Chcete kompletní a kvalitní vybavení pro firemní prostory? Využijte pestrou nabídku dodavatelů, kteří vám poskytnou výběr firemního vybavení jako pracovní stoly, kancelářské židle, kontejnery, skříně, regály, kartotéky, paravany, věšáky, šatní skříňky a lavičky, dílenské skříně, vozíky, panely a stojany, bedny, boxy a další vybavení.

Logistika - přepravní bedny, boxy, vozíky, koše, přepravky a palety - dodávka, prodej
Přepravky a palety jedině od firmy Zarges CZ, s.r.o. z Brna, která zajišťuje velkoobchodní, maloobchodní prodej, půjčování přepravních beden a boxů, vozíků, košů a dalších logistických doplňků.
Sudy na víno - barikové sudy na víno z bílého maďarského dubu
Hodonínská firma Unicom Servis, spol. s.r.o. je specialistou na výrobu nerezových nádob nebo dřevěných sudů a dalších technologií pro potravinářský, gastronomický nebo farmaceutický průmysl.
Dřevěné palety a europalety – výroba a prodej standardních i atypických palet
Prodej palet v Opavě obstará firma VPS J&M s.r.o., která nejenom prodává, ale také vyrábí standardní i atypické dřevěné palety a europalety.
VPS J&M s.r.o. Palety výroba a výkup
Nabídka na papírové krabice na míru s možností potisku
Společnost MN - KARTONÁŽ s.r.o. sídlící v Suchodole u Příbrami nabízí zákazníkům výrobu papírových krabic pro přepravu nebo přímý prodej zboží s možností potisku.
Výhody Bag-in-box oproti keg sudům - prověřený systém balení tekutin
Inovativní technologie přepravního balení pro víno - systém Bag-in-box od společnosti Model Pack Shop, který Vám poskytne mnohé výhody oproti keg sudům.
Model Pack Shop Brno e-shop obaly a krabice
Papírové tubusy a dutinky včetně plastových víček na všechny rozměry pro balení a ochranu zboží
Papírové tubusy, které ochrání Váše zboží při skladování i přepravě zakoupíte u společnosti AKRT CZ. U nás seženete také plastová víčka na tubusy všech rozměrů.
Široký sortiment výrobků z nerezu pro vinařství - nerezové nádrže
Široký sortiment výrobků z nerezu pro vinařství vám dodá firma UNICOM servis, spol. s r.o. v Hodoníně. Zabýváme se výrobou nerezových nádrží a dodáváme kompletní vybavení pro zpracování hroznů.
Interiérové schody, schodiště s dřevěným obložením-samonosné, kovové, betonové
Společnost TVT EURO-okna Uherské Hradiště dodá interiérové schody, schodiště s dřevěným obložením lze zrealizovat jako samonosné, betonové či kovové.
Ochranné obaly Cover bag
Ochranné obaly Cover bag pro nejrůznější odvětví zdravotnictví nabízí za výhodné ceny v balení po kartonech společnost Unibal s.r.o. se sídlem v Českých Budějovicích.
Kartonové krabice, přepravní boxy - výroba levných a kvalitních obalů
Výrobou kvalitních, ale zároveň levných kartonových obalů, krabic a přepravních boxů se zabývá společnost Akart CZ spol. s r.o. z Valašského Meziříčí.
Obalové materiály Stericlin
Společnost Unibal s.r.o. se sídlem v Českých Budějovicích nabízí kompletní sortiment obalových materiálů dodavatele Stericlin pro použití ve všech oblastech zdravotnictví.
Provětrávané fasády a ocelové konstrukce – izolace objektů bez vzniku plísní
Kvalitní zateplení budov a objektů bez rizika vzniku plísní zajistí provětrávané fasády a ocelové konstrukce od společnosti HAL KOMPLEX s.r.o. se sídlem v Praze.
Točité spirálové i přímé schodiště z roštů a plechu – každý kus je originál
Originální točité spirálové i přímé schodiště z roštů, zinkované nebo bez povrchové úpravy, provedené ve vysoké kvalitě, vyrábí firma NOVING ROŠTY s.r.o. sídlící ve Starém Městě u Frýdku-Místku.
Prodej a servis tiskárny pro malé firmy, skenery, multifunkční systém
Brněnská firma SPIN SERVIS s.r.o. poskytuje velkoformátová zařízení, skenery, tiskárny, multifunkční zařízení, produkční systémy, skenery a mnohé další. Pomůžeme Vám s optimalizací tisku.
Nerezové schodiště jako dominanta vašeho interiéru
Výrobou a montáží nerezových schodišť různých tvarů na zakázku a za výhodné ceny se zabývá společnost RS EVOSTYL s.r.o. v Brně a okolí.
Prodlužování vlasů, prodej vlasů, příčesků a příslušenství
Společnost Magic hair s.r.o. provozuje vlasová studia - Uherské Hradiště a Praha. Specializujeme se na prodlužování vlasů a prodej vlasů k prodloužení, příčesků a příslušenství.
Lepenkové krabice s klopami na míru - transportní obaly pro bezpečnou přepravu zboží
Nakupujte kvalitní lepenkové krabice s klopami u společnosti Akart CZ spol. s r.o. z Vlašského Meziříčí, která Vám je vyrobí na míru podle Vaších potřeb a požadavků.
Výroba a prodej sudů Ústí nad Labem – bezpečná doprava a skladování
Výrobu a prodej sudů pro bezpečnou dopravu a skladování výrobků petrochemického, farmaceutického i potravinářského průmyslu nabízí společnost Greif Czech Republic a.s. z Ústí nad Labem.
Prodej nerezových nádrží pro gastro zařízení a potravinářství
Výrobou a prodejem kvalitních nerezových nádrží pro gastro zařízení a potravinářství se zabývá přední český dodavatel, společnost UNICOM servis, spol. s r.o. v Hodoníně.
Kancelářské potřeby, potřeby do kanceláří k prodeji, šanony, pořadače, složky
Kancelářské potřeby, potřeby do kanceláří k prodeji, šanony, pořadače, složky, desky, kufříky, plastové obaly, podložky pro psaní od firmy QPV spol. s r.o. v Brně.
Kroužkové a pákové mechanismy do pořadačů - výroba
Společnost INTERKOV spol. s r.o. z Benešova nad Ploučnicí se zabývá výrobou kroužkových a pákových mechanismů do pořadačů pro tuzemský a zahraniční trh.
Kotouče na pily a pilové kotouče - specializovaná prodejna
Centrum nářadí s.r.o. je specializovaná prodejna se širokým sortimentem kotoučů na pily a pilových kotoučů.
Tiskárny a multifunkční zařízení nejen pro řemeslníky - tiskárny Xerox do firem a podniků
Společnost SPIN SERVIS s.r.o. poskytuje ideální tisková řešení pro malé, střední i velké firmy, řemeslníky i živnostníky. Navrhneme Vám optimální tisková řešení na míru.
Výroba kvalitního vinařského zařízení - nerezové nádrže, tanky, nádoby a sudy
Pro kvašení hroznového moštu nebo pro skladování vína si pořiďte kvalitní vinařské zařízení - nerezové nádrže, tanky, nádoby nebo sudy, které vyrábí firma UNICOM servis, spol. s r.o. u Hodonína.
Výroba a návrh produktových obalů
Zvyšte prodej svých výrobků prostřednictvím atraktivních produktových obalů, které navrhne a vyrobí společnost KPK DISPLAYS s.r.o. z Olešnice.