Chcete kompletní a kvalitní vybavení pro firemní prostory? Využijte pestrou nabídku dodavatelů, kteří vám poskytnou výběr firemního vybavení jako pracovní stoly, kancelářské židle, kontejnery, skříně, regály, kartotéky, paravany, věšáky, šatní skříňky a lavičky, dílenské skříně, vozíky, panely a stojany, bedny, boxy a další vybavení.

Dodávky provozních kapalin, olejů a maziv
Prodejem provozních kapalin, olejů a maziv se zabývá společnost MICRO, s.r.o. z Kuřimi. Široký sortiment naleznete na našem e-shopu i v kamenné prodejně.
MICRO, s.r.o. Prodej olejů a maziv
Prodej brusných a leštících sad Eshop Benešov, povrchové úpravy, leštění a broušení kovů
Prodej brusných a leštících sad Eshop Benešov, povrchové úpravy, leštění a broušení kovů, leštící kotouče, hrubovací pasty, brusivo, rouna a pásy.
Obalový materiál nový i recyklovaný, prodej i výkup
Kvalitní obalové materiály. Nové i použité obaly. Ekologický přístup a šetření nákladů na ochranu a přepravu zboží. Výkup palet a obalů i možnost pronájmu obalů.
RECYKLBOX s. r. o.
Pravidelné revize tlakových nádob, kotlů a odborné prohlídky kotelen
Odborné prohlídky kotelen, pravidelné revize tlakových nádob a kotlů podle platných vyhlášek provádí firma Revize a školení s.r.o. z Brna. Zajistíme také školení obsluh.
Revize a školení s. r. o.
Montované výrobní, skladovací a sportovní haly na míru dle přání zákazníka
Montáž a kompletace hal všeho druhu, návrh ideálního řešení na míru, poradenství s financováním to vše zajišťuje HWT s.r.o, Svitavy.
Kovovýroba a zámečnictví ELZA vám vyrobí kovové konstrukce jakýchkoliv tvarů a provedení
Kvalitní zakázkovou a sériovou výrobu v oblasti zámečnictví a kovovýroby vám zajistí firma Pavel Janíček - ELZA v Olomouci. Vyrobíme kovové konstrukce jakýchkoliv tvarů a provedení.
Velkoobchodní prodej dřevařského materiálu
Dřevařské výrobky nejen pro stavebnictví a obalové materiály. Velkoobchodní prodej a široký sortiment. Export a import zajišťuje BOHEMIA HOLZ s.r.o.
Prodej nábytku pro kancelářské prostory - židle, stoly, skříně a knihovny
Veškerý sortiment a nábytek pro kancelářské prostory naleznete u firmy Nábytek Blansko. Prodáváme židle, stoly, skříně, knihovny a psací stoly pro různé firmy a úřady.
Nábytek Blansko
Výroba palet i palivového dřeva, truhlářské a stavební řezivo v Královéhradeckém kraji
Zpracováním dřeva pro stavební i truhlářské účely se zabývá společnost Pila Slavětín Tláskal Petr z okresu Nové Město nad Metují. Zaměřujeme se na výrobu palet, palivového dříví, řeziva i briket.
Revize, kontrola plynového zařízení, tlakových nádob
Společnost HASTEKO s.r.o. Uherský Brod zajistí revize, kontroly plynového zařízení a tlakových nádob. Působí převážně v lokalitě Uherské Hradiště, Zlínský kraj.
Výroba ocelových hal a ocelových konstrukcí – kvalitně v ČR i v zahraničí
Společnost PKD s.r.o. Vám představuje realizaci ocelových hal a ocelových konstrukcí v nejvyšší kvalitě pro Vaši maximální spokojenost.
Sériová i kusová kovovýroba, svařování hliníku a nerezu, ocelové konstrukce
Zámečnické práce v Plzni, výroba kusových i sériových komponentů a ocelových konstrukcí, kovoobráběné výrobky pro zemědělskou a automobilovou výrobu od Petra Molcara.
