Hledáte kvalitní a odolné vybavení pro sklady, kanceláře, domácnosti, obchodní a další prostory? Pestrou nabídku najdete v oblasti kovového vybavení a můžete si tak vybrat různé kovové skříně, policové a regálové systémy, kancelářské a šatní kovové vybavení, lavice, věšáky, skříňky na klíče, vybavení do garáží a dílen a další sortiment.

Výroba stožárů a sloupů pro osvětlení - ocelové strožáry pro osvětlení a signalizace
Výrobu ocelových stožárů a sloupů pro veřejné osvětlení a světelnou signalizaci Vám nabízí společnost Amako se zkušenostmi na českém i zahraničním trhu.
AMAKO, spol. s r.o.
Ocelové konstrukce s širokým využitím - výroba, realizace, montáž
Ocelové konstrukce s širokým využitím a jejich výrobu i montáž realizuje společnost GIGA montáže s.r.o. se sídlem v Ostravě, která se specializuje také na technologické konstrukce.
GIGA montáže, s.r.o. Ostrava
Návrh a realizace ocelových konstrukcí a kovových schodišť – individuální služby šité na míru
Na individuální návrh a realizaci ocelových konstrukcí, zábradlí a kovových schodišť šitých na míru se zaměřuje v oblasti Znojma Umělecké kovářství a zámečnictví Lukáše Severy.
Umělecké kovářství a zámečnictví Lukáš Severa
Montované stavebnicové haly s různým využitím - výroba, jednoduchá montáž
Bezúdržbové stavby pro firmy nebo soukromé osoby vyrábí společnost NAUTIG SE Halmont z Jihlavy. Za rozumné ceny dodáváme montované stavebnicové haly, které sestaví každý zručnější kutil.
NAUTIG SE Halmont
Výroba stožárů  pro veřejné osvětlení sportovišť a sportovních areálů
Výrobu stožárů veřejného osvětlení a pro osvětlení sportovišť a sportovních areálů se službou kontrolních statických výpočtů zajišťuje společnost FORELV s.r.o. z Prostějova.
FORELV s.r.o.
Stavební zámečnictví - výroba ocelové konstrukce, atypické zábradlí, mříže, přístřešky
Společnost ZAMKOV UH působí v oboru stavební zámečnictví, v lokalitě Zlínský kraj. Výroba je zaměřena na atypické výrobky - ocelové konstrukce, zábradlí, mříže i přístřešky.
ZAMKOV UH s.r.o. Umělecké kovářství Uherské Hradiště
Remycont: Váš spolehlivý partner pro repasované i nové IBC kontejnery a sudy
Hledáte kvalitní IBC kontejnery nebo sudy, ať už nové nebo repasované? Remycont je tu pro vás s komplexní nabídkou a profesionálním servisem.
REMYCONT, s.r.o. Servis a prodej IBC kontejnerů
Tvarové výpalky a výpalky s úkosy  - CNC zakázková, sériová výroba
CNC zpracování tvarových výpalků a výpalků s úkosy provádí firma R + W Ferra s.r.o. z Brna. Realizujeme zakázkovou a sériovou výrobu včetně zpracování podkladů pro Vysočinu a okolí.
R + W Ferra s.r.o. Tvarové výpalky Brno
Regály pro váš sklad, kancelář i domácnost
Kvalitní, bezpečné a praktické regály pro vaše skladování a archivaci od společnosti STRATUS spol. s r.o. Široký výběr regálů pro různé účely a potřeby.
STRATUS spol.s r.o. skladové vybavení, regály
Prodej plachtových obloukových hal, hangárů a skladů Hlamont
Montované obloukové haly, garáže, sklady, hangáry a party stany-jejich prodej a montáž kdekoli v České republice zajistí firma Halmont
NAUTIG SE Halmont
Prodej zemědělské montované plachtové přístřešky pro uskladnění sena a plodin
Prodej zemědělské montované plachtové přístřešky pro uskladnění sena a plodin prodává firma Halmont. Snadno posunete nebo demontujete a převezete. Odolají nepřízni počasí, UV záření.
NAUTIG SE Halmont
Inovativní řešení v oblasti dopravních řetězů a svařovaných konstrukcí - BRANDAU Czech Republic, s.r.o.
BRANDAU Czech Republic, s.r.o., lídr v oblasti výroby transportních řetězů a svařovaných ocelových konstrukcí, nabízí široké spektrum výrobků a služeb.
