Chcete kompletní a kvalitní vybavení pro firemní prostory? Využijte pestrou nabídku dodavatelů, kteří vám poskytnou výběr firemního vybavení jako pracovní stoly, kancelářské židle, kontejnery, skříně, regály, kartotéky, paravany, věšáky, šatní skříňky a lavičky, dílenské skříně, vozíky, panely a stojany, bedny, boxy a další vybavení.

Polypropylenové pytle pro zemědělce na obilí, zrní, osiva, žito, mák, oves, hořčici
Hlavním programem činnosti firmy SACK CZ z Opavy je prodej polypropylenových zemědělských pytlů na osivo, zrní, pšenici, žito, mák, oves a hořčici.
SACK CZ s.r.o. prvotřídní papírové pytle
Dávkovací systémy, uzávěry a tlakové obaly pro potraviny i kosmetiku
Společnost Aptar Čkyně s.r.o. se specializuje na výrobu dávkovacích systémů. Dodává šroubové uzávěry a uzávěrové systémy včetně dalších umělohmotných obalů vyrobených dle požadavků zákazníka.
Aptar Czech Republic s.r.o.
Last Way kontejnery pro poslední cestu za nízké ceny - ČR a Slovensko
Last Way kontejnery pro poslední cestu s využitím ke kontinentální i zámořské přepravě Vašich projektů nabízí pro zájemce z celé ČR i Slovenska za nízké ceny společnost METRANS, a.s. z Prahy.
METRANS, a.s. Námořní kontejnery prodej pronájem Praha
Prodej značkových maziv a olejů Slovnaft
Značkové oleje a maziva Slovnaft pro osobní a nákladní vozidla včetně celých strojních souprav - OLVAN Náchod s.r.o.
Stolní tiskárny čárových kódů na štítky - malá velikost, nízká cena
Stolní tiskárny najdete v sortimentu společnosti TFP UNIVERSAL a.s. z Čestlic u Prahy. Mezi žádané produkty v této kategorii najdete např. tiskárny Argox série O4, P4 a D4.
Novinka NÍZKOPROFILOVÁ nádrž VARIO 2 na jímání dešťové vody o objemu 2,1 m3 Pardubice
Nabízíme novou nízkoprofilovou samonosnou nádrž na jímání vody o objemu 2100 litrů, nádrž je vhodná do problémových lokalit s vysokou hladinou spodní vody a skalnatým podložím.
Pronájem námořních kontejnerů za akční ceny včetně možnosti dopravy
Nedostatek skladových prostor vyřešíte rychle a efektivně pronájmem námořních kontejnerů za akční ceny u společnosti METRANS, a.s. z Prahy.
METRANS, a.s. Námořní kontejnery prodej pronájem Praha
Kancelářské krabice - kartonové archivační krabice, boxy a pořadače do kanceláře
Nakupujte kancelářské krabice, archivační boxy a pořadače do Vaši kanceláře z pohodlí domova na e-shopu společnosti MODEL PACK SHOP. Navštívit můžete také naši kamennou prodejnu v Opavě.
Model Pack Shop Opava Obaly a krabice
Regály, regálové systémy do skladů, hal, archivů, Veltrusy
Regály a regálové systémy policové, konzolové, posuvné, galerie se schody a dělícími stěnami do skladů či dílen dodává Služby, stavby, montáže, spol. s r.o., Veltrusy.
Montované autosalony, autoservisy a STK budovy z ocelových konstrukcí
Společnost PKD, s.r.o. z Dačic nedaleko Jindřichova Hradce se zaměřuje na služby v oblasti montáže ocelových konstrukcí pro autosalony, autoservisy, STK budovy nebo sportovní haly.
Zámečnická výroba, ocelové konstrukce, strojní díly
Ocelové konstrukce hal, mostů, schodišť, ocelové svařence, nádrže, pece či strojní díly vyrábí a montuje společnost Steelmont - konstrukce s.r.o., která realizuje zakázky ve státech EU.
