Hledáte kvalitní a odolné vybavení pro sklady, kanceláře, domácnosti, obchodní a další prostory? Pestrou nabídku najdete v oblasti kovového vybavení a můžete si tak vybrat různé kovové skříně, policové a regálové systémy, kancelářské a šatní kovové vybavení, lavice, věšáky, skříňky na klíče, vybavení do garáží a dílen a další sortiment.

Výroba modulových kontejnerů Zlín, stavebnicové mobilní kontejnery, obytné, skladové kontejnery
Modul Container s.r.o. Zlín využívá tradici řemeslné výroby a postupů výroby variabilních mobilních kontejnerů a jejich stavebnicového skládání do celků a sestav.
Přístřešky na auto z hliníkových profilů odolné vůči povětrnostním vlivům, UV záření a korozi
Perfektní ochranu vašeho auta před nepříznivým počasím zajistí kvalitní přístřešky, které dodává firma ANDĚL CZ. Pořiďte si přístřešek na auto z hliníkových profilů odolný vůči UV záření a korozi.
Anděl CZ, s.r.o.
Štíhlá výroba e-shop – doprava zdarma nad 1000,- Kč
E-shop s komponenty pro štíhlou výrobu, implementace štíhlé výrobu u vás na provozovně, zlepšování a zefektivnění procesního řízení, vizualizace a realizace lean managmentu.
Hlíníkové kotvící profily U,L a těsnění pro skleněná zábradlí – prodej, dodávka
Hliníkové kotvící profily U,L prodává e-shop ANDĚL CZ. Prodáváme Al kotvící profily pro skleněná zábradlí i těsnění kotvícího profilu.
Anděl CZ, s.r.o.
Stavební kontejnery na zeminu a stavební suť včetně kontejnerové dopravy
Stavební kontejnery na zeminu a suť včetně kontejnerové dopravy Vám poskytuje firma Černohorský s.r.o., která působí po celém Moravskoslezském kraji, především v Opavě a okolí.
ČERNOHORSKÝ s.r.o. Jeřábnické a zemní práce Opava
Kvalitní kovové nerezové zábradlí pro balkony, schodiště, lodžie a terasy
Kovové nerezové zábradlí vhodné pro balkony, schodiště, lodžie i terasy, které vyniká svou prvotřídní kvalitou vyrábí a po celé České republice dodává společnost JSW Bohemia s.r.o.
E-shop dílenských vozíků včetně výbavy a příslušenství
Internetový prodej, e-shop dílenských vozíků, příslušenství a kompletní výbavy zajistí na Brněnsku firma PROFIKRAFT TRADING, s.r.o.
PROFIKRAFT TRADING, s.r.o.
Skladové námořní kontejnery METRANS - a problém s úložným prostorem je pryč
Každému z nás už se někdy stalo, že se mu věci nakupily a on je neměl kam dát. Jak tento problém řešit? Půda i sklep mají omezené kapacity a přece nechcete kupit věci ve svém domě.
METRANS, a.s. Námořní kontejnery prodej pronájem Praha
Kovovýroba na zakázku Jihlava, výroba ocelových konstrukcí, technologických celků
Specializujeme se na výrobu ocelových konstrukcí, technologických celků a kovovýrobu na zakázku, madla a ocelové zábradlí.
STEEL-TECH CZ s.r.o.
Výroba strojních technologií Olomouc, kovoobráběčské práce, výroba ocelových konstrukcí
Společnost Maptech s.r.o., byla založena v roce 1997. Hlavní naší výrobní náplní jsou strojní technologie pro výrobce betonářského zboží, výroba ocelových konstrukcí a kovoobráběčské práce.
Regálové systémy Liberec, konzolové regály, pojezdové regály, paletové regály, regály na pneu
Naší hlavní činností je projekce, dodávky, montáže a demontáže všech typů regálových systémů a patrových konstrukcí - RAPP - REGÁLY LIBEREC.
