Chcete kompletní a kvalitní vybavení pro firemní prostory? Využijte pestrou nabídku dodavatelů, kteří vám poskytnou výběr firemního vybavení jako pracovní stoly, kancelářské židle, kontejnery, skříně, regály, kartotéky, paravany, věšáky, šatní skříňky a lavičky, dílenské skříně, vozíky, panely a stojany, bedny, boxy a další vybavení.

Městský mobiliář od čekáren až po ukazatele, koše, lavičky a cedule
Jednotný městský mobiliář pro obce i města nabízí společnost Čekárny – bus Zábřeh (Šumperk). Vyrábíme čekárny, ukazatele i další městský mobiliář, který zajistí pohodlí všem občanům i návštěvníkům.
Čekárny - bus Vendula Kyščiaková  zámečnictví
Montáž, servis pojízdných skladových zařízení, regálových systémů
Montáž i pravidelný servis pojízdných skladových zařízení zajišťuje společnost Mobile Storage, výrobce regálů z regionu Zlínský kraj. Díky servisu je životnost pojízdných regálových systémů delší.
Dětský pokojíček na zakázku, vestavěný nábytek podle vašich představ
Na vestavěný nábytek podle vašich představ se specializuje společnost Mg - Interier s.r.o. ve Zlíně, která pro vás vytvoří také dětský pokojíček na zakázku, který splní všechny dětské sny.
Výroba kovových palet na míru, ocelové kontejnery na plynové lahve
Společnost ABA Šumperk provádí výrobu kovových palet, ocelových kontejnerů nejen pro pro uskladnění a manipulaci s plynovými lahvemi. Dodávku zajistí po celé České republice a také do zahraničí.
Strojírenská výroba, ocelové konstrukce Kolín
Portfolio naší firmy je především strojírenská výroba, ocelové konstrukce a montáž zařízení pro energetiku - Profitall spol.s r.o. Kolín
Velkoobchod profesionální vlasové kosmetiky a kadeřnických potřeb pro kadeřnické salony
Široký sortiment vlasových preparátů i kadeřnických nástrojů naleznete u firmy Martina Brůnová - velkoobchod vlasové kosmetiky v Hradci Králové. Kvalitní přípravky pro profesionální kadeřníky.
Martina Brůnová - velkoobchod vlasové kosmetiky Vlasová kosmetika Burian Hradec Králové
Sedadla, křesla do posluchárny, auly, učebny - konstrukce, výroba, montáž, servis vybavení pro školy
Společnost HOKO-VK s.r.o. z regionu Uherského Hradiště, se zabývá konstrukcí, výrobou, montáží a servisem vybavení pro vysoké školy. Vyrobíme na zakázku sedadla a křesla do posluchárny, auly, učebny.
Velkoobchod s dřevomateriálem, desky, bedny, laťovky, dýhy, překližky, spárovky
Dřevařský materiál pro truhláře, do stavebnictví i jiné řemeslníky naleznete u společnosti BOHEMIA HOLZ s.r.o. z Prahy 5. Připravili jsme pro Vás široký sortiment dřevařských produktů.
Kancelářský nábytek na míru - stoly židle, knihovny, kontejnery
Společnost MG - INTERIER s.r.o. se nejen v okolí Vsetína a Zlína specializuje na výrobu nábytku především pro soukromé interiéry, administrativní i veřejné budovy a obchodní zařízení.
Skladové technologie - moderní pojízdné skladové zařízení
Společnost Mobile Storage s.r.o. z regionu Zlínský kraj, dodává skladové technologie - vybavení skladů. Dodáme moderní pojízdné skladové zařízení na míru.
Kontejnery obytné, skladové, sanitární, sestavy buněk kontejnerů pro stavby i sklady
Kontejnery pro zařízení stavenišť, skladovací prostory či jiné technické místnosti Vám dodá společnost VAMIRO s.r.o. z Mostu. Široký výběr kontejnerů a buněk pro nejrůznější účely.
Online prodej nerezových produktů jako jsou stříšky, schodiště a zábradlí na míru
Online prodej nerezových produktů jako stříšky, schodiště, zábradlí vám zprostředkovává firma Anděl CZ, s.r.o. z Jemnice. Sortiment je vytvářen na míru, s projekcí, nízkou cenou i technickou podporou.
