Hledáte kvalitní a odolné vybavení pro sklady, kanceláře, domácnosti, obchodní a další prostory? Pestrou nabídku najdete v oblasti kovového vybavení a můžete si tak vybrat různé kovové skříně, policové a regálové systémy, kancelářské a šatní kovové vybavení, lavice, věšáky, skříňky na klíče, vybavení do garáží a dílen a další sortiment.

Doprava vlastními kontejnery různých rozměrů, odvoz suti, písku, kameniva
Zajišťujeme dopravu suti, písku, kameniva vlastními kontejnery různých rozměrů.
Průmyslové haly výroba Javorník – optimální konstrukce, rychlá realizace
Vyžaduje Vaše podnikání prostor a zvažujete výstavbu haly? Průmyslové haly všech typů konstrukcí na přání zákazníka vyrábí společnost WAREX spol. s r.o. v Javorníku.
Zpracování kovového odpadu, kovy, konstrukce a šrot
Provozujeme sběrnu kovového odpadu, výkup železa, barevných kovů a kabelů. Dále nabízíme přistavení kontejnerů, v případě potřeby likvidace kovových konstrukcí.
Michal PIRKL Výkup kovového odpadu Lanškroun
Individuálně řešené nerezové konstrukce-výroba nástřešky, přístřešky, schodiště, zábradlí, příčky
Společnost I.M.Z. kodeex Zlín svoji výrobu zaměřuje na individuálně řešené nerezové konstrukce - nástřešky, přístřešky, schodiště, zábradlí, příčky a další interiérové prvky.
Rámy pro galvanické zinkování Praha - individuální přístup
Potřebujete vyrobit rám pro galvanické zinkování? Operujete v okolí Prahy a chcete se spolehnout jen na osvědčenou společnost?
Ocelové konstrukce, střešní a stěnové pláště - výroba, montáž, okres Pardubice
Výrobou a montáží ocelových konstrukcí, střešních a stěnových plášťů průmyslových hal se zabývá společnost Ipasmont, s.r.o. se sídlem v obci Vyšehněvice, okres Pardubice.
Kovovýroba, výroba ocelových konstrukcí Teplice - od návrhu až po konečnou realizaci
Pokud sháníte společnost s nabídkou výroby ocelových konstrukcí a kovovýroby od projektu až po dodání, neváhejte kontaktovat spolehlivou firmu HASU spol. s r.o. z Teplic.
Štíhlá výroba – ergonomická pracoviště přesně na míru
Řešení vybavení dílen, kanceláří, škol nebo zdravotnictví podle moderních principů štíhlé výroby přímo na míru potřebám zákazníka nabízí společnost Kovový nábytek Praha.
Výklopné kontejnery od německé firmy jsou opatřeny závěsným ramenem
U špičkových staveb patří k jejich vybavení i výklopné kontejnery od firmy Eichinger – manipulační zařízení pro velké usnadnění při přepravě materiálu – Emkol Litomyšl
Zámečnická výroba, zámečnictví, zámečnické práce Liberec.
Naše firma Stavoklima Liberec, s.r.o. se zabývá zámečnickou výrobou - vrata, mříže, schodiště, závory a mnoho dalšího dle požadavků klienta
Stavoklima Liberec, s.r.o. Zámečnická výroba
Výroba a montáž ocelových konstrukcí Teplice – profesionální práce dle Vašich požadavků
Hledáte firmu, která Vám dle individuálních požadavků vyprojektuje, vyrobí a namontuje ocelové konstrukce? Společnost Teplotechna – Prima s.r.o. z Teplic se o vše postará.
Sklepní kóje - a nemusíte se bát o svůj majetek - Chlumec nad Cidlinou
Sklepní kóje vyrábíme tak, aby byly co nejbezpečnější, nejpraktičtější a také za odpovídající cenu.
