Hledáte kvalitní a odolné vybavení pro sklady, kanceláře, domácnosti, obchodní a další prostory? Pestrou nabídku najdete v oblasti kovového vybavení a můžete si tak vybrat různé kovové skříně, policové a regálové systémy, kancelářské a šatní kovové vybavení, lavice, věšáky, skříňky na klíče, vybavení do garáží a dílen a další sortiment.

Ocelové konstrukce Praha-západ - schodiště, žebříky, poklopy, výroba na zakázku
Divize KOVO ze společnosti První jílovská a.s. Praha-západ) se zabývá výrobou ocelových konstrukcí, jako jsou např. schodiště, žebříky, poklopy a další výrobky na zakázku dle přání zákazníka.
Prodej použité námořní kontejnery - kontejnery určené pro lodní dopravu a skladování
Společnost METRANS, a.s. se zabývá prodejem použitých námořních kontejnerů. Nabízíme k okamžitému použití vyřazené ocelové námořní kontejnery.
METRANS, a.s. Námořní kontejnery prodej pronájem Praha
Ocelové námořní kontejnery 20‘ a 40‘ problémy se skladováním vyřeší Praha
Jak rychle a efektivně vyřešit problémy se skladováním velkého množství zboží? No přece díky ocelovým námořním kontejnerům od společnosti METRANS.
METRANS, a.s. Námořní kontejnery prodej pronájem Praha
Obytné a skladovací kontejnery pro stavebniny - jednoduché řešení pro výstavbu prodejny
WAREX spol. s r.o. je společnost nabízející kompletní výstavbu zázemí pro prodejny se stavebninami. Zajistíme přípravu, výrobu, dopravu a samotnou montáž i s připojením na inženýrské sítě.
Výroba obytných kontejnerů – nové progresivní řešení se zvýšenou tepelnou odolností
Společnost WAREX spol. s r.o. se zabývá kompletní dodávkou obytných kontejnerů od samotného projektování, přes montáž až po veškeré okolní práce jako jsou např. terénní úpravy.
Výroba plotů, bran, schodišť, zábradlí, nábytku, přístřešky a haly z nerezové oceli i hliníku
Nerezové i hliníkové ploty, brány, schodiště, zábradlí, zahradní nábytek nebo menší ocelové haly vyrábí firma LS Racing v Hluboké nad Vltavou.
Ocelové konstrukce, ocelové haly, kovovýroba
Ocelové konstrukce, brány, vrata, schodiště, mříže, ocelové haly, svařování oceli kovovýroba od firmy KOVOVÝROBA Herůfek v Bořeticích.
KOVOVÝROBA Ing. Vladimír Herůfek
Zámečnictví, zámečnické práce, zámečnická výroba, zakázková kovovýroba
Zámečnictví, zámečnické práce, zámečnická výroba, zakázková kovovýroba, stavební zámečnictví od firmy Kovovýroba Herůfek v Břeclavi - kvalitní práce zkušených zámečníků.
KOVOVÝROBA Ing. Vladimír Herůfek
Vyrábíme a montujeme ocelové konstrukce, kompletní dodávky včetně dokumentace
Zajišťujeme výrobu montáž ocelových konstrukcí, dodávku zajistíme kompletně včetně dokumentace, povrchové úpravy i dodání na místo.
Lisované a svařované regálové a podlahové rošty, výroba, montáž, demontáž roštů
Výroba, montáž, lisované, svařované regálové a podlahové rošty s využitím v různých průmyslových odvětvích poskytuje specialista v oboru firma KASALI, s.r.o.
KASALI, s.r.o. Podlahové rošty Znojmo
Mobilní stanové haly pro Vaše podnikání Praha - ke skladování materiálu a zboží
Stanové haly jsou vhodným a kvalitním krátkodobým zastřešením zboží, materiálu či pracovních ploch.
M.P.M., spol. s r.o. Pronájem, prodej cateringových stanů
Průmyslový a dílenský nábytek Praha - dílenské skříně a speciální antistatické stoly
Jste majitelé dílen nebo průmyslových továren? Pak jistě víte, že čas je největším nepřítelem vašeho podnikání. Aby mohla být práce precizně odvedená, je potřeba věnovat jí více času.