Realizace, montáže, výměny potrubí, potrubní průmyslové rozvody po celé ČR
Zakázky pro realizace, montáže i výměny potrubí přijímá firma MONTEMA z okresu Zlín. Potrubní průmyslové rozvody realizujeme po celé ČR.
Balicí pracoviště, stoly, stojany
Balicí stoly, řezací a odvíjecí stojany. Vysoce kvalitní a cenově dostupný dílenský kovový nábytek nakoupíte v našem e-shopu. Špičkové balicí stoly, doprava zdarma a platba na fakturu.
Projektová činnost v oblasti ocelových a betonových konstrukcí Ústí nad Labem
Nabízíme služby v architektonické a projekční činnosti především pro výstavbu ocelových a betonových konstrukcí a konstrukcí dřevěných hal.
CHEMTEC projekty s.r.o. architektonická a projekční činnost
Moderní, luxusní, designové zábradlí – prodej, dodávka, montáž
Prodejem, dodávkami a montáží hliníkového i skleněného stavebnicového zábradlí se zabývá společnost JSW Bohemia s.r.o. z Jihlavy. Vyberte si zábradlí podle svého vkusu – moderní, luxusní či designové.
Stojan na dezinfekční prostředky – Ochrana zaměstnanců levně a efektivně
Bojíte se předpisů spojených s onemocněním Covid? Máte firmu a je pro vás prevence u zaměstnanců tím nejdůležitější? Chcete chránit své pracoviště před nákazou pomocí správných prostředků a vybavení.
Zakázková a sériová kovovýroba Vyškov, výroba ocelových konstrukcí, zámečnické práce, svařování
Nabízíme zakázkovou a sériovou kovovýrobu včetně zámečnických prací, svařování, lisování, ohýbání, řezání, vrtání, děrování.
Stavebnicový systém zábradlí – pro balkony, terasy, schodiště
Hliníkové zábradlí se snadným stavebnicovým systémem pro balkony, terasy, schodiště a francouzská okna vám dodává společnost JSW Bohemia s.r.o. z Jihlavy.
Dodavatel kontejnerových systémů všeho druhu
Výrobce kontejnerových buněk dle přání zákazníka, konstrukce a realizace obytných, kancelářský či sanitárních systémů od společnosti Futures-Contproduct s.r.o.
Futures Contproduct s.r.o. kontejnery
Regálové systémy Liberec, výroba a montáž regálových systémů, policové regály, konzolové regály
Provádíme montáže regálových systémů, zaměřujeme se na výrobu a dodávky veškerých skladových regálových systémů po celé České republice.
PROFI REGAL  s.r.o. regálové systémy
Stavby na klíč Nový Jičín, stavební práce, opláštění budov, stavby hal, ocelové konstrukce
Provádíme stavební práce včetně staveb na klíč, výstavbu nových hal, ocelové konstrukce, opláštění budov, průmyslové podlahy, drobné zámečnické práce.
Vybavení průmyslových firem Pardubice, výrobky vlastní výroby, záruční a pozáruční servis
Vybavení průmyslových firem Pardubice, výrobky vlastní výroby, záruční a pozáruční servis všech našich výrobků, technologie šroubování, antistatika, pracovní stoly a židle, pájecí technika.
Pronájem a přistavení  kontejnerů na odvoz zeminy, stavební suti z rekonstrukce i demolice
Pronájem a přistavení kontejnerů na odvoz zeminy, stavební suti z rekonstrukce i demolice zajišťuje firma Boš spol. s.r.o. nedaleko Znojma.
BOŠ spol. s r.o.
Stavba průmyslových montovaných hal Chrudim, montované haly pro skladovací a výrobní prostory
Rádi pro vás navrhneme a postavíme halu dle vašich požadavků a poskytneme vám plný zákaznický servis a poradenství.
Montáže, instalace technologických zařízení a strojů
Na montáže a demontáže technologických zařízení a strojů se zaměřuje firma MONTEMA Otrokovice z okresu Zlín. Instalace provádíme po celé ČR.