působí v regionu Uherské Hradiště, Strážnice, Veselí.
Opravy chladičů pro nákladní vozidla, autobusy Uherské Hradiště, renovace a výměny chladičů
Opravy chladičů pro nákladní vozidla, autobusy Uherské Hradiště, renovace a výměny chladičů u zemědělské, lesní a manipulační techniky.
Štípané bukové dřevo, palivové dříví-bezkonkurenční ceny, vysoká výhřevnost
Za bezkonkurenční ceny můžete pořídit štípané pařené bukové dřevo, palivové dříví s vysokou výhřevností u firmy Dyas Ware s.r.o. Zajistíme rozvoz v regionu Uherské Hradiště, Kyjov, Hodonín a Zlín.
Originální, bazarové díly na stavební techniku JCB
Společnost Greenstav dodá nejen originální a bazarové díly na stavební techniku JCB, ale i díly a příslušenství na stavební stroje dalších značek. Působíme v regionu Zlínský kraj, Uherské Hradiště.
Realizace zahradního jezírka, zahrady a okolí domu
Společnost Jezírko servis se zaměřuje na realizace zahrady, zahradního jezírka i celého okolí domu. Působí velmi často v regionu Praha, Středočeský kraj, Zlínský kraj.
Kovovýroba - kovové konstrukce, průmyslové plošiny, stojany, dílenské přípravky
Společnost KOVOBA, s.r.o. se zabývá kovovýrobou. Přijímá zakázky na výrobu kovových konstrukcí - např. průmyslové plošiny, stojany, dílenské přípravky. Působnost Zlínský kraj, Jihomoravský kraj.
Odborník v oblasti zpracování daní a účetnictví z Bojkovic u Uherského Brodu
Poskytování služeb v oblasti zpracování účetnictví pro fyzické i právnické osoby, daňové poradenství, pomoc s podáním daňových přiznání nabízí Bc. Marie Miklasová.
Realizace bydlení, mobilní dům v přírodě-poradenství ohledně financování
Touhu po bydlení v přírodě můžete snadno realizovat se společností Jezírko Servis. Základem projektu je mobilní dům a zahrada. Působíme převážně v regionu Zlínský, Jihomoravský kraj.
Rezervační systém eReceptů - lékárna přijímá online rezervace léku z elektronického receptu
Lékárna U kašny Uherský Brod přijímá online rezervace léku z elektronického receptu. Využijte náš rezervační systém eReceptů - léky připravíme a zašleme Vám informaci, že jsou připraveny k vyzvednutí.