Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Uherské Hradiště
Úklidové služby-pravidelný úklid domů, bytů, kanceláří
Firma Úklidové služby Balázs Staré Město se stará o pravidelný úklid domů, bytů, kanceláří v regionu Zlínský kraj i Brno.
BAVA servis s.r.o. Úklidové služby, úklid UH, Zlínský kraj
Zhotovení, realizace strojních omítek u rodinných, bytových domů
Alfréd Popek se specializuje na zhotovení strojních omítek u rodinných a bytových domů. Zhotovení strojní omítky je rychlé a kvalitní. Působnost firmy - Jihomoravský, Zlínský kraj a Olomoucký kraj.
Rychle stavitelné modulové, rámové lešení - pronájem, půjčovna
Půjčovna lešení Josef Brucháček poskytuje pronájem lešení firmám v lokalitě Uherské Hradiště, Hodonín, Zlínský kraj. Pro pokrytí velkých ploch doporučujeme rychle stavitelné modulové, rámové lešení.
Josef Brucháček Pronájem lešeňových systémů
Stříkané fasády rychle - nátěry omítkových fasád, lepené tepelné izolace
Firma Omítky Popek s.r.o. přijímá zakázky na stříkané fasády v lokalitě Zlínský, Jihomoravský kraj. Řešíme lepené tepelné izolace, nátěry omítkových směsí. Chcete-li mít fasádu rychle, oslovte nás.
DDD servis-deratizace, desinsekce, hubení hlodavců, hmyzu
Firma Vladimír Balázs poskytuje v regionu Zlínský kraj DDD servis - deratizace, desinsekce, dezinfekce. Zajistíme hubení hlodavců, hmyzu i asanace.
BAVA servis s.r.o. Úklidové služby, úklid UH, Zlínský kraj
Rolovací garážová vrata - montáž bez stavebních úprav do každého otvoru
Rolovací garážová vrata jsou vhodná do nové i původní garáže, bez stavebních úprav lze provést montáž do každého otvoru. V regionu Uherské Hradiště, Zlín, Přerov Vám je dodá firma ČERNÍK s.r.o.
ČERNÍK s.r.o. Montáž, servis vrat, stínící techniky UH
Zahrádkářské a pěstitelské potřeby - zavařovací sklenice, víčka, demižony, přepravky, zeláky
Zdeněk Sonntag provozuje prodejnu s potřebami pro dům i zahradu v Uherském Hradišti. Přijďte si nakoupit zavařovací sklenice a víčka, demižony, přepravky, zeláky a další pěstitelské potřeby.
Instalační materiál vodo topo plyn, železářské zboží, hutní materiál-pro živnostníky i kutily
Velký výběr instalačního materiálu vodo topo plyn, hutního materiálu i železářského zboží je pro živnostníky i kutily na prodejně firmy VTP PELKA s.r.o. Staré Město.
VTP PELKA s.r.o. Prodejna instalačního materiálu UH
Suché bukové dřevo na topení - řezané bukové válečky
Na prodejně firmy WOODCMTE s.r.o. v Bílovicích u Uherského Hradiště zakoupíte kvalitní, suché bukové dřevo na topení - jde o bukové válečky řezané na délku 30-33cm.
WOODCMTE s.r.o. Velkoobchod dřevařských výrobků
HAKI lešení - půjčovna, pronájem systémového lešení
Půjčovna Josef Brucháček poskytne stavařům v lokalitě Uherské Hradiště, Zlínský kraj pronájem lešení. K dispozici máme systémové HAKI lešení, trubkové i rámové lešení.
Josef Brucháček Pronájem lešeňových systémů
Autoservis, pneuservis MD-CAR - zapůjčení náhradního vozu po dobu opravy auta
Autoservis a pneuservis MD-CAR poskytuje služby pro majitele vozů z Vlčnova, Podolí, obce Veletiny, Nivnice, Hluk, Uherského Brodu i širšího okolí. Po dobu opravy auta lze využít náhradního vozu.
Elox hliníku a jeho slitin v různých barvách - eloxování s předúpravou E6 satén
Společnost ELOXTECH ze Starého Města u Uherského Hradiště provádí elox hliníku a jeho slitin v různých barvách. Eloxování provádí s předúpravou E6 - satén i E0.
