Chcete kompletní a kvalitní vybavení pro firemní prostory? Využijte pestrou nabídku dodavatelů, kteří vám poskytnou výběr firemního vybavení jako pracovní stoly, kancelářské židle, kontejnery, skříně, regály, kartotéky, paravany, věšáky, šatní skříňky a lavičky, dílenské skříně, vozíky, panely a stojany, bedny, boxy a další vybavení.

Vodivé a izolující BIG-BAGY pro maximální bezpečnost při manipulaci se zbožím
Poznejte elektricky vodivé BIG-BAGY typu C a izolující typu B od společnosti Bohemia Bag, které umožňují odvádět elektrostatické náboje a zabraňují nebezpečným elektrickým výbojům
Výroba technické fólie, měkčené PVC fólie, nafukovací reklamní předměty, hračky
Společnost Fatra a.s. z Napajedel u Zlína dodává mimo jiné i technické PVC fólie, plastové profily, nafukovací reklamní předměty, hračky i jiné svařované výrobky. Produkty najdete na webu folie-pvc.cz
CZ PLAST - vodoměrné šachty výroba, prodej, kanalizační jímky
Zabýváme se výrobou plastových nádrží, jímek, vodoměrných šachet a mnoha dalších produktů pro průmysl a stavebnictví.
Papírové tubusy pro přepravu, archivaci dokumentů větších rozměrů – výkresy, kalendáře, plány
Hledáte vhodný způsob pro přepravu či manipulaci s většími archy papíru? Díky společnosti Model Pack Shop v Opavě si vyberete vhodný papírový tubus pro bezpečnou a snadnou přepravu výkresů apod.
Model Pack Shop Opava Obaly a krabice
Plastové bazény - výroba a prodej bazénů s 10 letou zárukou
Plastové bazény - výroba a prodej bazénů s 10 letou zárukou a širokým příslušenstvím, zdravotně nezávadné bazény odolné UV záření od firmy ORYX-CZ, s r.o. v Brně.
Kancelářský nábytek a interiéry na míru - praktické, prostorné a designové skříně do kanceláře
Znojemská firmy TODAP, s.r.o. se zabývá výrobou kvalitních vestavěných skříní a kusovým nábytkem na míru, který může sloužit jako ideální nábytek do kanceláře s maximálním využitím prostoru.
Kontejnery pro uložení zboží i přepravu Praha – bezpečné a jednoduché řešení
Bezpečná přeprava na krátké i dlouhé vzdálenosti a uložení zboží všeho druhu a uložení je snadno řešitelné pomocí kontejnerů od společnosti METRANS, a.s. se sídlem v Praze.
METRANS, a.s. Námořní kontejnery prodej pronájem Praha
Hliníkové konstrukční stavebnicové profily MayTec – vysoká nosnost, flexibilita a rychlé dodání
Širokou škálu využití v různých odvětvích průmyslu k výrobě montážních a dílenských pracovišť a výrobních linek nabízí hliníkové konstrukční stavebnicové profily MayTec od Enprag s.r.o. z Prahy.
Průduchové pytle pro balení a uskladnění brambor
Široký sortiment průduchových pytlů, které prodlouží životnost Vašich brambor, zeleniny a ovoce, dodává firma FOKUS-H s.r.o. se sídlem v Třebíči.
Ochranné síťoviny a návleky
Ochranné síťoviny a návleky pro vaše výrobky ve žlutém provedení vyrobí a dodá společnost Sunap - plastové součásti se sídlem ve Všetatech.
Zakázková výroba ocelových konstrukcí z kvalitní oceli, strojírna Kladno
Pevné a spolehlivé ocelové konstrukce pro nejrůznější účely Vám vyrobí společnost Stanislav Kindl – Strojírna z Želevčic u Kladna. Konstrukce, na kterou se můžete spolehnout.
Vybavení interiéru MŠ, školních zařízení, družiny - výroba dětské stoly, židle, lehátka
Na realizace vybavení interiéru školních zařízení a MŠ se specializuje firma Dřevovýroba Kaštánek ze Starého Města u Uherského Hradiště. Výroba je zaměřena na dětské stoly, židle, lehátka.
