Hledáte kvalitní a odolné vybavení pro sklady, kanceláře, domácnosti, obchodní a další prostory? Pestrou nabídku najdete v oblasti kovového vybavení a můžete si tak vybrat různé kovové skříně, policové a regálové systémy, kancelářské a šatní kovové vybavení, lavice, věšáky, skříňky na klíče, vybavení do garáží a dílen a další sortiment.

Ocelové sloupy, stožáry jižní Morava
Výrobou a dodávkou ocelových sloupů a stožárů pro veřejné osvětlení se zabývá společnost VYSTO Kobylí, s.r.o. se sídlem v Šakvicích na Jižní Moravě. Máme několik druhů sloupů.
Výroba pojízdné regály na pneumatiky - regály pro uskladnění pneumatik
Společnost Mobile Storage s.r.o. z regionu Zlínský kraj vyrábí pojízdné regály na pneumatiky. Regály jsou určeny pro uložení, uskladnění pneumatik např. pro automobilky, výrobce či prodejce pneumatik.
Antistatické produkty pro laboratoře, čisté prostory, EPA pracoviště, ESD výrobky
ESD pracovní židle, skříňky i oděvy splňující nutné normy naleznete na e-shopu společnosti ABE.TEC, s.r.o., jež sídlí v Ostřešanech. Široký sortiment antistatických produktů od výrobce TRESTON.
Zámečnické služby a kovovýroba Plzeň – výroba na zakázku
Hledáte šikovného dodavatele pro plnění Vašich zakázek v oblasti kovovýroba a zámečnictví? Pak se neváhejte obrátit na firmu Petr Molcar z Plzně.
Výroba ocelových kontejnerů - vanové, odpadové kontejnery Mulden
Společnost MONZA CZ se zaměřuje na výrobu velkoobjemových ocelových kontejnerů, mimo jiné dodává odpadové kontejnery - vanové kontejnery Mulden. Výrobní provoz je ve Slušovicích nedaleko Zlína.
Demontáže technologických celků Svitavy - demontáže kovových průmyslových areálů, kovových komplexů
Disponujeme stroji a technologií, které jsou vhodné pro rychlou a odbornou demontáž kovových odpadů z průmyslových objektů a budov.
Výroba ocelových konstrukcí, hal, přístřešků, střech, opláštění
Zabýváme se výrobou ocelových konstrukcí pro ocelové haly, přístřešky, střechy a různé opláštění, naše Zámečnictví HSV firma sídlí v Jičíně.
Kovovýroba, zámečnictví, nerez, výroba, montáž schodišť, zábradlí
Kovovýroba, zámečnictví,na montáže schodišť i zábradlí se specializuje firma RS evostyl s.r.o, která má sídlo v Brně. Kvalitní výrobky za dostupnou cenu.
Hliníkové fasádní systémy Pardubice – výroba a montáž konstrukce i větších rozměrů
Hliníkové prosklené fasády se řadí do komodity lehkých opláštění budov. Určují architektonický směr a charakter budov, využívají fyzikálních vlastností světla.
Výroba, montáž ocelových konstrukcí včetně opláštění - OK pro montované haly
Společnost ZKZ stavební s.r.o. Zlín poskytuje kompletní řešení v oblasti výroby a montáže ocelových konstrukcí. Realizuje OK pro montované haly včetně střešního a obvodového pláště.
Stavební konstrukce Chlumec nad Cidlinou – ocelové konstrukce a výrobky pro stavby
Vyrábíme školní šatny, sklepní kóje, konstrukce pro ustájení koní, školní nábytek nebo výsuvná lešení - TEROM s. r. o. Chlumec nad Cidlinou
Ocelové konstrukce, haly, svařování | Jičín, Nová Paka, Turnov, Hořice
Naše firma provádí zámečnické práce, výroba hal a ocelových konstrukcí - Zámečnictví HSV Jiří Hlavatý Jičín
Interiérové schody, schodiště s dřevěným obložením-samonosné, kovové, betonové
Společnost TVT EURO-okna Uherské Hradiště dodá interiérové schody, schodiště s dřevěným obložením lze zrealizovat jako samonosné, betonové či kovové.
