Chcete kompletní a kvalitní vybavení pro firemní prostory? Využijte pestrou nabídku dodavatelů, kteří vám poskytnou výběr firemního vybavení jako pracovní stoly, kancelářské židle, kontejnery, skříně, regály, kartotéky, paravany, věšáky, šatní skříňky a lavičky, dílenské skříně, vozíky, panely a stojany, bedny, boxy a další vybavení.

Balicí pracoviště, stoly, stojany
Balicí stoly, řezací a odvíjecí stojany. Vysoce kvalitní a cenově dostupný dílenský kovový nábytek nakoupíte v našem e-shopu. Špičkové balicí stoly, doprava zdarma a platba na fakturu.
Zakázková výroba dřevěných beden na zelí nebo tykve v různých velikostech
Zakázkovou výrobou a prodejem speciálních dřevěných beden na zelí a tykve v různých velikostech se zabývá společnost POPP a syn s.r.o.
Dřevovýroba Popp a syn, s.r.o.
Prodej svařovacích závěsů, boxů, PVC pásy a zástěny - ochrana zdraví při práci
Specialista na dodávku a prodej svařovacích závěsů a boxů pro ochranu zdraví zaměstnanců, to je společnost PortaTherm s.r.o., působící v Brně.
Dodavatel obalového materiálu a kancelářských potřeb
Kartonový, lepenkový obalový materiál pro vaše zboží, drobnější papírové obaly a výrobky, kancelářský papírový sortiment a mnoho dalšího sortimentu u nás v LITOPAP spol. s.r.o.
LITOPAP spol.s r.o. Výroba papírových obalů Litoměřice
Projektová činnost v oblasti ocelových a betonových konstrukcí Ústí nad Labem
Nabízíme služby v architektonické a projekční činnosti především pro výstavbu ocelových a betonových konstrukcí a konstrukcí dřevěných hal.
CHEMTEC projekty s.r.o. architektonická a projekční činnost
Prodejce dřevěného materiálu Praha
Potřebujete dřevěný materiál či obaly ze dřeva? Vyrábíte dřevěné schody nebo podlahy, máte stolárnu na výrobu nábytku, ale chybí vám dodavatel kvalitního materiálu?
Moderní, luxusní, designové zábradlí – prodej, dodávka, montáž
Prodejem, dodávkami a montáží hliníkového i skleněného stavebnicového zábradlí se zabývá společnost JSW Bohemia s.r.o. z Jihlavy. Vyberte si zábradlí podle svého vkusu – moderní, luxusní či designové.
Výroba a prodej kvalitních podzemních i nadzemních nádrží pro zadržení dešťové vody
Firma ITMS plast s.r.o. se sídlem v Náměšti nad Oslavou, kraj Vysočina, Vám dodá kvalitní podzemní i nadzemní nádrže pro zadržení dešťové vody.
Pravidelné revize tlakových zařízení - parních kotlů, tlakových nádob
Firma THERMATIC Kroměříž zajistí v lokalitě Olomouc, Brno, Jihomoravský kraj pravidelné revize tlakových zařízení - parních kotlů, tlakových nádob, kompresorů. Cena je pevná, nezávislá na lokalitě.
Stojan na dezinfekční prostředky – Ochrana zaměstnanců levně a efektivně
Bojíte se předpisů spojených s onemocněním Covid? Máte firmu a je pro vás prevence u zaměstnanců tím nejdůležitější? Chcete chránit své pracoviště před nákazou pomocí správných prostředků a vybavení.
Zakázková a sériová kovovýroba Vyškov, výroba ocelových konstrukcí, zámečnické práce, svařování
Nabízíme zakázkovou a sériovou kovovýrobu včetně zámečnických prací, svařování, lisování, ohýbání, řezání, vrtání, děrování.
Stavebnicový systém zábradlí – pro balkony, terasy, schodiště
Hliníkové zábradlí se snadným stavebnicovým systémem pro balkony, terasy, schodiště a francouzská okna vám dodává společnost JSW Bohemia s.r.o. z Jihlavy.
