Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Uherské Hradiště
Zahrádkářské, zahradnické potřeby, nářadí v eshopu agro-centrum.cz
V eshopu agro-centrum.cz zakoupíte zahrádkářské, zahradnické potřeby a nářadí. Vybrat si můžete i osobně na prodejně Uherský Brod.
agro-centrum Petr Trojan Zemědělská, zahradní, komunální technika
Svařování nerezu a oceli metodou MIG/MAG, TIG/WIG - zakázková výroba ocelových, nerezových konstrukcí
Vít Hél z Uherského Ostrohu realizuje zakázky v oblasti výroby ocelových, nerezových konstrukcí. Provádí svařování nerezu a oceli metodou MIG, TIG. Působí v lokalitě Uherské Hradiště, Zlínský kraj.
Vít Hél Zámečnictví Uherský Ostroh
Servis a profesionální opravy automatických a manuálních převodovek
Autoservis Dolina Kudlovice u Uherského Hradiště se specializuje na servis a profesionální opravy automatických a manuálních převodovek. Opravujeme osobní motorová vozidla všech značek.
Autoservis Dolina Miroslav Říš
Megawood terasové kompozitové profily - materiál vhodný na terasu, balkon i k bazénu
Společnost WOODCMTE s.r.o. z Bílovic u Uherského Hradiště dodává také Megawood terasové kompozitní profily, tento materiál je vhodný na terasu a balkon, ale díky protiskluzovému povrchu i k bazénu.
WOODCMTE s.r.o. Velkoobchod dřevařských výrobků
Zásobování, spedice, doprava potravin pro obchodní řetězce chladírenskými, mrazírenskými návěsy v ČR i na Slovensko
Přepravní společnost MANET trans s.r.o. provozuje spedici, dopravu potravin chladírenskými, mrazírenskými návěsy v rámci ČR a SK. Zajišťuje zásobování pro obchodní řetězce.
Geodetická kancelář - geodetické práce, zaměření hranic pozemku
Společnost PAVELKA - VTP s.r.o. se mimo práce v oboru vodo, topo, plyn zaměřuje na geodetické práce v lokalitě Uherský Brod, Zlínský kraj. Geodetická kancelář je v obci Vlčnov.
PAVELKA - VTP s.r.o. tepelná čerpadla, solární systémy UH
Hliníkové ploty, vstupní branky, brány dvoukřídlé, samonosné - s pohonem i bez
Společnost Bezúdržbový plot Petry Pisklákové instaluje především hliníkové ploty a k nim i vstupní branky, brány samonosné, dvoukřídlé s inteligentním pohonem i bez. Působí v lokalitě Zlínský kraj.
Dřevěné a ocelové pergoly, přístřešky na zahradu či terasu - výroba na zakázku
V Zámečnictví Vít Hél se zaměřujeme na výrobu z oceli a nerezu, na zakázku vyrobíme ocelové i dřevěné pergoly a kryté posezení na zahradu či terasu. Působíme v lokalitě Zlínský, Jihomoravský kraj.
Vít Hél Zámečnictví Uherský Ostroh
Volné místo u přepravní společnosti - automechanik nákladních automobilů, řidič C+E, dispečer nákladní dopravy
Přepravní společnost MANET trans s.r.o. má aktuálně volné místo pro různé pozice - přijme automechanika na opravy nákladních automobilů, řidiče C+E, dispečera nákladní dopravy.
Projektování, realizace zahrad od firmy GARD&N
Firma GARD&N Staré Město poskytuje profesionální zahradnické služby - projektování, realizace zahrad. Působíme v okrese Uherské Hradiště i Brno.
GARD&N UH s.r.o. Zahradnické služby Uherské Hradiště
Podlahy Marmorette-nejprodávanější, stálobarevné přírodní linoleum, marmoleum
V dnešní době patří mezi nejprodávanější podlahy přírodní linoleum - marmoleum Marmorette je stálobarevné, dostupné ve spoustě vzorů u firmy Podlahové studio Jegla Uherské Hradiště.
Podlahové studio Jegla - Radim Jegla Podlahářství Uherské Hradiště
Rozvoz, přeprava potravin-nákladní doprava chladírenskými návěsy
Přeprava potravin vyžaduje speciální podmínky. Rozvoz zajistí firma MANET trans z regionu Zlínský kraj. Nákladní doprava je zajištěna chladírenskými návěsy.
Prodej podlahových krytin za nízké ceny - podlahové studio zajistí i pokládku
Podlahové studio Jegla Babice se zabývá prodejem podlahových krytin všeho druhu. Překvapí Vás naše nízké ceny. Naše podlahářství zajistí i pokládku, působíme v regionu Zlínský kraj.
