Chcete kompletní a kvalitní vybavení pro firemní prostory? Využijte pestrou nabídku dodavatelů, kteří vám poskytnou výběr firemního vybavení jako pracovní stoly, kancelářské židle, kontejnery, skříně, regály, kartotéky, paravany, věšáky, šatní skříňky a lavičky, dílenské skříně, vozíky, panely a stojany, bedny, boxy a další vybavení.

Zipové sáčky s potiskem i bez potisku, jezdcem, se zipem
Chcete-li si udělat pořádek v bylinkách, korálcích či drobných předmětech, tak jsou výborným pomocníkem zipové sáčky. Společnost OBALIA vám je vyrobí s potiskem i bez potisku, s jezdcem nebo se zipem.
Sterilní uzávěry, injekční a infuzní lahve pro lékařství - obalové materiály z plastu, skla
Plastové a skleněné obalové materiály dodává společnost ELPACK, s.r.o. z Brna. Prodáváme sterilní uzávěry na kapky, injekční a infuzní lahve pro uskladnění lékařského sortimentu.
ELPACK, s.r.o.
Průmyslové mytí MAXI plastových boxů Kopřivnice, čištění plastových palet, krytů palet, KTP boxů
Průmyslové mytí MAXI plastových boxů Kopřivnice, čištění plastových palet, krytů palet, KTP boxů, čisté obaly zajistí čisté výrobní prostory.
Akumulační nádrže na dešťovou vodu bez obetonování Nymburk, zahradní, speciální, šachtové
Akumulační nádrže na dešťovou vodu bez obetonování Nymburk, zahradní, speciální, šachtové nádrže s bezkonkurenční zárukou 15 let.
KONICA MINOLTA tiskárna - prodej, servis i pronájem
Prodej, servis i pronájem tiskárny od kvalitní značky KONICA MINOLTA do vaší firmy jedině od firmy Samsontech, která má služby dostupné nejen pro klienty z Brna a okolí, ale i z Vysočiny.
Výroba beden pro zemědělství na zakázku - dřevěné bedny na mrkev, kořenovou zeleninu
Výrobou beden pro zemědělství na zakázku se zabývá Dřevovýroba Popp a syn s.r.o. ze Znojemska. V naší nabídce naleznete standardní dřevěné bedny na mrkev, kořenovou zeleninu na cibuli i brambory.
Dřevovýroba Popp a syn, s.r.o.
Bezpečnostní a ochranné certifikované okenní fólie - ochrana před pořezáním, zvýšení bezpečnosti
Bezpečnostní fólie do oken chrání Váš majetek před zloději. Ochranné fólie poskytují ochranu před úrazem pořezáním. Certifikované okenní fólie pro Vaše bezpečí dodává firma PortaTherm s.r.o. z Brna.
Výroba zastávek, autobusových čekáren a laviček
Zámečnická firma Čekárny - bus vyrábí autobusové čekárny, zastávky, lavičky a městský mobiliář. Provádí i pozáruční servis včetně dodávky náhradních dílů.
Čekárny - bus Vendula Kyščiaková  zámečnictví
Nádrže na dešťovou vodu různých velikostí
Plastové akumulační nádrže na dešťovou vodu, kterou dále využijete na závlahu či mytí. Tyto retenční jímky Vám dodá společnost REGAPLAST s.r.o.
Výroba tlakových nádrží včetně návrhu a výpočtů Hradec Králové,
Výroba tlakových nádrží pro farmaceutický, chemický a potravinářský průmysl včetně povrchových úprav, objem tlakových nádrží do 5 000 litrů, stojaté nebo mobilní provedení tlakových nádrží.
Glatt - Pharma, spol. s r.o. Zařízení pro farmaceutický průmysl
Modulární hliníková zábradlí pro balkony, terasy i schodiště
Dodávku a montáž kvalitního modulárního hliníkového zábradlí vhodného pro balkony, terasy i schodiště pro Vás po celé České republice zajistí společnost JSW Bohemia s.r.o.
Nerezové, dřevěné, skleněné zábradlí do domácností i kancelářských prostor
Společnost Ardent Corp vyrábí na zakázku nerezové, dřevěné i skleněné zábradlí do domácností i kancelářských prostor. Dodáváme zábradlí interiérové, schodišťové, venkovní či balkónové.
