Hledáte kvalitní a odolné vybavení pro sklady, kanceláře, domácnosti, obchodní a další prostory? Pestrou nabídku najdete v oblasti kovového vybavení a můžete si tak vybrat různé kovové skříně, policové a regálové systémy, kancelářské a šatní kovové vybavení, lavice, věšáky, skříňky na klíče, vybavení do garáží a dílen a další sortiment.

Výroba a dodávka ocelových konstrukcí na zakázku – kovové stavební konstrukce
Ocelové stavební konstrukce na zakázku realizuje na území celé Vysočiny firma Dolmont Energo. Na míru Vám vytvoříme lehké kovové konstrukce, jako jsou brány, zábradlí, mříže apod.
DOLMONT ENERGO s.r.o.
Montážní práce pro průmyslové firmy - montáže, demontáže ocelových konstrukcí, technologických celků
Firma MONTEMA spol. s r.o. z regionu Zlínský kraj se zaměřuje na montážní práce pro průmyslové firmy - montáže, demontáže ocelových konstrukcí, technologických celků. Působí po celé ČR.
Policové regály Dexion - kompletní sortiment na eshopu Altic
Variabilní a kvalitně vyrobené policové regály Dexion zajistí profesionální skladování Vašeho zboží nebo materiálu. Regály pohodlně zakoupíte na eshopu společnosti Altic Point s r.o. z Prahy.
Altic Point s.r.o. Regály Praha
Přístřešky a přístřeší na odpadkové koše, popelnice pro obce a města - výroba
Vybavte vaši obec nebo město odpadkovými koši (popelnicemi) s přístřešky a zamezte tak zbytečnému a nepěknému nepořádku na chodnících. Firma Čekárny - bus v Zábřehu se zaměřuje na jejich výrobu.
Čekárny - bus Vendula Kyščiaková  zámečnictví
Námořní kontejnery ke skladování prodej – ihned k odběru
Námořní kontejnery, které prodává společnost METRANS, a.s. z Prahy a které jsou ihned k odběru, nalézají široké využití nejen ke skladování.
METRANS, a.s. Námořní kontejnery prodej pronájem Praha
Profesionální opláštění komerčních, kancelářských budov a výrobních hal pomocí fasádních plášťů
Fasádní pláště se využívají při opláštění především komerčních budov chrání fasádu proti povětrnostním vlivům. Opláštění realizují u společnosti LOP realizace, s.r.o. v okolí Ostravy i Frýdku-Místku.
Kovový nábytek za nízké ceny - nakupte si vše na jednom místě!
Kovový nábytek za bezkonkurenční ceny od společnosti Enprag s.r.o., Praha. Nakupujte vše na jednom místě od dílenského vybavení po kancelářské židle a stoly.
Strojní ocelové konstrukce Ústí nad Orlicí, svařované konstrukce, ochranné kryty
Naše zakázková kovovýroba je velice obsáhlá, dokážeme zajistit výrobu strojních ocelových konstrukcí jako jsou svařované konstrukce nebo ochranné kryty.
UNIKOVO SVOBODA s.r.o. Kovovýroba Ústí nad Orlicí
Opláštění budov z kvalitních fasádních plášťů, vysoce odolné proti povětrnostním vlivům
Při rekonstrukci nebo stavbě komerčních budov, obchodů, výrobních hal, či domů se využívá opláštění budov z fasádních plášťů. Realizaci zajistí společnost Střechy Višňovský nejen v Ostravě, i v Opavě.
Střechy Višňovský Jaroslav
Kovovýroba Vracov, ocelové konstrukce, oplocení, mříže
Potřebujete rychle postavit novou halu či jinou ocelovou konstrukci? Chcete nové oplocení a bránu kolem rodinného domu? S tím vším Vám poradí a pomůže naše společnost Kovo Kotek.
Kovo Kotek Ondřej Kotek
Moderní autobusové čekárny budou ozdobou vaší obce i města - výroba
Zpříjemněte všem cestujícím čekání a nechte ve vaší obci nebo městě vyrobit moderní autobusové čekárny. Obraťte se firmu Čekárny - bus v Zábřehu u Šumperka, která autobusové zastávky vyrábí.