Výběrová, modřínová kúra-ochrana proti plevelům, zamrznutí rostlin
Modřínová kúra není jen dekorace, ale také ochrana proti plevelům a zamrznutí rostlin. V regionu Zlín, Uherské Hradiště je tato výběrová kúra na prodej u firmy WOODCMTE s.r.o. .
WOODCMTE s.r.o. Velkoobchod dřevařských výrobků
Obec Nivnice láká turisty Nivnickou riviérou, horskou turistikou a lidovými obyčeji
Obec Nivnice leží nedaleko města Uherský Brod v části zvané jako Moravské Slovácko a na jižní a východní straně je obklopena pohořími Bilých Karpat a Velkého Lopeníku.
Truhlářství Mojmír Navrátil - nábytek z masivu i lamina nebo kuchyně na míru
Zakázkovou výrobu nábytku a kuchyní na míru z masivu pro Vás v okrese Uherského Hradiště vyrobí truhlář Mojmír Navrátil z Bojkovic.
Pokládka umělého trávníku kolem bazénu - umělá tráva má přirozený vzhled, bezpečný povrch bez nutnosti údržby
Podlahové studio Pavel Bradáč - EFEKT doporučuje kolem bazénu pokládku umělého trávníku, který má přirozený vzhled, je bezpečný a bez údržby. Naši prodejnu najdete v Kunovicích u Uherského Hradiště.
Náhradní díly, servis zemědělské techniky, strojů Gregoire Besson, Manitou
AGRIOLA Polešovice z okresu Uherské Hradiště poskytuje servis zemědělské techniky Gregoire Besson, Manitou, Monosem, Landini a dodává náhradní díly na tyto stroje.
AGRIOLA s.r.o. Výrobce dílů pro zemědělské stroje
Skleněné výrobky na míru - celoskleněné dveře, stěny, zástěny do kuchyně, zábradlí, nábytek, obklady ze skla
SKLOSERVIS-BROD s.r.o. je sklenářství s dlouholetou historií. Vyrábíme skleněné výrobky na míru - celoskleněné dveře, stěny, zástěny do kuchyně, zábradlí, nábytek, obklady ze skla.
Rychlý produkční digitální tisk do formátu až 33x120cm - multifunkční tiskárna
Michaela Pochylá nabízí ve své reklamní agentuře rychlý produkční digitální tisk do formátu až 33x120cm. K dispozici máme multifunkční tiskárnu. Realizujeme zakázky v lokalitě Zlínský kraj.
V oboru topenářství, kominictví, kamnářství zajistíme montáž, servisní služby i konzultace
Firma Re. Therm servis s.r.o. z Jalubí u Uherského Hradiště působí v oboru topenářství, kamnářství, kominictví. Na Moravě má více než 20000 zákazníků, pro které zajištuje servisní služby a konzultace.
Levné fasádní lešení - pronájem, prodej lešení pro Vaši fasádu
Firma Josef Brucháček nabízí pronájem a prodej lešení. Stavaři z regionu Uherské Hradiště, Zlín tak mohou pořídit levné fasádní lešení
Josef Brucháček Pronájem lešeňových systémů
Výrobce plechové střešní krytiny - cenově dostupná lehká krytina v různých barvách
Společnost ROMAX CZ, s.r.o. vyrábí cenově dostupné lehké střešní krytiny, plechová střešní krytina je hlavním produktem, dodáváme ji v různých barvách.
EMS trénink - individuální efektivní cvičení pro zpevnění těla, zvýšení kondice
EMS Trénink je efektivní individální cvičení, využívá se elektrické stimulace svalů pro zpevnění těla, zvýšení kondice. Přijďte si zacvičit do Top Body ve Zlíně či Starého Města u Uherského Hradiště.
Instalace, montáž podlahového topení, vytápění
Firma VTP Pelka s.r.o. z regionu Uherské Hradiště v rámci oboru topenářství provádí instalace, montáž podlahového topení, vytápění.
VTP PELKA s.r.o. Prodejna instalačního materiálu UH
Carapanauba okrasný kmen pro designový stůl-v exteriéru, interiéru
Novinkou firmy WOODCMTE s.r.o. pro rok 2017 budou okrasné kmeny Carapanauba. Okrasný kmen má využití jako designový stůl v exteriéru i interiéru.
WOODCMTE s.r.o. Velkoobchod dřevařských výrobků