Levnější tisk - analýza a optimalizace tisku
Levnější tisk ve Vaší firmě díky analýze a optimalizaci tisku zajistí společnost SPIN SERVIS s.r.o. z Brna. Tiskněte levnější, snižte náklady za tisk až o 30 %.
Jednoúčelové stroje, konstrukční práce, kovovýroba
Výrobu a montáž ocelových konstrukcí, technologických dílů a celků, interiérových doplňků zajišťuje společnost BSM – kovovýroba s.r.o. z Milotic nad Bečvou.
Kontejnery a nosiče na míru pro nákladní auta a traktory
Prodej, servis a výrobu nosičů kontejnerů, traktorových návěsů, kontejnerů a nákladních jeřábů realizuje CHARVÁT CTS a.s., Poděbrady.
Bezúdržbové hliníkové prosklené konstrukce a fasády
Hliníkové prosklené fasády spadají do kategorie lehkých opláštění budov. Určují architektonický směr a charakter budov - ATECH Bohemia a.s. Pardubice
Zámečnické práce a výroba ocelových konstrukcí, Hranice
Zámečnické práce na zakázku dle projektových dokumentací, ocelové konstrukce, schodiště, zábradlí vyrábí firma VODO TOPO – Zdeněk Olborth z Hranic.
Výroba laminátových tub včetně potisku - tuby pro farmacii, kosmetiku, na zubní pasty, potraviny
Jednou z divizí společnosti Zálesí a.s. je závod Obaly - jde o významného výrobce laminátových tub, které dodává včetně potisku. Tuby mají využití pro farmacii, kosmetiku i potraviny a zubní pasty.
Holografická fólie - bezpečností prvek pro ochranu Vašich výrobků
Chcete ochránit Vaše výrobky? Holografické fólie od společnosti TFP universal z Prahy jsou skvělou volbou.
Zakázková strojírenská výroba – CNC obrábění kovů a svařování konstrukcí
Zakázkovou strojírenskou výrobou se zabývá společnost BeHo spol. s r.o. z Krucemburku. Provádíme CNC obrábění kovů, svařování konstrukcí a jiné zpracování nerezové oceli.
Školní lavice jednomístné i dvoumístné, pevné i výškově stavitelné Praha – kvalitní a ergonomické
Kvalitní a ergonomické školní lavice a žákovské stoly v jednomístném i dvoumístném provedení, v pevné nebo výškově nastavitelné variantě nabízí společnost Enprag s.r.o. z Prahy.
Výroba, montáž schodiště a zábradlí na zakázku, realizace
Výrobu a montáž všech typů schodišť i zábradlí na zakázku provádí společnost RS evostyl s.r.o., sídlící v Brně. Schodiště přímé, lomené, točité, spirálové i vřetenové za dostupnou cenu.
Nejrozsáhlejší sortiment průmyslové mazací techniky Liberec
Nabízíme systémy pro dávkování, měření, dopravu motorových a převodových olejů, mazacích tuků, vazelín, hydraulických a chladících kapalin - Media CZ s.r.o. Liberec
Výroba pákových mechanismů a příslušenství k pořadačům
Kvalitní pákové mechanismy do pořadačů včetně příslušenství Vám dodá INTERKOV spol. s r.o., výrobce pákových i kroužkových mechanismů, hřbetních kroužků, nýtů a dalších produktů.
Šachty na vrtanou studnu - zajišťujeme výrobu, prodej, distribuci i montáž
Společnost ITMS plast s.r.o. je specialista v oboru výrobu, prodej i montáž šachet na vrtanou studnu, které vyrobí i na přání zákazníka. Snadná montáž a nízká cena je samozřejmostí.
Ložiska, maziva a mazací příslušenství - prodej kvalitních ložisek předních výrobců pro veškeré použití
Kvalitní ložiska předních značek SKF, INA, ZVL, ZKL, TIMKEN, FAG,EZO,FKL atd. prodává společnost AGROZEM Opava s.r.o., dále nabízíme také maziva a mazací příslušenství pro zákazníky z Opavy i Ostravy.
Agrozem Opava, s.r.o. Náhradní díly zemědělské stroje Opava