Chcete kompletní a kvalitní vybavení pro firemní prostory? Využijte pestrou nabídku dodavatelů, kteří vám poskytnou výběr firemního vybavení jako pracovní stoly, kancelářské židle, kontejnery, skříně, regály, kartotéky, paravany, věšáky, šatní skříňky a lavičky, dílenské skříně, vozíky, panely a stojany, bedny, boxy a další vybavení.

Skleněné a plastové obaly, kosmetické a zdravotnické lahvičky, lékovky, kelímky, uzávěry
Plastové a skleněné lahvičky na krémy, mastičky i léky dodává rodinná firma Milena Pravečková – Renwel sídlící v Nýřanech. Prodáváme veškeré plastové lahve a uzávěry různého průměru.
Prodej tlakových nádob ležatých či stojatých vhodných pro použití k domácím vodárnám – eshop
Prodej tlakových nádob, ať už stojatých nebo ležatých, které jsou vhodné pro použití k domácím vodárnám, poskytuje na svém eshopu společnost CZ PUMPY – čerpací technika s.r.o.
Výrobky z plastů, plastové nádrže pro chemický průmysl, septiky, žumpy, montáž rozvodů
Výrobou plastových bazénů, van i septiků pro účely průmyslových závodů se zabývá společnost H 2 plast s.r.o. z obce Stružnice. Moderní výrobní program s využitím ekologicky nezávadných materiálů.
Levné originální tonery a cartridge, renovace tonerů
Levné originální tonery a cartridge prodává v Brně společnost SPIN SERVIS s.r.o. Snižte své náklady na tisk díky našim kvalitním tonerům.
Prodej notebooku nebo výměna prasklého skla tabletu, displeje mobilu - kompletní servis
Prodej notebooku i výměnu prasklého skla tabletu a displeje mobilu spolehlivě zajistí v Jihlavě společnost M-SOFT, spol. s r.o., která zajišťuje i kompletní servis.
Sudy pro skladování a přepravu nebezpečného zboží pro petrochemický a chemický průmysl
Ocelové sudy vyrobené lisováním nebo stříháním polotovarů zhotovuje společnost Greif Czech Republic a.s. z Ústí nad Labem. Používáme moderní technologie šetrné k životnímu prostředí.
Montované haly, montáž, opláštění, dodávka ocelových konstrukcí
Komplexní služby ve výstavbě montovaných hal, dodávka ocelových konstrukcí, montáž, opláštění, jeřábnické práce, montáž dveří realizuje KLEINEIDAM, s.r.o.
KLEINEIDAM, s.r.o.
Regálové systémy do skladů a kanceláří, paletové i policové regály
Vybavení do skladů, archivů a dílen, mobilní a stabilní regálové systémy dodává společnost BEG BOHEMIA, spol. s r.o., Brno. Realizujeme projekční řešení regálů ve Vašich prostorách.
BEG BOHEMIA, spol. s r.o.
Sektorový nábytek a nábytkové sestavy do dětských a studentských pokojů – e-shop
Kompletní sortiment sektorového nábytku a nábytkových sestav do dětských a studentských pokojů za příznivé ceny zakoupíte prostřednictvím e-shopu Nábytek-aktiv.
Teakový nábytek TPZ, s.r.o. Znojmo-Hatě
Rychloboxy, rychloobaly z třívrstvé lepenky - snadné a rychlé balení zboží
Firma Model Pack Shop z Prahy vyrábí a dodává speciální rychloboxy, rychloobaly z třívrstvé vlnité lepenky, které slouží ke snadnému a rychlému balení zboží. Jejich odběr je možný již od jednoho kusu.
Model Pack Shop Praha Model Obaly a.s.
Výroba dřevěných obalů pro zemědělce
Obalové materiály pro zemědělce naleznete u společnosti Dřevovýroba Popp a syn, s.r.o. ze Znojemska. Vyrábíme kvalitní, pevné dřevěné obaly vhodné pro uskladnění zemědělských plodin.
Dřevovýroba Popp a syn, s.r.o.