Rošty a regály pro fulfillment sklady: jak zvýšit efektivitu a snížit náklady
Na výrobu a dodávku roštů a regálů pro fulfillment sklady, které zvyšují efektivitu, snižují náklady a maximálně využívají prostor skladu, se zaměřují odborníci ze společnosti KASALI,s.r.o. ze Znojma.
KASALI, s.r.o. Podlahové rošty Znojmo
Výroba speciálních nerezových stožárů pro veřejné osvětlení obcí a měst
Výrobu speciálních nerezových stožárů pro veřejné osvětlení zajišťuje společnost FORELV s.r.o. z Prostějova. Pro města a obce vyrobí vhodný typ stožárů pro osvětlení ulic, silnic, náměstí a parků.
FORELV s.r.o.
Přední poskytovatel strojírenských a servisních služeb - ZVU Servis a.s.
ZVU Servis a.s., člen skupiny ZVU, se specializuje na kusovou a malosériovou výrobu strojů a ocelových konstrukcí, nabízí komplexní péči o strojírenská zařízení a metrologické služby.
ZVU Servis a.s. Strojírenství Hradec Králové
Pojízdné - posuvné regály Compactus - optimalizujte svůj prostor pro archivaci
Využijte výhod pojízdných regálů Compactus pro efektivní archivaci a organizaci vašich dokumentů a materiálů. S jejich flexibilitou a robustností získáte maximální využití prostoru ve vaší organizaci
Altic Point s.r.o. Regály Praha
Výroba stožárů pro dopravní signalizaci, veřejné ocelové stožáry
Výroba stožárů a sloupů pro dopravní signalizaci, veřejné osvětlení a světelnou signalizaci, veřejné ocelové stožáry od společnosti Amako spol, s.r.o. v obci Strachotín na jižní Moravě.
AMAKO, spol. s r.o.
Prodej a dodávka svařovaných a presovaných schodišťových stupňů
Společnost Kytulava s.r.o. se sídlem v Ostravě se specializuje na dodávku schodišťových stupňů, které jsou vyrobené ze svařovaných podlahových roštů a mají širokou škálu využití.
Dovoz, pronájem lodních kontejnerů - kontejnerová kóje pro uskladnění nábytku, nářadí, nepotřebných věcí
Využijte možnost pronájmu kontejnerové kóje, která je bezpečná pro uskladnění vašich věcí. Pro zájemce ze Zlínského kraje zajistí dovoz lodních kontejnerů firma TES Slušovice.
TES, spol. s r.o. Pronájem kontejnerové kóje Zlín
Plachtové haly s jednoduchou montáží - stavebnicový systém ocelových trubek
Nízkonákladové řešení různých staveb Vám přináší firma NAUTIG SE Halmont z Jihlavy. V rámci České republiky dodáváme plachtové haly, které jednoduše namontujete díky stavebnicovému systému.
NAUTIG SE Halmont
Archivační regály - kvalitní, designové a praktické regály pro archivaci dokumentů
Archivační regály jsou praktickým a šikovným pomocníkem k archivaci dokumentů. Vhodné jsou jak do archivů, knihoven, kanceláří nebo muzeí.
Altic Point s.r.o. Regály Praha
Ramenové nosiče kontejnerů, hákové nosiče kontejnerů, výroba, prodej, servis
Společnost CSAO, spol. s r.o. se specializuje na výrobu a prodej ramenových a hákových nosičů kontejnerů z kvalitních materiálů a dlouhou životností.
CSAO, spol. s r.o.
Automatické skladové systémy jako efektivní metoda skladování - Altic Point s.r.o.
Společnost Altic Point s.r.o. z Prahy nabízí chytré a efektivní řešení pro skladování a zásobování v podobě automatických skladových systémů.
Altic Point s.r.o. Regály Praha
Hliníkové pergoly, přístřešky a zastřešení teras – práce od specialistů na okna a stínící techniku
Na dodávku a montáž hliníkových pergol, přístřešků a zastřešení teras se zaměřují specialisté na okna a stínící techniku působící na Jižní Moravě a v dolním Rakousku ze společnosti BT HAUS s.r.o.
BT HAUS s.r.o.
Výroba regálů, zábradlí, schodů – dodávka ocelových konstrukcí podle technické dokumentace
Výrobu ocelových regálů, zábradlí a schodů svěřte do rukou firmy KOVOVÝROBA Herůfek z Bořetic. Na základě technické dokumentace zhotovíme i vetší ocelové konstrukce a celky.
KOVOVÝROBA Ing. Vladimír Herůfek