Produkty pro automobilový i stavební průmysl, přetváření a dokončování
Samolepící izolační díly, fólie, sítotisk, aplikace trvale lepivých lepidel. Drobné plastové díly, výseky dekorů, drukování. Rozmanitá výroba a nejrůznější technologie dle Vašich požadavků.
C connect s.r.o.
Potištěné balící pásky - grafické návrhy, výroba
Společnost Mitoma rolls s.r.o. se zabývá výrobou kvalitních potištěných pásek. Grafický návrh na potištěnou pásku Vám rádi vyrobíme nebo si ho můžete vytvořit sami.
Polyetylenové fólie Praha – dočasně ochrání plechy a svitky
Při výrobě nerezové oceli dbá společnost ITALINOX s.r.o. se sídlem v Praze také na ochranu svitků a plechů před mechanickým poškozením a to zejména využíváním přilnavých polyetylenových fólií.
ITALINOX, s.r.o. Velkoobchod hutní nerezový materiál
Kovový nábytek za bezkonkurenční ceny Praha – vybavení dílny, skladu, kanceláře
Široký sortiment kovového nábytku pro vybavení dílen, kanceláří, skladů, šaten nebo zdravotnických ordinací nabízí za bezkonkurenční ceny společnost Enprag s.r.o. z Prahy.
Plastový materiál pro inženýrské sítě, prodej a kompletní instalace
Prodej a instalace plastového materiálu potřebného k připojení vodovodních sítí, odvodňovacích a odpadních systémů od společnosti Plast Trade CZ, s.r.o. z Olomouce.
Kancelářské regály na šanony Praha – mobilní, posuvné nebo stacionární
Kancelářské regály na šanony z nabídky společnosti Enprag s.r.o. z Prahy Vás osloví svou variabilitou provedení, vysokou nosností a snadnou a rychlou montáží.
Palety různých rozměrů, stavební řezivo, dřevovýroba
Palety ze dřeva, europalety pro logistiku a skladování, stavební řezivo na střechy, pergoly, ploty či obložení zhotovuje dřevovýroba - Jaroslava Kuboušková.
Lavice do čekáren - čalouněné, plastové i dřevěné židle z kvalitních komponentů
Vyrábíme čalouněné, plastové i dřevěné lavice do čekáren. Pro výrobu využíváme kvalitní komponenty spolehlivých Evropských výrobců. Navštivte náš e-shop zidle24h.cz
Kovo Praktik s.r.o. Manipulační technika, vybavení pro firmy
Zámečnictví, zámečnická výroba, ocelové konstrukce Liberec, zábradlí, vrata, mříže, závory
Zámečnictví, zámečnická výroba, ocelové konstrukce Liberec, zábradlí, vrata, mříže, závory, schodiště, poklopy, vozíky, skladovací kontejnery.
Stavoklima Liberec, s.r.o. Zámečnická výroba
Nápojové papírové thermo kelímky na kávu s sebou - dvouvrstvé nepálí
Káva správně zabalená na cestu v nepálivém kelímku? To jsou dvouvrstvé nápojové papírové thermo kelímky na kávu s sebou, které vyrábí a prodává společnost ASPro PACK s.r.o. z Rožnova pod Radhoštěm.
Výroba kompostéry, kompostovací sila z recyklovaného plastu  - pomoc při kompostování
Společnost JELÍNEK - TRADING spol. s r.o. je Vaším spolehlivým partnerem a pomocníkem při kompostování, jelikož vyrábí a dodává kompostéry a kompostovací sila z recyklovaného plastu.
Dřevěné přepravní europalety - atypické palety nové i použité
Pila Karel Vlček, se sídlem v Hradci nad Moravicí poblíž Opavy, se zabývá zpracováním dřeva a výrobou dřevěných europalet. Nabízí nové i použité, ale také atypické palety různých rozměrů.
Stavební buňky pronájem i prodej - vhodné na všechny druhy staveb jako kanceláře, šatny nebo sklady
TOI TOI, sanitární systémy, s.r.o. nabízí stavební buňky především k pronájmu, ale také k prodeji