Anděl CZ, s.r.o.
Velkoobjemové vaky BIG-BAG, distribuce, prodej, dodávka
Prodejem, distribucí velkoobjemových vaků BIG-BAG s využitím pro transport a skladování pelet, granulí, a sypkých materiálů se zabývá firma FOKUS-H s.r.o.
Výrobce a dodavatel velkoobjemových vaků
Společnost Bohemia Bag s.r.o. z Oblekovic u Znojma, to je výrobce kvalitních velkoobjemových vaků Big-Bag, využitelných v zemědělském chemickém, stavebním i potravinářském průmyslu.
Internetový a kamenný obchod s širokou nabídkou kovového nábytku
Enprag s.r.o., kamenná prodejna a e-shop s kovovým nábytkem. Židle, skříně, regály do škol, kanceláří, průmyslových dílen, zdravotnictví - slavíme 24let na trhu.
Ocelové konstrukce Jičín – výroba ocelových hal a konstrukcí
Zabýváme se výrobou ocelových konstrukcí jako jsou střešní konstrukce, haly, přístřešky nebo provádíme opláštění - Zámečnictví HSV Jiří Hlavatý Jičín
Samolepicí pásky Stokvis Tapes Praha - světový zpracovatel pásek
Samolepicí pásky pro průmyslová odvětví, speciální lepící pásky v požadovaných rozměrech vyvíjí, testuje a vyrábí světový zpracovatel pásek Stokvis Tapes Praha.
Stokvis Promi s.r.o. Samolepicí pásky výroba Stokvis Tapes
Ocelové sloupy, stožáry jižní Morava
Výrobou a dodávkou ocelových sloupů a stožárů pro veřejné osvětlení se zabývá společnost VYSTO Kobylí, s.r.o. se sídlem v Šakvicích na Jižní Moravě. Máme několik druhů sloupů.
Rychlouzavírací sáčky se zipem pro balení a skladování předmětů
Pro balení a skladování menších předmětů jsou nejpraktičtější rychlouzavírací sáčky se zipem, díky kterým budete mít vše pod kontrolou. V eshopu firmy OBALIA si vyberete zipové sáčky různých druhů.
Výroba pojízdné regály na pneumatiky - regály pro uskladnění pneumatik
Společnost Mobile Storage s.r.o. z regionu Zlínský kraj vyrábí pojízdné regály na pneumatiky. Regály jsou určeny pro uložení, uskladnění pneumatik např. pro automobilky, výrobce či prodejce pneumatik.
Balicí služby, návrh a výroba obalového materiálu, sáčků z plastových i papírových fólií
Balicí sáčky na zakázku Vám vyrobí společnost Balírna Balmex sídlící v obci Kropáčova Vrutice – Kojovice. Bohatý sortiment sáčků různých tvarů, velikostí a materiálů.
Kancelářská a výpočetní technika - tiskárny, notebooky
Chcete-li si pořídit kvalitní kancelářskou techniku, tak se obraťte na odborníky z firmy FBT - Bräuer Tomáš v Olomouci, která vám poradí se správným výběrem ať už tiskárny či notebooku.
FBT - Bräuer Tomáš
Výroba krabiček, obalový materiál - obaly na balení kosmetiky
Obalový materiál, obaly na balení kosmetiky Vám dodá společnost Wéčko, s.r.o. se sídlem ve Tvarožné u Brna, která se zabývá výrobou krabiček pro kosmetiku.
Kvalitní tlakové nádoby – stojaté a ležaté vzdušníky
Dodáváme kompresory a techniku stlačeného vzduchu, špičkové tlakové nádoby – stojaté a ležaté vzdušníky - TECHNO-AIR, s.r.o. Jablonec nad Nisou
Nerezové vany, přepravní skříně a vozíky do pekáren i laboratoří
Hledáte nerezové přepravní skříně, které budou vhodné především do hygienicky náročných provozů? Kontaktujte firmu ABA v Šumperku, která se specializuje na nerezovou výrobu nejen pro gastronomii.