Kovovýroba, výroba ocelových konstrukcí, nádrží, potrubí a systémů pro spalovací turbíny
Kovovýroba, výroba zařízení z nerezové a uhlíkové oceli jako jsou vstupní a výstupní systémy plynových spalovacích turbín, ocelové konstrukce, nádrže, potrubní díly.
Příslušenství pro vysokozdvižné vozíky usnadní práci - Litomyšl
Nabízíme také také specifické příslušenství pro vysokozdvižné vozíky, které využijete například v průmyslu nebo ve velkých stavebních firmách.
Stavební buňky a kontejnery pronájem Slaný – více způsobů využití
Nedostatek ubytovacích prostor, šaten nebo kanceláří na stavbě nebo neobvyklé venkovní akci vyřeší pronájmem stavební buňky nebo kontejneru od firmy TOI TOI, sanitárních systémy, s.r.o. ze Slaného.
Kadibudka pronájem, WC servis, suché WC, mobilní toalety, obytné buňky
Zabýváme se především pronájmem a prodejem, servisem mobilních WC, kadibudek, pisoárů, suchých WC, mobilních toalet, obytných buněk, ale i mobilního oplocení.
BITOBOX EQ - robustní skládací box
BITOBOX EQ: BITO vyvinulo robustní skládací box pro použití v různých odvětvích Úspora místa, ergonomie – jednoduše velmi praktické řešení Zkratka EQ vznikla spojením „ergonomických“ a „inteligentních“ funkcí, kterými se box pyšní, tedy ergonomie + IQ= EQ. Ať už v průmyslu nebo obchodu – s BITOBOXem EQ přináší na trh BITO skladovací ...
Regálové systémy pro efektivní využití prostoru, Praha
Regálové systémy pro efektivní využití prostoru vyráběné v srdci Evropy v Praze. Společnost BITO nabízí řešení, které ocení každý, kdo něco skladuje. Podává odpověď na otázky: Máte hodně věcí, ale málo prostoru? Nevíte jak efektivně a přehledně zorganizovat prostor? Regálové systémy BITO jsou skloubením praktičnosti, přehlednosti a maximálního ...
Výhodný pronájem mobilních WC v několika různých typech | Nymburk
Výhodný pronájem mobilních WC a to hned v několika různých typech.
Stavební a interiérová zámečnická výroba - služby v oboru zámečnictví a kovovýroby
Stavební a interiérová zámečnická výroba - kompletní služby v oboru zámečnictví a kovovýroby poskytuje firma RS evostyl s.r.o. v Brně.
Výklopné kontejnery pro přepravu stavebních materiálů - Litomyšl
Výklopné kontejnery se hodí zejména tam, kde jsou možnosti přepravy sutin a stavebních materiálů velmi omezené.
Vysoce kvalitní skladové regály s návrhem a realizací do výšky až 10 m
Skladové regály s kompletní projekcí skladového hospodářství a následnou realizací ve vysoké kvalitě dodá firma Služby, stavby, montáže spol. s r.o., z Veltrus na Mělnicku.
Prodej, pronájem, mobilní toaletní kabiny, WC, kadibudky, oplocení, pisoáry
Zajišťujeme prodej a pronájem mobilních toaletních kabin, jako jsou například kadibudky, pisoáry, mobilní WC, invalidní toalety a další.
Ocelové a nerezové schodiště, stěny, ocelové prosklené stěny
výrobu z nerezu, schodiště na zakázku, ocelové prosklené stěny, světlíky, atypickou zámečnickou výrobu, obrábění, prosklené fasády zajistí firma REMING, spol. s r.o.
SEVEN HK s.r.o. - výstavba a opláštění průmyslových center
Specializovaná firma SEVEN HK s.r.o. se sídlem v Hradci Králové se specializuje na stavbu montovaných objektů a na výstavbu fasádních plášťů obchodních, průmyslových a administrativních center. Díky využití kvalitních ocelových konstrukcí jsme schopni vybudovat průmyslové a obchodní haly. Výsledky naší práce můžete vidět po celé České ...