Provětrávané fasády a ocelové konstrukce – izolace objektů bez vzniku plísní
Kvalitní zateplení budov a objektů bez rizika vzniku plísní zajistí provětrávané fasády a ocelové konstrukce od společnosti HAL KOMPLEX s.r.o. se sídlem v Praze.
Točité spirálové i přímé schodiště z roštů a plechu – každý kus je originál
Originální točité spirálové i přímé schodiště z roštů, zinkované nebo bez povrchové úpravy, provedené ve vysoké kvalitě, vyrábí firma NOVING ROŠTY s.r.o. sídlící ve Starém Městě u Frýdku-Místku.
Nerezové schodiště jako dominanta vašeho interiéru
Výrobou a montáží nerezových schodišť různých tvarů na zakázku a za výhodné ceny se zabývá společnost RS EVOSTYL s.r.o. v Brně a okolí.
Výroba obytných kontejnerů Javorník – vyřeší nedostatek ubytovacích prostor
Výrobou obytných kontejnerů s využitím jako zázemí na stavbě, kancelářské prostory, školky nebo přechodné ubytovací kapacity se zabývá společnost WAREX spol. s r.o., divize Javorník.
Ocelové haly, svařence, montované stavby nebo mateřské školy, stavební moduly
WAREX spol. s r.o. vyrábí a dodává na klíč ocelové konstrukce, haly a montované stavby. Výhodou těchto staveb je rychlost, kompletní dodání, nízká cena, tepelná úspora, celoroční využití.
Obytné kontejnery pro sociální byty, ubytovny, školy a školky Praha – pohodlné řešení nedostatku ubytovacích kapacit
Pohodlné a rychlé řešení nedostatku ubytovacích kapacit představují obytné kontejnery pro sociální byty, ubytovny, školy a školky od společnosti WAREX spol. s r.o. z Prahy.
Výroba obytných modulů s možností volby interiérového vybavení Praha
Obytné moduly se zvýšenou tepelnou odolností, které vyrábí společnost WAREX spol. s r.o. se sídlem v Praze, naleznou své uplatnění na stavbách, jako kanceláře, prostory pro školky i nouzová bydlení.
Stavební zámečnictví - výroba nerezového zábradlí, samonosných schodišť
Společnost KOVSTA s.r.o. Zlín působí v lokalitě Zlínský kraj v oboru stavební zámečnictví. Jde především o výrobu nerezových zábradlí a samonosných schodišť a doprovodné zámečnické práce.
Prodejce a výrobce podlahových roštů, lisovaných podlahových roštů, schodišť - kvalita za bezkonkurenční ceny
Prodej, dodávka, kompletní servis podlahových roštů a schodišť, rošty do regálových systémů, lisované podlahové rošty a jiné výrobky má ve svém bohatém sortimentu společnost KASALI, s.r.o. se Znojma.
KASALI, s.r.o. Podlahové rošty Znojmo
Přistavení kontejnerů Žamberk - zapůjčíme kontejnery na odpad
Zapůjčíme kontejnery na odpad. Disponujeme velkým množstvím kontejnerů různých velikostí a objemových možností.
Dílenský nábytek a vybavení do dílen a hal - kvalitní nábytek od českého výrobce
Brněnská společnost RK - TECH s.r.o. poskytuje kvalitní dílenský nábytek a vybavení od českého výrobce POLIAK, který vyrábí ponky, zásuvné skříně nebo mobilní a modulární stoly.
Profesionální nářadí a dílenský nábytek do firem i domácích dílen
Brněnská firma PROFIKRAFR TRADING, s.r.o. poskytuje profesionální nářadí, které je vhodné do firem i domácích dílen. V široké nabídce najdete nářadí ruční, pneumatické, elektrické a další.
PROFIKRAFT TRADING, s.r.o.