Hledáte kvalitní a odolné vybavení pro sklady, kanceláře, domácnosti, obchodní a další prostory? Pestrou nabídku najdete v oblasti kovového vybavení a můžete si tak vybrat různé kovové skříně, policové a regálové systémy, kancelářské a šatní kovové vybavení, lavice, věšáky, skříňky na klíče, vybavení do garáží a dílen a další sortiment.

Výroba stabilních kovových regálů s pevnou policí z dřevotřísky s vysokou nosností
Výrobou stabilních kovových regálů s pevnou policí z dřevotřísky, vyznačující se vysokou nosností, např. HEAVY RACK, FUTUR a FUTUR PLUS, se zabývá společnost KOVONA SYSTEM, a.s. Český Těšín.
KOVONA SYSTEM, a.s.
Přístřešky na odpadové nádoby, koše a popelnice – kvalitní přenosné přístřeší
Přístřešky na odpadové nádoby, koše a popelnice ve formě kvalitního přenosného přístřeší ukotveného do podloží dodává nejen v okolí Olomouce a Šumperku společnost Čekárny – bus.
Čekárny - bus Vendula Kyščiaková  zámečnictví
Pronájem kancelářských a skladových kontejnerů včetně dopravy a složení
Pronájem kancelářských a skladových kontejnerů vhodných k uskladnění materiálu nebo jako mobilní kancelář zajišťuje v oblastech Znojma a Moravského Krumlova společnost Autodoprava Bohdálek.
Autodoprava Bohdálek Znojmo Zemní a výkopové práce
Skladové regály plně přestavitelné – snadno, rychle a bez šroubování
Skladové plně přestavitelné regály, které snadno, rychle a bez šroubování uzpůsobíte aktuálním požadavkům, nabízí společnost Altic Point s.r.o. se sídlem u Prahy.
Altic Point s.r.o. Regály Praha
Výroba, montáž ocelových konstrukcí pro zemědělství i strojírenský průmysl ve vysoké kvalitě
Komplexní služby v oblasti výroby, dodávek a montáží ocelových konstrukcí pro zemědělství i strojírenský průmysl ve vysoké kvalitě poskytuje společnost Opravny Telč, a.s.
Opravny Telč, a.s. Ocelové haly a konstrukce
Vícezásobníkový systém Reca-Kanban, box s velkou kapacitou vhodný pro sériové montáže
Vícezásobníkový systém Reca-Kanban, box s velkou kapacitou vhodný pro sériové montáže, který se přizpůsobí na provozní možnosti, dodává firma Reca spol s.r.o. z Brna.
Výroba montovaného, celopozinkovaného přístřešku na kola i s možností dodávky parkové lavičky
Výrobu montovaného, celopozinkovaného přístřešku na kola včetně dodávky i na hůře dostupná místa zajistí společnost Přidal s.r.o. se sídlem v Kralicích, v Olomouckém kraji.
Přidal s.r.o.
Servis, dodávka a prodej variabilních roštových kontejnerů a kompostérů
Kytulava s.r.o. v Ostravě se zabývá servisem, dodávkou a prodejem roštových kontejnerů a kompostérů. Tyto kontejnery mají celou řadu využití, lze je libovolně přemístit, kam zrovna potřebujete.
Použité námořní kontejnery – výhodný prodej nebo pronájem
Použité námořní ocelové kontejnery v několika velikostech k uskladnění objemného materiálu nebo zboží výhodně prodává nebo pronajímá společnost METRANS, a.s. z Prahy.
METRANS, a.s. Námořní kontejnery prodej pronájem Praha
Skladové plošiny a montované ocelové konstrukce dodává Altic Point, Praha
Montované ocelové skladové konstrukce a plošiny od společnosti Altic Point z Prahy jsou řešením pro skladování v průmyslu, které se plně přizpůsobí Vašim potřebám.
Altic Point s.r.o. Regály Praha
Uchycení fasádní desek ILTEGRO - VARIO - inovativní uchycení fasádních obkladů
Moderní, inovativní a efektivní to jsou konstrukce k uchycení fasádních desek VARIO pro montované fasádní obklady, které pro Vás zajišťuje brněnská firma ILTEGRO, spol. s.r.o.
Svařování nerezu a oceli metodou MIG/MAG, TIG/WIG - zakázková výroba ocelových, nerezových konstrukcí
Vít Hél z Uherského Ostrohu realizuje zakázky v oblasti výroby ocelových, nerezových konstrukcí. Provádí svařování nerezu a oceli metodou MIG, TIG. Působí v lokalitě Uherské Hradiště, Zlínský kraj.
