Chcete kompletní a kvalitní vybavení pro firemní prostory? Využijte pestrou nabídku dodavatelů, kteří vám poskytnou výběr firemního vybavení jako pracovní stoly, kancelářské židle, kontejnery, skříně, regály, kartotéky, paravany, věšáky, šatní skříňky a lavičky, dílenské skříně, vozíky, panely a stojany, bedny, boxy a další vybavení.

Revize stabilních tlakových nádob Česká Třebová
Revize tlakových nádob stabilních provádíme ve stanovených termínech dle vyhlášky - Techair, spol. s r.o. Česká Třebová
Techair, spol. s r.o. Kompresory Orlík Česká Třebová
Stavba ocelových hal - výroba, montáž ocelové konstrukce, opláštění haly
Hlavní zaměření společnosti KAMAX-METAL z regionu Zlínský kraj je stavba ocelových hal, výroba, montáž ocelových konstrukcí a opláštění haly. Působíme v lokalitě Morava.
Mosty a mostové konstrukce - dodávky a výroba na zakázku
Výrobou a dodávkami mostů a mostových konstrukcí na zakázku se zabývá společnost PKD, s.r.o. Zajistíme dodávky po celé České republice i v zahraničí.
Obalový materiál - balící papír a alobal, kelímky, ubrousky
Firma Chovancová Ilona je velkoobchod v Opavě, který nabízí širokou škálu obalového materiálu, mezi který se řadí balící papír, alobal, kelímky a ubrousky.
Výroba manipulační techniky a kancelářského vybavení
Společnost Kovo Praktik s.r.o., která působí v Ostravě, vyrábí širokou řadu manipulační techniky a vybavení nejen do firem, skladů a kanceláří.
Kovo Praktik s.r.o. Manipulační technika, vybavení pro firmy
Výroba kanceláří a interiérů na míru - zakázková výroba kancelářského nábytku
Pořiďte si nový a moderní nábytek od firmy LAMÉ v Břeclavi, která poskytuje kvalitní truhlářské práce. Vyrobíme Vám kancelářský nábytek podle Vaších potřeb.
LAMÉ, s.r.o. výroba nábytku a interiérů
Doypackové obaly - sáčky, které zabezpečí trvanlivost potravin i jiných výrobků, eshop
Pro zabezpečení trvanlivosti potravin, ale i jiných výrobků vyzkoušejte novinku - doypackové obaly, které vyrábí firma OBALIA, s.r.o. v Prostějově. V našem eshopu máte na výběr z mnoha velikostí.
Stavební řezivo, palivové dřevo, dřevěné obaly, bedny a palety - výroba, zpracování
Regionální výrobou dřevěných obalů a zpracováním stavebního řeziva se zabývá firma Dřevo-products, s.r.o. z Ostraty u Zlína. Prodáváme palivové dřevo, bedny, rámy a palety ve všech rozměrech.
Dřevo-products, s.r.o.
Variabilní mobilní kontejnery, výroba, montáž a servis
Standardní, obytné, sanitární, skladové i speciální mobilní kontejnery. Možnost využití jednotlivě i jako stavebnicový systém. Kompletní servis včetně montáže na „klíč“.
Ocelové konstrukce, zámečnické práce Cerekvice nad Bystřicí, výroba ocelových konstrukcí hal
Ocelové konstrukce, zámečnické práce Cerekvice nad Bystřicí, výroba ocelových konstrukcí hal, průmyslová schodiště, výroba technologických ocelových konstrukcí a technologických celků.
Nápojové obaly, party soudky a obaly na víno
Potravinářské obaly, zejména pro nápojový průmysl. Pivní party soudků s firemním logem a popisem nejvyšší kvality a bezkonkurenční ceny. Obaly na víno a plechovky na pivo od společnosti Party soudky.
Julius Kleemann-Anna Petrová Party soudky
Pro bezpečný převoz květin a  jejich skladování jsou tady kónusové sáčky na květiny
Pro malé i velké květinářství vyrobíme kónusové sáčky na květiny podle přání zákazníka. Květiny a rostlinky budou v bezpečí před poškozením, které jím může hrozit při převozu.