Nekonečné regály eshop - základní a přístavné
Enprag s.r.o. v Praze nabízí systém nekonečných kovových regálů v různých rozměrech a variantách. Stačí navštívit náš e-shop a vybrat si variantu, kterou potřebujete.
Kvalitní plastové přepravky a bedny, vozíky pod přepravky pro potravinářský a masný průmysl
Plastové bedny na maso, pečivo i cukroví dodává česká společnost PK Group 2016 s.r.o. z obce Dubňany u Hodonína. Přepravky různých tvarů, barev i velikostí z kvalitních materiálů.
Kvalitní zámečnická výroba, stavební buňky, kontejnery, ocelové dveře, posuvná vrata, okna
Malé konstrukce i velké ocelové celky vyrábí zámečnictví GROZA s.r.o. z Olomouce. Poskytujeme kompletní služby v oblasti svařování, pálení, řezání, tváření plechů i zakružování profilů.
Nerezové, ocelové zábradlí, schodiště na zakázku, výplně, realizace, montáž, Brno
Výrobu, montáž zábradlí a schodiští na zakázku, prodej výplní, povrchovou úpravu nerezového zábradlí, ocelového zábradlí provádí firma RS evostyl s.r.o., se sídlem Brně.
Levné obaly, sáčky i tašky přímo od výrobce - eshop
Levné obaly, sáčky i tašky zakoupíte jedině od firmy OBALIA s.r.o. - na eshopu obalylevne.cz na vás čeká bohatý sortiment obalového materiálu s potiskem i bez potisku a to přímo od výrobce.
Rychle a spolehlivě řešíme opravy počítačů a notebooků
IT služby včetně oprav a upgrade stolních počítačů a notebooků – o vše se postará firma CompAct Litomyšl
CompAct s.r.o. Výpočetní technika Litomyšl
Výroba stacionární regály bez pojezdu-pevné regály policové, konzolové, paletové
Pokud hledáte dodavatele skladového zařízení, obraťte se na firmu Mobile Storage Uherský Brod-Zlínský kraj. Výroba je zaměřena na pevné, stacionární regály bez pojezdu-policové, konzolové, paletové.
Bezpečnostní nádoby na kontaminovaný odpad pro laboratoře a ambulance Praha
Společnost Biogen Praha, s.r.o. vyrábí a nabízí nádoby na kontaminovaný odpad různých velikostí, které jsou vhodné do každé laboratoře či ambulance.
Biogen Praha, s.r.o. Molekulární biologie a genetika
Pronájem nových i používaných multifunkčních zařízení Praha - od malých tiskáren formátu A4 až po velká tisková zařízení
Pro snížení nákladů za tisk a kopírování využijte možnost výhodného pronájmu nových i používaných multifunkčních velkých zařízení i malých tiskáren formátu A4 od společnosti TOMADOS s.r.o. z Prahy.
Mobilní výkup EUR palet Pardubice - pojízdný výkup palet, beden, boxů v jakoukoliv hodinu
Naše firma Jan Chaloupka Pardubice patří k větším výkupnám, která si pro vykupované zboží včetně EUR palet po patřičné domluvě přijede.
Jan Chaloupka Palety a boxy Pardubice
Pronájem kopírek Praha – na dobu určitou i neurčitou za jednotnou cenu
Potřebujete zapůjčit kopírku? Společnost TOMADOS s.r.o. se sídlem v Praze nabízí pronájem kopírek na dobu určitou i neurčitou za jednotnou a výhodnou cenu.
Kancelářské vybavení - flipcharty, laminátory, skartovače, vazače, faxy
Prodejna Lenka Šopíková s.r.o. Uherské Hradiště má zaměření na kancelářské vybavení. Na obou prodejnách jsou na prodej flipcharty, laminátory, skartovače, vazače, faxy i ostatní kancelářská technika.
Montážní pracovní stůl snižuje náklady, je ergonomický a upraven individuálně potřebám zákazníka
Montážní pracovní stůl GESIPA, umožňuje přesnou manipulaci, je ergonomický a snižuje náklady díky snadnému nastavení stolu pro více produktů, dodává firma SFS Group CZ s.r.o. se sídlem v Brně.