Průmyslové dílenské židle a pracovní židle do různých provozů - možnost individuálních úprav
Kvalitní průmyslové dílenské a pracovní židle můžete pořídit od firmy ON LEAD CZ s.r.o., jde o největší prodejnu židlí v regionu Zlínský kraj. Využijte možnost individuálních úprav.
Výroba plachet a opláštění Hradec Králové – opláštění z PVC a technických textilií
Vyrábíme opláštění hal, skladových stanů a jakýchkoliv přístřešků včetně konstrukcí různých rozměrů do 30 metrů.
Konstrukční profily – kvalitní a pevné ocelové konstrukce pro haly
Na dodávku hal a zejména kvalitních a pevných ocelových konstrukcí se obraťte na firmu HALOVÉ SYSTÉMY s.r.o. nedaleko Brna, která se specializuje na konstrukční profily Z, C, U a Σ profily.
Vnitřní ocelové, nerezové zábradlí, zastřešení dveří-výroba
Výroba firmy SEADD je mimo jiné zaměřena na vnitřní ocelové, nerezové zábradlí i zastřešení dveří. Klientelu máme hlavně v regionu Zlín, Uherské Hradiště.
Zásuvkové systémy pro lékárny, obchody a sklady Březnice – pro přehledné skladování a výdej
Zřizujete lékárnu nebo obchod či sklad menších dílů? Pak jistě oceníte praktické zásuvkové systémy, které vyrábí a dodává společnost BOVA Březnice spol. s r.o. sídlící v okrese Příbram.
Ergonomické židle pro zdravé sezení - kancelářské i dětské židle
Kvalitní kancelářské i dětské židle v mnoha provedeních najdete u firmy ON LEAD CZ, která je největší prodejnou židlí v regionu Zlínský kraj. Doporučujeme ergonomické židle pro zdravé sezení.
Odlučovače lehkých kapalin pro čištění a úpravu vody od ropných látek
Společnost ORYX-CZ, s.r.o., která sídlí na Břeclavsku se zaměřuje na plastové výrobky, mezi něž patří i odlučovače lehkých kapalin, které pomáhají s čištěním a úpravou vody.
Průmyslová maziva, oleje a technologické kapaliny Praha pro bezporuchovost strojů
Pro bezporuchový chod průmyslových strojů ve všech odvětvích je naprosto zásadní použití kvalitních průmyslových maziv, olejů a technologických kapalin, které nabízí FUCHS OIL CORPORATION (CZ) Praha.
Maziva ke speciálnímu použití Praha – více než 1000 speciálních produktů
Více než 1000 produktů a maziv s vysokým výkonem a spolehlivostí určených ke speciálnímu použití napříč různými oblastmi nabízí společnost FUCHS OIL CORPORATION (CZ), spol. s r.o. se sídlem v Praze.
Centrální mazání a mazací technika Litoměřice – zajistěte delší životnost Vašich strojů
Zajistěte delší životnost a menší poruchovost Vašich strojů s centrálním mazáním a mazací technikou od společnosti HENNLICH s.r.o. z Litoměřic.
Automotivní maziva Praha – pro snadný start a minimální opotřebení
Unikátní složení řady maziv pro automotivní použití od společnosti FUCHS OIL CORPORATION (CZ), spol. s r.o. z Prahy zajišťuje účinnou ochranu motoru pro jeho snadný start a minimální opotřebení.
Výškově stavitelný stůl WORK zajistí komfort při práci v sedě i ve stoje
Elektricky výškově stavitelný a polohovací pracovní stůl WORK je vhodný do kanceláře i do domácího prostředí. Elektropohon umožní jednoduše a rychle střídat práci v sedě a ve stoje.
ZWORK
Maziva pro zpracování kovů Praha – vysoce efektivní a zdravotně nezávadné
Vysoce efektivní a zdravotně nezávadná maziva pro zpracování kovů splňující nejnáročnější kritéria nabízí společnost FUCHS OIL CORPORATION (CZ), spol. s r.o. se sídlem v Praze.