Klasická a ozdobná kovovýroba Mladá Boleslav, zakázková kovovýroba, ocelové konstrukce, kování
Klasická a ozdobná kovovýroba Mladá Boleslav, zakázková kovovýroba, ocelové konstrukce, kování, zábradlí, schodiště, ploty, brány, regály, mříže, ocelové přepravní palety.
Palety a europalety  – výroba a prodej atypických palet všech rozměrů
Pila Karel Vlček, se sídlem v Hradci nad Moravicí poblíž Opavy, se zabývá zpracováním dřeva a výrobou dřevěných palet a europalet. Vyrábíme i atypické palety bez omezení rozměru
Kovové školní šatny Chlumec nad Cidlinou – pro výchovně vzdělávací instituce a sportoviště
Zabýváme se specializovanou výrobou kovových školních šaten pro výchovně vzdělávací instituce a sportoviště, šatny sestavujeme na míru a v barevném provedení dle požadavků zákazníka.
Návrh optimální domácí kanceláře s pohony LINAK
Trend domácích kanceláří po celém světě sílí. Zatímco zaměstnavatelé navrhují pracoviště s ohledem na ergonomii a pohodlí, my odpovíme na to, jak vytvořit takovou pohodlnou kancelář doma.
Kadeřnické potřeby – kompletní sortiment v prodejně v Praze i na e-shopu
Široký výběr kadeřnických potřeb nejen pro profesionály. Vlasová kosmetika, kadeřnické nůžky i kadeřnický nábytek, vybavení kadeřnického salonu od firmy PULS - PRAHA, s r.o.
Zapůjčení kontejnerů na sběr odpadů
Zapůjčení kontejnerů na kovové odpady a jejich přistavení na stanovené místo v dohodnutém čase zajistí v okolí Brna a Pohořelic společnost HULMAN-kovošrot s.r.o.
HULMAN - kovošrot s.r.o.
Vysoce kvalitní plastové výrobky z polypropylénu, polyetylénu, PVC
Nádrže z termoplastů, jímky, nádrže na dešťovou vodu, šachty i tvarovky do vodovodních a odpadních systémů i další výrobky pro chemický, potravinářský a stavební průmysl.
Sklepní kóje – výrobce TEROM
Sklepní kóje od naší firmy TEROM Vám zajistí pohodlné rozšíření úložného prostoru.
Výkup palet a europalet a Cu-Al kabelů
Vykupujeme měděné i hliníkové kabely, palety i europalety. Zajistíme nakládku, odvoz i přistavení kontejneru. Provozovny máme v Chomutově a ve Spořicích.
Štoky s.r.o. výkup a zpracování odpadů
Řezné a brusné nářadí - dodávka, velkoobchodní prodej přes e-sho
Velkoobchodní prodej a dodávku nářadí na řezání a broušení zajišťuje firma Ploberger. Dodáváme brusné a řezné nářadí od světoznámých výrobců KLINGSPOR, NORTON či EISENBLÄTTER.
Ocelové konstrukce, opláštění hal zateplené skládané, panelové - montáže
Společnost BUČEK střechy z Vlčnova u Uherského Brodu montuje ocelové konstrukce a opláštění hal, dodá panelové opláštění i skládané pláště.
Nábytek na míru do dětských pokojů, kuchyní i kanceláří - výroba nábytku na míru
Firma Lamé má dlouholeté zkušenosti s výrobou nábytku a vyrábí kompletní nábytek na míru do dětských pokojů, kuchyní i kanceláří.
LAMÉ, s.r.o. výroba nábytku a interiérů
Bedny a přepravní obaly - výběr z více než 200 druhů dřevěných výrobků
Pila Karel Vlček, se sídlem v Hradci nad Moravicí poblíž Opavy, se zabývá zpracováním dřeva a výrobou dřevěných beden a přepravních obalů. Vyrábí kolem 200 druhů dřevěných výrobků.