Hledáte kvalitní a odolné vybavení pro sklady, kanceláře, domácnosti, obchodní a další prostory? Pestrou nabídku najdete v oblasti kovového vybavení a můžete si tak vybrat různé kovové skříně, policové a regálové systémy, kancelářské a šatní kovové vybavení, lavice, věšáky, skříňky na klíče, vybavení do garáží a dílen a další sortiment.

Montáž průmyslových, zemědělských a sportovních hal na klíč
Kompletní výstavbu montovaných ocelových hal zajistí firma UNIVARS. Montujeme průmyslové, zemědělské, sportovní haly a další typy montovaných hal pro různé využití.
UNIVARS, s.r.o.
Odpadové kontejnery Praha - síťované, výklopné i na objemný odpad
Přemýšlíte jak lépe manipulovat s kontejnery a máte ve své firmě vysokozdvižné vozíky? Tak právě pro Vás budou odpadové kontejnery firmy Enprag ty pravé.
Kompletní realizace zateplených hal s dokonalou izolací – výrobní, průmyslové haly a další
O kompletní realizace zateplených hal s dokonalou izolací a paropropustností se postará firma Opravy Telč. Dodáváme opláštěné zateplené výrobní a průmyslové ocelové haly.
Opravny Telč, a.s. Ocelové haly a konstrukce
Zakázková výroba ocelových konstrukcí průmyslových hal
Ocelové konstrukce průmyslových hal podle projektové dokumentace na zakázku vyrábí v okolí Třebíče a Velkého Meziříčí firma UNIVARS s.r.o
UNIVARS, s.r.o.
Ocelové konstrukce Havlíčkův Brod - kompletní dodávky, výroba a montáž dle norem
Jsme specialisté na kompletní dodávky ocelových konstrukcí, zajišťujeme výrobu a montáž dle normy ČSN EN 1090.
Kovo vzduchotechnika spol. s r.o. Vzduchotechnická zařízení Havlíčkův Brod
Široká nabídka regálů skladem  - doprava zdarma nad 3000 Kč bez DPH
Sháníte nové regály do vašeho obchodu, skladu, dílny či ordinace? Firma Enprag s.r.o. nabízí nepřeberné množství regálů do Vašeho provozu.
Inženýrská činnost – zpracování výrobní dokumentace, projektování softwaru a vizualizací
V rámci služeb v oblasti inženýrské činnosti Vám zajistí firma ZM SERVIS MORAVIA s.r.o. se sídlem v Třinci, zpracování dokumentace, projektování softwaru či vizualizace strojů a ocelových konstrukcí.
Výroba ocelových konstrukcí, kovoobrábění a zámečnické práce Plzeň
Pokud hledáte spolehlivou firmu, která se specializuje na ocelové konstrukce jste tu správně. JVK Lité s.r.o., pro vás vyrobí kvalitní konstrukci a nejen to, podívejte se sami.
Prosklené a kovové konstrukce pro rodinné či veřejné stavby nebo jako moderní výlohy
Společnost ALUprojekt s.r.o. z Ivančic u Brna je výrobcem a dodavatelem standartních i atypických prosklených a kovových konstrukcí vhodných do moderních, ale i klasických budov.
Výroba ocelových konstrukcí nástaveb bytových domů, rekonstrukci historických objektů
Ocelové konstrukce pro nástavby bytových domů nebo rekonstrukci historických objektů vyrobí pro zákazníky na území celé Vysočiny firma  UNIVARS, s.r.o.
UNIVARS, s.r.o.
Stavebně a strojně zámečnické práce Lužná u Rakovníka - dodávka a montáž
Hledáte odborníky na výrobu nebo montáž ocelových konstrukcí? Firma Petr Toth z Lužné u Rakovníka nabízí stavebně a strojně zámečnické práce.
Lehké ocelové konstrukce pro firmy - odolné, stabilní a cenové dostupné
Brněnská firma GIOMETAL s.r.o. poskytuje služby v oblasti vzduchotechniky a kovovýroby. Firma vyrábí a montuje lehké ocelové konstrukce, které jsou odolné, stabilní a cenově dostupné.
GIOMETAL s.r.o.
Střešní opláštění výrobních, administrativních, skladových hal a budov
Specialistou na střešní opláštění výrobních, administrativních, skladových hal a budov je společnost Opravny Telč, a.s. Zastřešení montovaných hal přizpůsobíme požadavkům zákazníka.