Dodavatel montovaných hal a konstrukcí Olomoucký kraj
Montované haly, ocelové konstrukce, plechové, kazetové a sendvičové opláštění hal, skladů, průmyslových objektů s kompletním servisem od společnosti Kleineidam s.r.o. z Olomouckého kraje.
KLEINEIDAM, s.r.o.
Evakuační a požární nerez skluzavky jako úniková cesta
Nerezové skluzavky a tobogány nejen pro zábavu, ale i jako evakuační alternativa pro evakuaci beze strachu a paniky od firmy Alfeko s.r.o. z Třebíče.
Kontejnery na suť a stavební odpad - pronájem
Nejen velkoobjemové kontejnery na suť, stavební odpad i jiné pro vás zprostředkuje a zajistí proslulá firma Černohorský s.r.o., jež své služby poskytuje v oblasti Opavy i Ostravy.
ČERNOHORSKÝ s.r.o. Jeřábnické a zemní práce Opava
Regály a regálové systémy Brno, atypická řešení a výroba regálů, paletové, spádové a bubnové regály
Regály a regálové systémy Brno, atypická řešení a výroba regálů, paletové, spádové a bubnové regály, zastoupení po celé ČR i na Slovensku.
BEG BOHEMIA, spol. s r.o.
Specialista na prodej a distribuci technických textilií všeho druhu
Folie, membrány, textilie, střešní tkaniny, potřeby pro realizace fasád, materiály pro suchou výstavbu, omítkové lišty a soklové profily. Velkoobchodní prodej zajišťuje ROBEX s.r.o. sídlící v Praze.
ROBEX s.r.o.
Hliníkové konstrukce pro velkoplošné obrazovky a sportovní kluby
Třebíčská firma ALFEKO s.r.o. se zaměřuje na výrobu, projektování i montáž hliníkových konstrukcí, které jsou praktickým řešením pro velkoplošné obrazovky a sportovní kluby.
Regálové systémy, výroba regálů Dětmarovice, české průmyslové bezšroubové regály, regály do dílny
Regálové systémy, výroba regálů Dětmarovice, české průmyslové bezšroubové regály, regály do dílny, do spíže, do kanceláře, do garáže, do skladů a provozoven.
TRESTLES, a.s.
Sáčky s kapsou v kombinaci se zipem nebo s klopou a lepící páskou - prodej, výroba
Sáčky s kapsou v kombinaci se zipem nebo s klopou a lepící páskou jsou ideální pro vložení návodu či popisku výrobku, předmětu. Jejich výrobu a prodej provádí firma OBALIA v Prostějově.
Specialista na samolepicí pásky, výroba na míru
Samolepící pásky pro různá průmyslová odvětví, firmy i obchod Vám na míru vyrobí specializovaná společnost Stokvis Promi s.r.o. s pobočkami po celém světe.
Stokvis Promi s.r.o. Samolepicí pásky výroba Stokvis Tapes
Folie POD-PLOT Frýdek-Místek
Řešením na problémy s prorůstáním trávy a plevele do Vašeho plotu pomůže vyřešit folie POD-PLOT, kterou můžete zakoupit na e-shopu společnosti ABC service se sídlem ve Frýdku-Místku.
Palety na výrobu nábytku do zahrad i bytu - prodej
Pokud hledáte vhodné palety, které chcete využít na výrobu paletového nábytku do zahrady nebo do bytu, pak oslovte firmu Beneš Bohuňovice nedaleko Olomouce.
Beneš Bohuňovice spol. s r.o.
Lahvička na tinktury, kapky, oleje, esence, roztoky pro farmacii
Sháníte do Vaší firmy lahvičky, kapátka nebo uzávěry? Potom neváhejte a obraťte se na nás. ELPACK, s.r.o., je firma sídlící v Brně, a zabývá se dodávkami obalového materiálu ze skla a plastu. Naše výrobky jsou nejvíce využívány převážně ve farmacii, v kosmetice, chemii, potravinářském průmyslu a jiných oborech. Prodáváme lahvičky GL 18 100 ml z ...
ELPACK, s.r.o.
Plastové obaly a přepravky Dubňany, palety, termoboxy, plastové bedny, plastové sudy, barely
Plastové obaly a přepravky Dubňany, palety, termoboxy, plastové bedny, plastové sudy, barely, vozíky pod přepravky, pojezdová kolečka.