Chcete kompletní a kvalitní vybavení pro firemní prostory? Využijte pestrou nabídku dodavatelů, kteří vám poskytnou výběr firemního vybavení jako pracovní stoly, kancelářské židle, kontejnery, skříně, regály, kartotéky, paravany, věšáky, šatní skříňky a lavičky, dílenské skříně, vozíky, panely a stojany, bedny, boxy a další vybavení.

Stavební zámečnictví - výroba nerezového zábradlí, samonosných schodišť
Společnost KOVSTA s.r.o. Zlín působí v lokalitě Zlínský kraj v oboru stavební zámečnictví. Jde především o výrobu nerezových zábradlí a samonosných schodišť a doprovodné zámečnické práce.
Prodejce a výrobce podlahových roštů, lisovaných podlahových roštů, schodišť - kvalita za bezkonkurenční ceny
Prodej, dodávka, kompletní servis podlahových roštů a schodišť, rošty do regálových systémů, lisované podlahové rošty a jiné výrobky má ve svém bohatém sortimentu společnost KASALI, s.r.o. se Znojma.
KASALI, s.r.o. Podlahové rošty Znojmo
Strojírenská výroba, komponenty a zařízení pro farmaceutický průmysl
Strojírenská výroba, stroje, komponenty, plošiny, nádrže, vozíky, zásobníky a výměníky pro farmaceutický průmysl vyrábí společnost Glatt - Pharma, spol. s r.o.
Glatt - Pharma, spol. s r.o. Zařízení pro farmaceutický průmysl
Přistavení kontejnerů Žamberk - zapůjčíme kontejnery na odpad
Zapůjčíme kontejnery na odpad. Disponujeme velkým množstvím kontejnerů různých velikostí a objemových možností.
Paravány VARIABIL
Efektivní a jednoduché oddělení pracovních prostor ve velkých kancelářích zajistí paravány VARIABIL od společnosti Tomáš KYSELA – ErgoOffice se sídlem ve městě Chodov, které lze vyrobit také na míru.
Výroba tvarově stálých Big-Bagů k efektivnímu uskladnění sypkého materiálu
K uskladnění jakéhokoliv sypkého materiálu s maximální úsporou místa Vám skvěle poslouží tvarově stálé pytle Q-BAGy vyráběné společností Bohemia Bag s.r.o.
Dílenský nábytek a vybavení do dílen a hal - kvalitní nábytek od českého výrobce
Brněnská společnost RK - TECH s.r.o. poskytuje kvalitní dílenský nábytek a vybavení od českého výrobce POLIAK, který vyrábí ponky, zásuvné skříně nebo mobilní a modulární stoly.
Plastové obaly, misky, tácky z fólií s certifikátem hygienické nezávadnosti, výroba, e-shop
Kvalitní plastové výrobky různých tvarů výhodně pořídíte u společnosti MOBAL, s.r.o. z Vratimova u Ostravy. Výrobky z OPS a PET vyrábíme nejen pro potravinářský, ale i strojírenský průmysl.
Profesionální nářadí a dílenský nábytek do firem i domácích dílen
Brněnská firma PROFIKRAFR TRADING, s.r.o. poskytuje profesionální nářadí, které je vhodné do firem i domácích dílen. V široké nabídce najdete nářadí ruční, pneumatické, elektrické a další.
PROFIKRAFT TRADING, s.r.o.
Montáž vlastních ocelových konstrukcí i opláštění objektů Praha – garance kvality
O odbornou montáž vlastních ocelových konstrukcí i opláštění objektů a střešních plášťů se postará společnost WAREX spol. s r.o. z Prahy.
Paravány PLEXIK
Samostatně stojící či stolové paravány PLEXIK od společnosti Tomáš KYSELA – ErgoOffice se sídlem ve městě Chodov jsou vhodné do kanceláří i společenských prostor k vytvoření diskrétního prostoru.
Folie pro laminaci, laminovací fólie, fólie pro horkou ražbu - prodej spotřebního materiálu
Folie pro laminaci, laminovací fólie a fólie pro horkou ražbu Vám zajistí společnost TFP UNIVERSAL a.s.