Vít Hél Zámečnictví Uherský Ostroh
Výroba ocelových konstrukcí a zámečnických prvků
Společnost HLH Divize výroba O.K., s.r.o. se zabývá výrobou ocelových konstrukcí a zámečnických prvků již více než dvacet let.
HLH Divize výroba O.K., s.r.o.
Dřevěné a ocelové pergoly, přístřešky na zahradu či terasu - výroba na zakázku
V Zámečnictví Vít Hél se zaměřujeme na výrobu z oceli a nerezu, na zakázku vyrobíme ocelové i dřevěné pergoly a kryté posezení na zahradu či terasu. Působíme v lokalitě Zlínský, Jihomoravský kraj.
Vít Hél Zámečnictví Uherský Ostroh
RFID technologie - inovativní způsob řízení zásob, speciální KANBAN systém
Inovativní způsob pro řízení toku zásob Vám přináší firma reca spol. s r.o. z Brna. RFID technologie (radio frequency identification) představují speciální řešení hospodaření v KANBAN systémech.
Závěsné systémy pro garáž a dílnu, závěsné panely, závěsné háky a ostatní závěsné prvky, garážový nábytek, garážová vrata
Společnost TS HOOKS s.r.o. se specializuje na internetový prodej závěsných systému pro Vaši garáž a dílnu, garážového nábytku a garážových vrat.
Prodej kontejnerů a dodávka kdekoli v České republice i na Slovensku
Ocelové námořní kontejnery na sklady, dílny či archivy od společnosti METRANS, a.s., uspokojíme požadavky okamžitě a kdekoli v České republice i na Slovensku.
METRANS, a.s. Námořní kontejnery prodej pronájem Praha
Výroba z oceli, nerezu - schodiště, zábradlí, madla, brány, nerezové molo
Zámečnictví Uherský Ostroh - Vít Hél se zaměřuje na výrobu schodiště včetně zábradlí, brány, nerezová mola a další výrobky z oceli či nerezu. Působíme v lokalitě Uherské Hradiště, Veselí i Bzenec.
Vít Hél Zámečnictví Uherský Ostroh
Kompletní dodávka a montáž opláštění budov, hal, jízdáren a ocelových konstrukcí
Pokud potřebujete vyřešit nedostatky starší stavby, obraťte se na firmu Opravny Telč, a.s., která se zabývá kompletní dodávkou a montáží opláštění ocelových konstrukcí, hal, budov a jízdáren.
Opravny Telč, a.s. Ocelové haly a konstrukce
Výstavba nezateplených montovaných hal, opláštění nezateplených hal
Výstavbu nezateplených montovaných hal včetně konstrukce zajistí kdekoliv na území České republiky firma Opravny Telč. Postaráme se také o opláštění nezateplených hal trapézovým plechem.
Opravny Telč, a.s. Ocelové haly a konstrukce
Schodiště a zábradlí na míru, atypická výroba, montáž Jičín
Již si nemusíte dělat starosti s atypickou stavbou Vašeho rodinného domu, nebo sídla firmy. Schodiště a zábradlí na míru Vám vyrobí a namontuje INZA Rohoznice s.r.o. poblíž Jičína
Regálové systémy - kompletní dodávky od návrhů až po realizaci
Společnost PROMAN s. r. o. nabízí kompletní dodávky regálových systémů pro skladové prostory. Dodává paletové, policové, konzolové regály i skladové plošiny.
Výroba konstrukcí pro skladování, podest, jednoúčelových strojů pro automotive
Společnost Pejistro s.r.o. se zabývá výrobou konstrukcí pro skladování, podest, jednoúčelových strojů pro automotive a obráběním kovů.
Autodoprava, pronájem kontejnerů a likvidace suti a odpadu od ABN Trans
Společnost ABN Trans z okresu Kladno, zajišťuje pronájem kontejnerů, autodopravu nebo dovoz a likvidace sutě, odpadu nebo černých skládek, rovněž poskytuje stavební práce.
Výroba ocelových konstrukcí, ocelové stožáry, strojní nosníky, nosníky generátorů, strojírenská výroba
Výrobou ocelových konstrukcí jako jsou ocelové stožáry, strojní nosníky, nosníky generátorů a dalších komponentů se zabývá společnost SIAG CZ, s.r.o.