Podlahové studio Jegla - Radim Jegla Podlahářství Uherské Hradiště
Výroba z oceli, nerezu - schodiště, zábradlí, madla, brány, nerezové molo
Zámečnictví Uherský Ostroh - Vít Hél se zaměřuje na výrobu schodiště včetně zábradlí, brány, nerezová mola a další výrobky z oceli či nerezu. Působíme v lokalitě Uherské Hradiště, Veselí i Bzenec.
Vít Hél Zámečnictví Uherský Ostroh
Dárkové zboží, vína, delikatesy - prodejna se specialitami z Itálie, Řecka, Španělska
Prodejna PONTESHOP Uherský Brod se specializuje na prodej dárkového zboží, delikates, vína a dalších specialit z Itálie, Řecka, Španělska. Můžete u nás relaxovat u kávy, čaje i koupit dárek co potěší.
Přeprava potravin v ČR mrazírenskými návěsy, plachtovými návěsy
Společnost MANET trans s.r.o. má k dispozici plachtové návěsy a vlastní i dvou-teplotní chladírenské, mrazírenské návěsy pro přepravu potravin v ČR. Zásobujeme obchodní řetězce v ČR.
Strojní čištění kanalizace - efektivní čištění odpadů, odpadních stoupaček, kanalizačního potrubí
Servisní práce v oblasti kanalizací poskytuje v regionu Uherské Hradiště, Uherský Brod firma PAVELKA - VTP s.r.o., zajistíme strojní čištění kanalizace, kanalizačního potrubí, stoupaček, odpadů.
PAVELKA - VTP s.r.o. tepelná čerpadla, solární systémy UH
Čerstvé hovězí, vepřové maso i uzeniny z Řeznictví Koníček
V Řeznictví Vlčnov u Uherského Brodu nakoupíte čerstvé vepřové i hovězí maso od českých dodavatelů. Majitel František Koníček dodá i uzeniny vlastní výroby.
Pohřební služba - zajištění pohřbu, kremace jakýkoliv den
Pohřební služba POSPA na pobočce Kunovice poskytuje kompletní služby v rámci zajištění pohřbu, kremace. Obraťte se na nás jakýkoliv den. Působíme v lokalitě Uherské Hradiště, Zlínský kraj.
Pohřební služba POSPA Jana Pospíšilová
Prodej rakví, levné i zdobené rakve z pohřebnictví Pospa-jsme tu pro Vás 24 hodin denně
Velký výběr rakví na prodej najdete v pohřebnictví Uherský Brod. Pohřební služba Pospa je tu pro Vás 24 hodin denně - vždy, když nás potřebujete.
Pohřební služba POSPA Jana Pospíšilová
Projektování, kompletní realizace zahrad, parků
Společnost GARD&N se věnuje projektování a kompletní realizaci zahrad a parků - přijímá zakázky i v okolních regionech Hodonín a Jihomoravský kraj.
GARD&N UH s.r.o. Zahradnické služby Uherské Hradiště
Jedinečné projekty, rekonstrukce zahrad, veřejné zeleně od zahradního architekta
Pokud chcete modernizovat zahradu, obraťte se na společnost GARD&N, která Vám vypracuje jedinečné projekty zahrad i veřejné zeleně. Zahradní architekt Vám při rekonstrukci zahrady ušetří čas i peníze.
GARD&N UH s.r.o. Zahradnické služby Uherské Hradiště
Sleva na multifokály 30%, na běžná brýlová skla 30-50%
V Oční optice Cairoo Uherské Hradiště aktuálně pořídíte multifokální brýle se slevou. Je platná 30% sleva na multifokály a 30-50% na ostatní brýlová skla.
Dodávky, montáže ústředního topení, kanalizace, vodovodu, plynu i kompletní výměna bytového jádra
Společnost Termo Moštěk z Kněžpole u Uherského Hradiště řeší pro firmy i soukromé osoby dodávky a montáže ústředního topení, kanalizace, vodovodu, plynu v lokalitě Zlínský kraj.
Termo Moštěk Intalatérství Uherské Hradiště
Uzená pečená masa - kýta, kolena, plec i naložené maso k dogrilování pro Vaše akce
Řeznictví a uzenářství Kadlček z Dolního Němčí připraví naložená a pečená masa pro Vaše víkendové akce. Na objednávku pečená uzená kýta, plec i kolena. Dodáváme ve Zlínském i Jihomoravském kraji.