Chcete kompletní a kvalitní vybavení pro firemní prostory? Využijte pestrou nabídku dodavatelů, kteří vám poskytnou výběr firemního vybavení jako pracovní stoly, kancelářské židle, kontejnery, skříně, regály, kartotéky, paravany, věšáky, šatní skříňky a lavičky, dílenské skříně, vozíky, panely a stojany, bedny, boxy a další vybavení.

Krepovaný papír z recyklovaných surovin pro průmyslové balení výrobků
Krepovaný papír z recyklovaných surovin pro ochranu výrobků, průmyslové balení výrobků, antikorozní krepový papír vyrábí G.T.MANDL, a.s., okres Karlovy Vary.
G.T.MANDL, a.s.
Antistatické produkty pro laboratoře, čisté prostory, EPA pracoviště, ESD výrobky
ESD pracovní židle, skříňky i oděvy splňující nutné normy naleznete na e-shopu společnosti ABE.TEC, s.r.o., jež sídlí v Ostřešanech. Široký sortiment antistatických produktů od výrobce TRESTON.
Zámečnické služby a kovovýroba Plzeň – výroba na zakázku
Hledáte šikovného dodavatele pro plnění Vašich zakázek v oblasti kovovýroba a zámečnictví? Pak se neváhejte obrátit na firmu Petr Molcar z Plzně.
Obaly pro potraviny - nepropustný, laminovaný papír krabičky
Výrobu obalů na potraviny z nepropustného laminového papíru zajistí firma Wéčko, s.r.o. Provádí lepení krabiček, výsekové práce a laminování.
Protikorozní ochrana - výroba LD-PE antikorozní fólie různých tlouštěk a šířek
Jako dočasná protikorozní ochrana Vám poslouží LD-PE antikorozní fólie VALENO od firmy EXCOR - ZERUST z regionu Zlín. Garantujeme dodání kovových výrobků v bezvadném stavu po celém světě.
Výroba ocelových kontejnerů - vanové, odpadové kontejnery Mulden
Společnost MONZA CZ se zaměřuje na výrobu velkoobjemových ocelových kontejnerů, mimo jiné dodává odpadové kontejnery - vanové kontejnery Mulden. Výrobní provoz je ve Slušovicích nedaleko Zlína.
Servis a opravy projektorů všech značek – svoz zdarma z celé ČR
Přehřívá se Váš projektor nebo dokonce přestal úplně fungovat? Opravy, servis, ale i preventivní čištění projektorů všech značek a svoz do své provozovny zdarma nabízí společnost ITC Services z Prahy.
Krabice s potiskem, potištěné obaly, reklamní obalové produkty - výroba, prodej
Obal je v dnešní době důležitou součástí výrobku. Výrobou a prodejem krabic s potiskem, s logem, potištěných obalů a dalších reklamních obalových produktů se zabývá společnost Akart CZ spol. s r.o.
Demontáže technologických celků Svitavy - demontáže kovových průmyslových areálů, kovových komplexů
Disponujeme stroji a technologií, které jsou vhodné pro rychlou a odbornou demontáž kovových odpadů z průmyslových objektů a budov.
Velkoobchod s obalovým materiálem
Jednorázové nádobí, hygienické pomůcky nebo vše pro stolování dodá do Vaší restaurace, hotelu, prodejny nebo ordinace velkoobchod s obalovým materiálem Ladislav Šiška - UNIBAL MICRO z Březnice.
Pronájem LED stěny včetně dopravy a instalace
Pronájem vysoce kvalitní LED stěny pro Vaši konferenci, přednášku i školení včetně dopravy a instalace nabízí společnost SAN SERVIS s.r.o. z Prahy.
Výroba ocelových konstrukcí, hal, přístřešků, střech, opláštění
Zabýváme se výrobou ocelových konstrukcí pro ocelové haly, přístřešky, střechy a různé opláštění, naše Zámečnictví HSV firma sídlí v Jičíně.