Opravny Telč, a.s. Ocelové haly a konstrukce
Kovovýroba z oceli a nerezi v okrese Hodonín, svářečské, zámečnické, soustružnické práce, frézování, montáž
Firma Kovo Vlašic s.r.o. se sídlem v okrese Hodoníny se již od roku 1995 zabývá zakázkovou kovovýrobou z oceli a nerezi. Vyrábíme především zábradlí, schody, vrata, brány a také mnoho dalších věcí.
Pronájem nízkoobjemových a velkoobjemových kontejnerů na odpad a odvoz suti
Nízko a velkoobjemové kontejnery na suť a odpad pronajímá v okolí Znojma Autodoprava Bohdálek. Zajistíme dovoz odpadu včetně jeho likvidace.
Autodoprava Bohdálek Znojmo Zemní a výkopové práce
Zámečnické konstrukce na klíč – ocelové, kovové schodiště, balkóny, zábradlí, terasy
Zámečnické konstrukce na klíč do interiéru i exteriéru vyrábí firma UNIVARS. Na míru zhotovíme ocelové nebo kovové schodiště, balkóny i zábradlí včetně povrchové úpravy.
UNIVARS, s.r.o.
Zakázková zámečnická výroba-ocelové, kovové skříně, schodiště, zábradlí
Firma Montema Otrokovice působí i v oboru stavebně zámečnická výroba. Zakázková výroba v regionu Zlín-kovové konstrukce, skříně, ocelové schodiště, zábradlí a regály.
Výroba a prodej kovových držáků pro satelitní, televizní a Wifi techniku, sériová i kusová výroba
Společnost Kovokonstrukt s.r.o. se již od roku 1996 zabývá výrobou a prodejem kovových držáků pro satelitní, televizní a Wifi techniku. Kovové držáky vyrábíme nejen sériově, ale také kusově.
Regálové systémy mají využití ve velkých skladech i domácnostech
Pokud sháníte kvalitní regálové systémy, které mají využití ve velkých skladech i domácnostech, pak ve společnosti KOVONA SYSTEM, a.s. pořídíte ty pravé.
KOVONA SYSTEM, a.s.
Pronájem kontejnerů Mladá Boleslav - ihned k dispozici o velikosti od 3m3 až do 15m3
Zajišťujeme výhodný pronájem kontejnerů o velikosti od 3m3 až do 15m3, po dohodě vše odvezeme a zlikvidujeme v naší drtící a třídící lince v Mladé Boleslavi.
Zempra MB s. r. o. Výkopové a zemní práce Mladá Boleslav
Výroba informačních, plakátovacích ploch a vitrín pro obce i města
Na výrobu informačních, plakátovacích ploch a vitrín pro obce i města se zaměřuje firma Čekárny - bus v Zábřehu u Šumperka - pro obce i města vám zajistí jednotný městský mobiliář dle vašich potřeb.
Čekárny - bus Vendula Kyščiaková  zámečnictví
Montáž, demontáž, výroba ocelové konstrukce
Firma MONTEMA Otrokovice u Zlína provádí montáž, demontáž ocelových konstrukcí nejen v regionu Zlínský kraj. Zakázková výroba je zaměřena na ocelové konstrukce a zámečnické výrobky.
Moderní obytné moduly jako kanceláře, školy nebo nemocnice - FAGUS, a.s.
Společnost FAGUS, a.s. z Březové nedaleko Zlína se zaměřuje na výrobu, prodej a montáž obytných a administrativních modulů, které jsou moderním vylepšením klasických buňek.
Montované ocelové haly - montáž ocelových konstrukcí po celé ČR
Společnost Opravny Telč, a.s. se více než 25 let zaměřuje na dodávku a montáž ocelových konstrukcí různého typu po celé ČR. Staví montované ocelové haly.
Opravny Telč, a.s. Ocelové haly a konstrukce
Kovové brány, zábradlí nebo schodiště - kvalitní česká výroba na zakázku
Kvalitní kovové konstrukce z nerezu nebo oceli jako brány, ploty, zábradlí a mnohé další do Vašeho domu nebo zahrady vyrobí firma MKovo Zdeněk Marek, sídlící v Jenštejnu v okolí Prahy.