Balící sítě na vánoční stromky
Již nyní myslete na sezonu prodeje vánočních stromků s firmou František Valdman - Vánoční stromky a balící sítě, kde můžete objednávat balicí sítě na vánoční stromky v několika verzích.
František Valdman-Vánoční stromky a balící sítě
Rotomolding - rotační tváření plastů - CZ PLAST, rotomoulding Pardubice
Firma CZ PLAST s.r.o. zajišťuje v oboru rotačního tváření plastů (ROTOMOULDING) komplexní servis od spoluúčasti na návrhu a konstrukci výrobku, přes výrobu formy, k samotné realizaci.
Výroba a montáž lisovaného ocelového schodiště, schodišťové stupně, dodávka
Bezpečné schodiště s protiskluznou úpravou, ocelové schodiště vhodné i do půdních prostor, schodišťové stupně dodává firma KASALI, s.r.o., ze Znojma.
KASALI, s.r.o. Podlahové rošty Znojmo
Pronájem kontejnerů na odpad a odvoz suti
Pronájmem kontejnerů na odpad a odvoz suti zajišťuje v Olomouckém kraji firma Kontejnery Müller.
Zakázková výroba nerezového zábradlí - vnitřní, venkovní zábradlí z nerezu
Vnitřní i venkovní zábradlí z nerezu vyrábí firma SEADD Uherské Hradiště. Zakázková výroba nerezového zábradlí se odvíjí od požadavků zákazníka. Působnost naší firmy je v lokalitě Zlínský kraj.
Pytle na obilí (PP bílé), polypropylenové pytle - prodej, dodávka
Dodávku a prodej pytlů na obilí, polypropylenových pytlů z kvalitní, zdravotně nezávadné tkaniny zajišťuje společnost FOKUS-H s.r.o. v Třebíči
Maziva, vysoce odolné motorové a průmyslové oleje, kapaliny pro osobní i nákladní automobily
Pokroková maziva splňující nejpřísnější automobilové požadavky naleznete u společnosti ADDINOL Central Europe s.r.o. z Tábora. Kvalitní oleje pro všechna osobní i nákladní vozidla.
Vaky pro přepravu a skladování sypkých potravin a chemických  látek
Vaky pro přepravu a skladování sypkých potravin a chemických látek naleznete u prodejce a výrobce vaků a velkoobjemových vaků Bohemia Bag s.r.o.
Ocelové konstrukce Teplice – od projektu po výrobu
Výrobou a projektováním ocelových konstrukcí se zabývá převážně pro strojírenský průmysl a stavebnictví společnost Teplotechna - Prima s.r.o. se sídlem v Teplicích.
Antikorozní obaly - přířezy z papíru, papír VCI, potažený polyetylenem
Společnost EXCOR - ZERUST z Napajedel u Zlína vyrábí antikorozní obaly - papír, přířezy z papíru i fólie s inhibitory koroze. Jsou spolehlivým balícím prostředkem při transportu i skladování.
Kontejnery na skladování a přepravu zboží Praha – expresní dodání  do 24 hodin
Bezpečné skladování i přepravu Vašeho zboží zajistí spolehlivé přepravní kontejnery dodávané firmou METRANS, a.s. Praha, které můžete mít již do 24 hodin od objednávky.
METRANS, a.s. Námořní kontejnery prodej pronájem Praha
Ocelové, nerezové konstrukce - zakázková výroba vybavení interiéru z oceli, nerezu
Jakékoliv ocelové a nerezové konstrukce, vybavení interiéru z oceli, nerezu vyrobí společnost SEADD Uherské Hradiště. Výroba je zakázková, vyrobíme vše co je technicky možné.
Kovové regály, šatní věšáky - uskladnění materiálu, zboží - e-shop
Kovové regály i šatní věšáky pro uskladnění materiálu či zboží využívané v garážích, dílnách, firmách, prodejnách, úřadech, ale i domácnostech můžete zakoupit na eshopu společnosti KOVONA SYSTEM, a.s.
KOVONA SYSTEM, a.s.