Výroba, lepení krabiček - obaly pro farmaceutický a kosmetický průmysl
Lepením krabiček a obalů pro farmaceutický a kosmetický průmysl se zabývá společnost Wéčko, s.r.o. se sídlem ve Tvarožné u Brna, která má s výrobou dlouholeté zkušenosti.
Kopírka, tiskárna, multifunkční zařízení pro fakturantky - tiskárny Xerox
Firma SPIN SERVIS s.r.o. zajistí vše pro tisk. V široké nabídce najdete skenery, produkční systémy, multifunkční zařízení, tonery, kopírky, tiskárny pro fakturantky zajistí.
Zapůjčení techniky na konference a školení – tiskárny, notebooky, audio-video
Potřebujete zapůjčit na školení, konferenci nebo prezentaci moderní techniku a audio-video vybavení? Společnost SAN SERVIS s.r.o. z Prahy nabízí technické zázemí včetně odborné instalace.
Kovovýroba, zámečnictví, nerez, výroba, montáž schodišť, zábradlí
Kovovýroba, zámečnictví,na montáže schodišť i zábradlí se specializuje firma RS evostyl s.r.o, která má sídlo v Brně. Kvalitní výrobky za dostupnou cenu.
Papírna Teplice – lepenka, kartonáž i výkup papíru, skartace dokumentů
Kvalitní lepenka a kartonáž různých druhů? To nabízí SEVEROČESKÁ PAPÍRNA. Výroba papíru není to jediné, na co se u nás můžete spolehnout. Provádíme také výkup a recyklaci papíru i skartaci dokumentů.
SEVEROČESKÁ PAPÍRNA, s. r.o. Výroba a prodej šedé strojní lepenky
Hliníkové fasádní systémy Pardubice – výroba a montáž konstrukce i větších rozměrů
Hliníkové prosklené fasády se řadí do komodity lehkých opláštění budov. Určují architektonický směr a charakter budov, využívají fyzikálních vlastností světla.
Tiskárny a optimální tisková řešení pro firmy s velkokapacitním tiskem
Brněnská firma SPIN SERVIS s.r.o. poskytuje tiskárny optimální tisková řešení pro malé, střední i velké firmy. Stejně jako se postará o servis nebo objednávku tiskových materiálů.
Výroba, montáž ocelových konstrukcí včetně opláštění - OK pro montované haly
Společnost ZKZ stavební s.r.o. Zlín poskytuje kompletní řešení v oblasti výroby a montáže ocelových konstrukcí. Realizuje OK pro montované haly včetně střešního a obvodového pláště.
Stavební konstrukce Chlumec nad Cidlinou – ocelové konstrukce a výrobky pro stavby
Vyrábíme školní šatny, sklepní kóje, konstrukce pro ustájení koní, školní nábytek nebo výsuvná lešení - TEROM s. r. o. Chlumec nad Cidlinou
Projekční technika pro konference a školení – zapůjčení projektorů, LED stěny
Projekční technika, kterou Vám včetně instalace na konferenci či školení zapůjčí společnost SAN SERVIS s.r.o. z Prahy, se postará o špičkovou úroveň průběhu celé akce.
Tiskárna a kopírka pro účetní a poradenskou kancelář
Společnost SPIN SERVIS s.r.o. poskytuje široký sortiment v oblasti tisku. Najdete u nás multifunkční zařízení, tiskárny, kopírky, velkoformátová zařízení, skenery, tonery a další.
Plnění a rozvoz CO2 Kolín - pro potravinářské a technické účely
Naše firma Josef Korelus UHAS Kolín nabízí zákazníkům plnění CO2 pro potravinářské a technické účely.
Ocelové konstrukce, haly, svařování | Jičín, Nová Paka, Turnov, Hořice
Naše firma provádí zámečnické práce, výroba hal a ocelových konstrukcí - Zámečnictví HSV Jiří Hlavatý Jičín