Montáž ocelových konstrukcí hal, zemědělských objektů pro skladování i výrobu
Montáž ocelových konstrukcí výrobních, skladovacích a montážních hal, zemědělských objektů, silážních jam a sýpek nabízí firma UNIGRANIT Písek a.s.
Kontejnerové sestavy, modulární architektura, moduly, školy, školky
Společnost UNICO MODULAR a.s. Vám jako specialista na modulární architekturu představuje metodu výstavby, která probíhá za kontrolovaných podmínek ve výrobním závodu, čímž je ušetřeno množství finančních prostředků a zároveň je snížena časová náročnost celého procesu. Kvalitní, trvale udržitelná a nákladově i časově efektivní modulární ...
Dřevěné dílenské pracovní stoly, hoblice a ponky pro truhlářské dílny, školy i firmy
Dřevěné truhlářské hoblice, pracovní stoly a ponky pro domácí dílnu i velkovýrobu, pro střední školy i učňovská střediska vyrábí tradiční česká rodinná společnost RAMIA.
Montáže ocelových konstrukcí, střešní i obvodové opláštění haly
Zakázky na výrobu a montáže ocelových konstrukcí i dodávky opláštění pro haly přijímá firma Besta-Z v regionu Zlínský kraj i po celé ČR.
Pronájem mobilních kontejnerů WC Servis | Nymburk
Pronajměte si kontejnery obytné, sanitární nebo skladové. Plně nahradí kancelář, šatnu či sklad.
Projektování, výroba a montáž ocelových konstrukcí Teplice - výrobní haly, skladové prostory
Potřebujete vyrobit, dodat, či namontovat ocelovou konstrukci do Vaší firmy? Společnost Teplotechna - Prima s.r.o. se může díky svým mnohaletým zkušenostem o vše postarat.
Výroba a dodávky ocelových i membránových plynojemů
Ocelové a membránové plynojemy včetně příslušenství a dalších zařízení dodává a montuje společnost KK projekční kancelář s.r.o. z Mikulovic, Pardubický kraj.
Kovové konstrukce, zámky a trezory na Praze 4 Všenory - zámečnické služby na jednom místě
Truhlářství Hubač Všenory zajišťuje zámečnické služby. Vyrábí kovové konstrukce pro interiéry i exteriéry.
Strojírna, výroba brousící stroje, brusky, drátěný program | Kolín
Jsme strojírna a výrábíme brousící stroje, brusky a máme i drátěný program. Sídlíme nedaleko Kolína ve Velim. Dále se zabýváme výrobou kovového nábytku, drátěného programu , brusek a stavební techniky, stožárů veřejného osvětlení, obráběním a výrobou ocelových konstrukcí a nakonec i zámečnickou výrobou a službami. Výroba: - brousící stroje ...
Dodávka a montáž montovaných ocelových hal Planá nad Lužnicí - haly na klíč, zateplování
Dodáváme a montujeme ocelové haly, halové objekty, nosné konstrukce, opláštění, sendvičové panely, zateplovací systémy - Planá nad Lužnicí.
Zámečnická výroba-opláštění haly, ocelové, kovové přístřešky, oplocení
Různé kovové, ocelové konstrukce, přístřešky i oplocení vyrobí v regionu Kroměříž firma PAVIČ, která v oboru zámečnická výroba působí více než 20 let.
Zakázková výroba ocelových konstrukcí | Jílové u Prahy
Vytváříme různé druhy kvalitních ocelových konstrukcí na míru Vašim potřebám. Na zakázku sestavíme ocelové haly, krovy, regálové sklady a další skladovací prostory. Vyměříme prostor a připravíme podklady pro stavbu. Držíme se zákazníkových přání a snažíme se mu maximálně vyhovět. Zkonstruujeme kovové reklamní poutače a mýtné brány. Také ...
Nosné ocelové konstrukce, rámy, haly, lávky pro chodce a cyklisty
Nosné ocelové konstrukce, rámy, haly, lávky pro chodce a cyklisty to vše dodává společnost STAMPA Ostrava, spol. s.r.o. Ocelové konstrukce, které dodáváme nacházejí různé využití, například jako: - lávky pro chodce a cyklisty, - haly, zastřešení, - rámy, ploty, - opláštění turbín a generátorů, - obslužné plošiny, nosné rámy. Dále je ...