Balicí systémy - velké pytle pro manipulaci s objemnými produkty
Společnost Advanced Industries Packaging s.r.o. je jeden z největších světových výrobců papírových pytlů a nabízí Vám univerzální balicí systémy a velké pytle pro manipulaci s objemnými produkty.
Advanced Industries Packaging s.r.o.
Archivační otočné skříně na šanony - šetřete místem v kanceláři či archívu
Pro archivaci Vašich dokumentů a spisů si pořiďte efektivní otočné skříně na šanony, které využijete nejen v kanceláři. Můžete si vybrat z různých druhů na našem e-shopu KOVOPRAKTIK.
Kovo Praktik s.r.o. Manipulační technika, vybavení pro firmy
Praktické vybavení pracovny, kancelářský a sektorový nábytek - prodej v e-shopu
Moderní a klasický sektorový nábytek zakoupíte za férové ceny v e-shopu firmy Nábytek Brno Rostislav Životský. Pořiďte si nové kancelářské vybavení a hned se Vám bude lépe pracovat.
Kancelářské stoly – elektricky výškově stavitelné, pracovní, jednací včetně doplňků
Kancelářské stoly v různých barevných kombinacích a velikostech dodává firma Nábytek KAFKA & ŠUBA, v.o.s. Pořídíte u nás elektricky výškově stavitelné, pracovní a jednací stoly včetně doplňků.
Nábytek KAFKA & ŠUBA,  v.o.s.
Zakázková kovovýroba - spolehlivé výrobky přesně podle vašich požadavků
Zakázková kovovýroba společnosti KOVONA SYSTEM, a.s. z Českého Těšína nabízí širokou škálu nejrůznějších spolehlivých výrobků, které zhotovíme přesně podle potřeb zákazníka.
KOVONA SYSTEM, a.s.
Jednorázové talíře, kelímky, příbory a tácky vám usnadní grilování
Grilovací sezóna je v plném proudu, proto si pořiďte jednorázové talíře, příbory, kelímky a tácky, které vám vše usnadní. V DROGERII Petr Poruba v Rožnově seženete vše, co je ke grilování potřeba.
DROGERIE Petr Poruba
Bedny, palety, obaly ze dřeva - zakázková výroba, prodej
Vysoce odolné dřevěné obaly, palety a bedny, vhodné pro skladování komodit i přepravě strojů vyrábí společnost Dřevovýroba Popp a syn, s.r.o. Poskytněte svému zboží tu nejlepší ochranu!
Dřevovýroba Popp a syn, s.r.o.
Autorizovaný servis a prodej tiskáren Brother Liberec
Firma C Servis Liberec, s.r.o. působí od roku 1997 v rámci Libereckého kraje jako autorizovaný servisní partner firmy Brother a Kyocera.
Atypické interiéry, atypický nábytek Benešov, zakázková výroba nábytku, návrh, výroba a montáž
Atypické interiéry, atypický nábytek Benešov, zakázková výroba kancelářského nábytku, návrh, výroba a montáž vybavení pro kanceláře, hotely, restaurace, recepce, jednací místnosti.
Plastové transportní obaly z recyklovatelných materiálů Turnov
Naše firma VYVA PLAST je přední dodavatel vakuově tvářených dílů v ČR předně pro automobilové, stavební a průmyslová odvětví.
Dodavatel kontejnerových systémů všeho druhu
Výrobce kontejnerových buněk dle přání zákazníka, konstrukce a realizace obytných, kancelářský či sanitárních systémů od společnosti Futures-Contproduct s.r.o.
Futures Contproduct s.r.o. kontejnery
Motorové oleje Shell - velkoobchodní balení za výborné ceny
Servisní a dopravní firma ADAMEC – ADRO s.r.o. se také specializuje na dodávku motorových olejů Shell. Nabízíme velkoobchodní balení za výhodné ceny s dopravou zdarma.
ADAMEC - ADRO s.r.o. Adamec Lukáš
Protisluneční okenní fólie - interiérové, exteriérové, dodávka, prodej
Interiérové, exteriérové protisluneční okenní fólie, prodej a dodávku kvalitních protislunečních fólií SkyFol Thermoprotect zajišťuje firma PortaTherm s.r.o., z Brna.