Čekárny - bus Vendula Kyščiaková  zámečnictví
Kvalitně zpracované a postavené přístřešky pro koně a hospodářská zvířata na míru
Výroba a montáž přístřešků pro koně a hospodářská zvířata od společnosti Equicov s.r.o., se sídlem v Nové Vsi u Třebíče. Konstrukce je z kvalitní oceli s dřevěnou výplní.
Equicov s.r.o. Vybavení stájí Třebíč
Výroba konstrukcí z oceli, hliníku, nerezové oceli – lehké a střednětěžké konstrukce
Zakázkovou výrobu lehkých a středně těžkých konstrukcí z oceli, hliníku a nerezové oceli vhodných do interiéru i exteriéru se v okolí Třebíče zabývá zámečnictví Jaroslav Borůvka.
Zámečnictví Jaroslav Borůvka
Přístřeší pro odpadové nádoby - výroba z kvalitních a lehkých materiálů
Pokud hledáte spolehlivého výrobce přístřeší pro odpadové nádoby do vašeho města nebo obce, pak se obraťte na firmu Čekárny - bus se sídlem v Zábřehu nedaleko města Šumperk.
Čekárny - bus Vendula Kyščiaková  zámečnictví
Výroba svařovaných ocelových konstrukcí Bruntál, stroje a zařízení pro těžbu ropy, nerostů a plynu
Vyrábíme stroje, zařízení a náhradní díly především pro zahraniční zákazníky v oblasti těžby ropy, nerostů, přepravy plynu, námořní manipulační techniky a dopravní techniky.
Konstrukce pro skladování Jablonec nad Nisou, výroba podest a jednoúčelových strojů
Naše firma z okresu Jablonec nad Nisou se zabývá výrobou konstrukcí pro skladování, jedná se zejména o výrobu podest a jednoúčelových strojů.
Kovovýroba Třebíč, ocelové konstrukce, klempířství a zámečnictví, obrábění, frézování, soustružení
Naše firma z Třebíče provádí kompletní kovovýrobu, zajišťujeme klempířské a zámečnické práce, CNC obrábění, frézování, soustružení, výroba ocelových konstrukcí.
Výroba kovových konstrukcí Karviná, malosériová i velkosériová kovovýroba, kovový nábytek
Vyrábíme a dodáváme zboží pro dodavatele řešení vybavení interiérů komerčních prostor a výrobcům nábytku a interiérových prvků.
Zámečnické práce, ocelové konstrukce -  prodej zámečnických potřeb
Veškeré zámečnické práce, výrobu ocelových konstrukcí a rekonstrukci ocelových hal zajistí v okolí Bořetic KOVOVÝROBA Herůfek. Prodáváme také i zámečnické potřeby.
KOVOVÝROBA Ing. Vladimír Herůfek
PROMAN s.r.o. – váš dodavatel regálových systémů z Chrudimi
Trend je jasný. Zvětšete své skladovací prostory a mějte přitom ve svých zásobách přehled. To vše vám umožní naše regálové systémy.
Stavební ocelové konstrukce, průmyslová schodiště Jičín
Kovovýroba MH - KOVO, s.r.o. se zabývá výrobou a montáží ocelových konstrukcí jak stavebních tak technologických, průmyslových schodišť, zámečnickými i svářečskými pracemi.
Výroba dílenského nábytku Teplice, zábrany proti koronaviru, snadná a rychlá montáž zábran
Nabízíme plexisklové zábrany proti kapénkové nákaze COVID-19, vhodné do kamenných prodejen a pultových prodejen, snadná a rychlá montáž + demontáž.
VYKONA TEPLICE, spol. s r.o. kovový dílenský nábytek
Pronájem a přistavení kontejnerů na odpad Český Brod, kontejnerová doprava, objemný odpad
Firma MS Servis z Českého Brodu s více jak 15letou tradicí a jeden z největších kontejnerových dopravců v regionu.
Odvoz a likvidace odpadů, suti, zeminy - dlouhodobý pronájem kontejnerů
Odvoz a likvidaci odpadů, suti nebo zeminy zvládne v Brně zajistit firma Jan Karpíšek. Přistavíme kontejnery tam kde jsou potřeba a poskytneme i jejich dlouhodobý pronájem.
Nosné ocelové konstrukce Olomouc, výroba svařenců, opracování, lakování a montáž
Naše firma HOPAX z okresu Olomouc se zabývá výrobou ocelových konstrukcí z nelegovaných ocelí včetně obrábění a lakování až do 40 m délky a 35 t.